• BaeA

    Vi som startar IVF 2023

    Mathilda88 skrev 2024-02-10 11:16:43 följande:

    Ush, denna gången var det inget lätt att gå in i PUPO-bubblan när man vet att de återförda inte var i ngt toppskick alls. Liten chans finns eftersom vi fick dom, men att de lika gärna kan ha slutat utvecklas redan.. Och progesteronet ger sån värk och emellanåt kramper nere i buken.. Aj. 😓 Hade inte sådana påtagliga biverkningar sist.
    Några solskenshistorier om mindre bra embryon som tagit sig? ❤️


    Håller tummarna för dig Matilda88! Har ingen solskenshistoria att dela, mer än att vi får hoppas att du blir en av dem som får en att berätta. 

    Reflekterade inte över att jag hade lite värk och att det kunde vara progesteronet, men då är det säkert det jag också känner.  

    Du kanske har skrivit det, men vilken dag är officiell Testdag?
  • BaeA
    Orkidé8181 skrev 2024-02-10 13:52:51 följande:

    Tittar in här och ville bara skriva att förra fredagen kom vår lilla bebis ❤️

    Detta var den grupp jag varit mest aktiv i då vi efter 1 års IVf försök skulle påbörja vår 3 e vända som inte tog sig.

    I maj 2023 tog det sig dock på 4: e försöket, är fortfarande inne i tråden och läser lite.

    Ville bara komma in och ge e lite hopp ❤️
    Är 43 år och hade ett AMH på 2,6 och det gick vägen för oss tillslut ❤️

    Komplikationsfri graviditet och förlossning på 2 timmar, inga bristningar eller förlossningsskador, fick sys med 3 stygn för små bristningar, men förstod det som att det mer var för att ? snygga till ? och inget måste? men har läkt fort 😊

    Stort lycka till allihop här inne nu 🌷


    Magiskt, stort grattis till familjen och till en smidig förlossning. Vad underbart att ni fick ett mirakel tillslut!
  • BaeA

    Awesomeginger 

    iiiihh, spännande! Jag tycker mig se ett väldigt svagt streck. hur som är det viktigaste att du ser det och att de på så sätt kan lugna dig efter denna jobbiga vecka ❤️

    JohannisenIVF
    wow, stort grattis så himla fint! Jag har återföring i morgon. Sätter det sig inte så kommer jag också höra av mig till fertilitetsplus för att utreda om jag kan han samma problem som du, med överaktivt immunförsvar iaf otroligt att se att det funkar ❤️

  • BaeA
    Mathilda88 skrev 2024-02-11 13:16:23 följande:
    Tack Hjärta 

    Ja denna gången har jag mkt biverkningar av det, vaknar av magvärk på morgnarna och ibland i natten. Dessutom återkommen smärta i vänster äggstock som förvärras vid rörelse i kombination med illamående, så var ett kämpigt arbetspass igårkväll. Ja mkt möjligt att det är progesteronet Hjärta 
    Officiell testdag är den 21/2.
    Oj, så illa alltså! Stackare då, jag har absolut inte sånna känningar. utan jag har va rätt trött och sedan lite molande värk av och till.

    kämpigt med jobbet, kunde du vila/ta lite pauser? hoppas det går över och inte håller i sig hela perioden. Undrar vilket datum jag får som officiell TD, blir återföring av ett 5 eller 6 dagars i morgon. 
  • BaeA
    Awesomeginger skrev 2024-02-12 07:41:41 följande:

    BaeA. Lycka till idag!


    Tack fina, det gick bra. Nu börjar ruvandet. Testdag 27/2, så 6 dagar efter dig. För visst hade du officiell den 21/2? 

  • BaeA
    Mathilda88 skrev 2024-02-11 18:06:53 följande:

    Vi har fått en BLASTOCYST till frysen!!! 😭❤️🙏😭❤️🙏 Alltså är så lycklig!!!


    Vilka otroliga nyheter! Stort grattis till dig ❤️
  • BaeA
    Quincey skrev 2024-02-12 15:11:07 följande:

    Idag har vi återfört vår första blastocyst!!! Kan knappt tro det ❤️❤️❤️😭 Fyra äggplock och 57 ägg krävdes det för att komma hit. De sa att blastocysten är helt perfekt, ett skolboksexempel, och vi fick en lika bra till frysen 😭🤯❤️ Hade 2 embryon med 0 fragmentering för första gången!

    Hade en total meltdown igår kväll då det kändes så hopplöst. Såg sen att Mathilda fick en blasto och fick upp hoppet lite men vågade ändå inte drömma om detta. Är otroligt glad att vi kom till en ny klinik, total skillnad i resultat. Har knappt känt av plock och återföring, knappt någon smärta efter plock. Är så glad 😊


    Wow, grattis! Och vad kul att vi har haft återföring samma dag, pirr! Håller tummarna för oss, och att det går hela vägen! Så tråkigt att du behövde gå igenom så mycket och byta klinik för att uppnå resultat. 
  • BaeA
    Quincey skrev 2024-02-13 14:03:34 följande:
    Fick höra av kliniken idag att vi fått en till till frysen ❤️ Helt otroligt, på ett försök fick vi 3 bra blastocyster, på 3 tidigare försök fick vi 0. Så tacksam för denna förbättring. Känner tillslut hopp att detta kanske kommer lösa sig en dag 🥹 Samtidigt känns det jobbigt att vi troligtvis slösade 3 betalda försök, ett år av livet och led något oerhört för att vi valde fel klinik. Men får blicka framåt nu, har äntligen gått ett steg framåt ❤️
    Otroligt! Sen såklart smärtsamt med det psykiska lidandet. ