• J000ssan

    Vi som startar IVF 2023

    Mathilda88 skrev 2024-08-21 23:22:00 följande:
    Tack så hemskt mycket för omtanken ❤️❤️❤️❤️🙏🙏🙏 
    Jo jag mår mkt bättre, dock ej återställd än. Provar rida lite då och då för att stämma av om kroppen är hel än. Blir bättre, men håller som mest en dag, sen kommer värken och smärtan i nedersta op-såret. Så inre bukhinnan behöver väl mer tid än.. Nu har vi tagit oss några dagar i stugan och njutit av skog och lugn. Imorgon åker jag tillbaka för att konsultera Lunds IVF och sen jobba nätter hela helgen. Nästa vecka blir det konsultation med CVL. Har bytt läkare från samma kvinnliga från i våras till en manlig. Så får se vad de säger. Känns lite spännande. 

    Sen när jag sitter och läser igenom mina inlägg från gångna året och sammanställer vår resa så känns det verkligen inte lysande alls, verkligen tvärtom - och att jag ens lägger tid på att ev göra ett sjätte försök känns rent av idiotiskt. Men samtidigt så gick ju ngt rätt nu på slutet - gravid trots bara två normalt befruktade embryon ut av 11, sämsta av alla plock 😅.

    Fascinerande denna värld är väl det minsta man kan säga?

    Vad skönt att du iaf kan säga du mår bättre, det är en milstolpe i sig🙏❤️ och att du provar dig fram, små steg leder till dem stora stegen i slutändan! Du är en sån kämpe🙏🙏 att bara byta läkare kan betyda massor! och när det känns spännande är det en positiv känsla! Skogen och stuga låter helt magiskt, bästa platsen för återhämtning, naturen!!!! 


    nej du är inte alls idiotisk, så länge man har energi och vill ngt ska man inte ge upp, och att ni ändå blev gravida är hopp, så du ska inte alls känna idioti! Jag förstår dig 100%! 


    ja denna värld är sjuk, vi var på kontroll inför insättning igår, 10 min besök och resten av dagen sov jag typ, alltså minsta lilla tar så mkt på krafterna, denna resan är så krävande! Men man har ju sitt mål och vill inte ge upp! 


    nu har vi insättning 29:e med min favorit läkare, han som gett resultat varje gång om än det inte slutat med fortsatt graviditet! Ikväll tar vi ovitrelle! Så nu är man spänd 🙏❤️❤️❤️

  • J000ssan
    Björkenli skrev 2024-08-22 11:09:09 följande:

    Jossan- spännande!!! Lycka till nu!!! Hoppas hoppas det går vägen denna gång!!!

    Mathilda88,  jobbigt att du fortfarande har ont!! Kanske bukhinnan är väldigt smärtlkänslig. Hoppas det går över snart!!

    Jag beklagar mig lite. Har varit magsjuk I 3 v nu.  Har missat en underbar semestervecka. Var med 2 dagar på segling då jag trodde jag var på bättringsvägen  men sen blev det sämre igen. 

    Jag har lämnat flera prover nu då de inte hittade något i de första proverna. 

    Så energin är på botten. 

    Jag tycker det är såååå jobbigt att missa varje cykel.. jag typ sörjer varje ägg som jag inte ger en chans eftersom jag vet i teorin att något av äggen kan vara bra..
    Det är en så olustig känsla att nätterna mig 41 med stormsteg och veta att möjligheten minskar för varje cykel...

    Jag ska satsa på stimulering inför IUI nästa cykel..
    Men en chans ger ju inte så stora odds ....


    Tack snälla du🙏❤️
    men gud magsjuk i 3 v låter ju helt galet! Usch lider med dig stackare💔jag förstår verkligen hur du känner med att missa cykel efter cykel! Jag hoppas av hela mitt hjärta att nästa gång är din gång och din dröm går i uppfyllelse! Kämpa kämpa, jag tänker på dig❤️
  • J000ssan
    Mathilda88 skrev 2024-08-28 22:49:43 följande:
    Tack så hemsk mkt Hjärta Hjärta

    Ja skogen och stugan var ljuvligt, njöt av de fyra dagarna! 

    Åh så spännande, återföring imorgon!! Hjärta Håller alla tummar och tår! Jo men visst är det sjukt, man blir så påverkad. Nej man vill verkligen inte ge upp!
    Vad skönt ❤️❤️
    Läste längre ner att du kommit till ett beslut med ÄD! Förstår din sorg men samtidigt lättnad att nu fokusera på det och känna dig trygg i beslutet! Hejar och håller alla tummar för er, verkligen❤️❤️
    ja idag satte vi in en kläckande blasto, önskar för hela mitt liv den vill stanna och fortsätta stanna med🙏❤️
  • J000ssan

    Idag satte vi in en kläckande blasto🙏🙏 hoppas trombyl och innhepp ska hjälpa oss slippa missfall och att den först och främst ska stanna denna gång🙏🙏❤️❤️❤️testdag 10/9 så nu ska man bara underhålla sig kommande 12 dagar😅

  • J000ssan
    GrönaLjuslyktan skrev 2024-08-31 21:52:31 följande:

    Ah okej, tack för tipset, får kolla upp det. Du får gärna dela med dig av din erfarenhet när du gjort hydrosonografin.


    Jag går på Sophiahemmet. Kollade upp lite olika hormonvärden (inkl. prolaktin) privat via Werlabs för 1 år sen, innan första äggplocket, för tyckte inte utredningen innan IVF gav så mkt. Då såg mina värden normala ut. Nu i somras efter MA, så frågade jag min mamma om hennes sjukdomshistoria och fick höra att hon haft problem med förhöjda prolaktinvärden när hon var fertil, så valde att testa detta privat igen, och nu hade jag förhöjda värden. Min klinik har inte rekommenderat mig, utan det var eget initiativ. Om något, så har de hela tiden tryckt på att ingen vidare utredning behövs i nuläget. Men när jag berättade om detta, så ville de testa om och när även det blodprovet visade förhöjda värden, så skickades remiss till specialistläkare. Är såklart tacksam att detta ska utredas, men samtidigt tråkigt att det skjuter upp äggplocket.


    Denna eviga väntan. 


    Heej❤️
    jag flikar in här vad gäller prolaktin! Jag har Högre värde och blev skickad på mr röntgen för det, visade sig jag hade en super liten tumör( helt ofarlig) heter micro adenom på hypofysen som stör! Tar en medicin som heter noprolac, varanan kväll, och då har ägglossning och allt fungerar precis som de ska, så helt rätt du kollar upp detta! 


    inget farligt alls men kan störa massor i ens fertilitet!!

  • J000ssan
    Mathilda88 skrev 2024-08-31 00:32:20 följande:
    Tack så mkt Hjärta
    Ja, det är blandade känslor med både stor sorg och lättnad. Går i vågor hur man mår och vilken känsla som är starkast. Har nu hunnit gå tre dagar sen beslutet och idag har det känts främst hoppfullt och bra. Har trots allt tänkt detta sen maj i fjol, så tror säkert det gör att jag kommit längre i sorgearbetet. Ja, samtalet med CvL gav insikt och svar på de frågor som har gäckat mig nu så länge. Så visst, emellanåt tänker man - tänk om. Ifall man gjort det sjätte försöket. Lite antiklimax efter att ha köpt mer dyra tillskott och tagit regelbundet sedan ett par månader nu. Men har också tagit de flesta av dom senaste året, så inget nytt under solen. Kan släppa det nu. Det här kommer bli bra. 

    Alltså så spännande!!! Hjärta

    Jag förstår dig verkligen❤️❤️
    just Det här att få svar på frågor man funderat på såååå länge är en sån skön känsla! jag tror det kommer bli sååå bra och när ni väl sitter där med er guldklimp kommer det kännas som det mest självklara! 


    har en bekant som jag pratar lite med som stöd då dem också gått igenom denna kamp i sååå många år! de valde till slut ÄD och har en liten dotter nu, hon säger att det finns inget mer självklart än detta nu!!!🙏❤️

  • J000ssan
    Hur går det för er andra som ruvar? Är själv på rd 5 idag, tiden går såååå sakta? inte bestämt om vi ska testa innan TD än, på ett sätt vill jag för och ifall det skulle bli kemisk igen, då jag nu tar trombyl ?.
    ❤️❤️
  • J000ssan
    BaeA skrev 2024-09-03 18:24:12 följande:

    Tror tyvärr att jag har ett inkommande missfall på gång. 8+0 idag. Igår eftermiddag var det brunt på pappret när jag torkade mig cph fram emot kvällen var det mer rosa. Dock knappt något under natten, men nu i eftermiddag börjar det bli mörkrött. Än så länge bara blod, men känner hur det krampar i magen som mol/mensvärk och det har blivit värre under dagen. Har fått en tid för VUL i morgon, men är tyvärr inte så hoppfull! 


