• Dumlan

    Vi som startar IVF 2023

    @melnyself så fint att få plus på alla hjärtans dag ju <3.


    Jag började testa dag två (vet ju att det är för tidigt..) på dag 3 tyckte jag att jag eventuellt kunde ana något, men är också lite skadad så vågade inte lita på det haha, dag 4 såg jag ett streck utan att anstränga mig, och på dag 5 ?gravid? på digitala. 

    håller tummar och tår för alla!

  • Dumlan

    Välkomna :)

    @jessissa jag fick meddelande via brev ang hur många som gick till frysen efter ET, fick en faktura på posten (aldrig i hela  mitt liv blivit så glad för en faktura hahah, grät lyckotårar). Men man Borde ju kunna ringa kliniken på dag 6 och få besked tänker jag. 

    att ni gått fyra befruktade låter ju bra! Vi fick bara tre av sju.. fick insatt ett 8-celligt i november, som blev minus. och ruvar nu på blasto :). en flinga kvar i frysen om de skiter sig. Vi går dock privat så ivfen kostade typ 50k och ET kostar 20k, så hoppas vi slipper fler hehe.

  • Dumlan

    @jessisss vi är på ruvardag 11 idag, och har officiell testdag på ruvardag 14, dvs på torsdag. Vi testade positivt på ruvardag 5.


    Det är dock 6e gången (det andra fem är ?naturliga? graviditeter, alltså inte ivf) jag är gravid (har en dotter som just fyllt 5), en kemisk graviditet, en missed abortion efter vi sett hjärtat, ytterligare ett missed abortion, och ett spontant missfall. Så ett plus betyder (tyvärr) inte så mycket för oss. Vi skålade inte i bubbel direkt utan mer ?Jaha, då får vi se vad det blir av det den här gången?. deppigt i know. :/ 
    vill vara glad och tro och hoppas, men inbillar mig att jag inte faller lika djupt om jag inte googlar barnvagnar och BF..

    de första tre missfallen tänkte jag efter varje ?nu kan det ju inte hända en gång till, nu måste det gå vägen?, men visst kunde det hända en gång till.. och en till..

    sorry för deppigt inlägg :( <3

  • Dumlan

    @jessissa <3 Hoppas din återföring ger plus och att endon håller sin borta!

  • Dumlan

    @melmyself , RD8 är ändå ganska tidigt. Hoppas du bara är en sk låghormonare och att du får annat resultat på testdag <3

  • Dumlan
    Jag håller på att bli knäpp. Testar varje morgon för att se en ökning. tycker att testet från imorse inte är riktigt lika starkt och vill bara checka ut. De andra tre missfallen har alla gett upp i vecka 5+nått och idag är vi i 5+3. Tycker brösten ömmar mindre och känner mig övertygad om att detta är en dålig repris på de andra gångerna. så ledsen och helt inställd på att det inte kommer vara någon aktivitet på ultraljudet om 11 dagar. 



  • Dumlan

    fick se ett pickande hjärta idag :,,) v. 6+5, 9mm och citat - allt ser perfekt ut. kan inte tro att det är sant. Nytt ultraljud om 10 dagar pga hysterisk och livrädd. 

  • Dumlan
    @mathilda88 Tack <3 Vågar inte tro att det skall gå vägen och lär vara hysterisk innan nästa ultraljud också. Puh. När ska man våga pusta ut och njuta egentligen.. 
  • Dumlan

    @agult jag har vart gravid 6 ggr (har en dotter och 4 missfall/MA, och den pågående graviditeten) och har inte vid någon av dom graviditeterna tagit progesteron. symtom: typ mensvärk och spända bröst runt bim. även vart trött i början. Plussat på RD5 på digitalt, och de naturliga graviditeterna på ÄL+8. 


    Lycka till med blastisen! 

Svar på tråden Vi som startar IVF 2023