    Åhhh neej💔💔💔men ge inte upp hoppet än, kanske bara är en blödning man kan ha som gravid🙏jag håller alla tummar jag kan och hoppas verkligen allt ser bra ut🙏🙏tänker på dig
  • J000ssan
    BaeA skrev 2024-09-03 21:15:53 följande:
    TW
    ?
    Det var/är ett missfall, kom igång ordentligt nu på kvällen med kraftiga magsmärtor som krävt värme och alvedon. Resterna har också kommit ut och det känns så ledsamt hade precis börjat hoppas även om jag varit försiktigt positiv. I onsdags såg vi ju den lilla som verkade må bra där inne. Jag hade mitt break down redan igår, tar alltid ut allt precis innan jag känner på mig att något är avvikande. Så just nu känner jag mig mest tom och arg. Men också hoppfull att vi tagit oss såhär långt! Som vi alla kämpar, och åker på livets alla nitlotter.
    Åh mitt hjärta gör ont för er💔💔💔du är en sån kämpe och en dag ska det bara gå🙏🙏❤️❤️❤️massa styrkekramar
  • J000ssan
    BaeA skrev 2024-09-04 19:18:23 följande:

    Tack snälla alla för kärleken, var hos kliniken idag och hos världens gulligaste BM som tog emot mig när jag mailade i panik. Hon bekräftade att den avstannat så fick jag tabletter för att få ut det sista. Hon sa också åt mig att höra av mig om 2 veckor för att se så allt ser bra ut. Så är så tacksamma över deras värme och att vi faktiskt lyckades ta hit. Inte hänt på 3 år. 


    Åh vad underbart och få det stödet direkt🙏❤️
    oxh vad härligt ni kan se det positiva i hur långt ni kom🙏❤️
  • J000ssan

    Hej alla❤️
    tyvärr blev det negativt även denna gång! Inv samtal från läkaren för och ställa massa frågor? blir så less! Innan satte det sig iaf men nu inte det heller! Varför vill min kropp inte jobba med en💔💔

  • J000ssan
    Är det någon här som testat progynon i samband med FET?
    vi ska testa det nästa gång, har innan kört på letrozol!
    ❤️
  • J000ssan
    Mathilda88 skrev 2024-09-14 03:03:48 följande:
    Åh nej, jag beklagar! Sån besvikelse Hjärta

    Har inte själv provat med Progynon, har dålig koll på den medicinen. Håller tummarna att det kanske kan hjälpa!
    Ja det har varit sååå tungt denna gång, känns som för varje gång slits hjärtat ytterligare i flera bitar💔💔
    ja jag hoppas att det kan vara ngt som kan hjälpa, iaf att man testar ngt annat🙏❤️
  • J000ssan
    Hej alla❤️

    någon som gjort utredningen på fertilitet plus som kan dela med sig av vilka prover dem tog? Har tagit en del redan via rmc och vill se vilka jag inte tagit och om man kan lösa det via ngn privat klinik i Skåne ist!! 🙏🙏
  • J000ssan
    JohannisenIVF skrev 2024-09-15 18:07:07 följande:
    Hej! Skriv till mig privat så kan jag skicka bild på mina papper med vilka prover de tog för utredningen på mig gällande överaktivt immunförsvar. 🤞🏻😘 
    Åh tack snälla🙏hur skriver man privat?🙏❤️
  • J000ssan
    BaeA skrev 2024-09-15 18:43:46 följande:
    Beklagar att de inte tagit sig. Mina fäste inte heller och jag har även gjort en del tester via labb i grekland, kan dela med mig av dem i DM också om du vill se vad det var. ❤️
    Tack❤️❤️
    hur skriver man privat?🙏
Svar på tråden Vi som startar IVF 2023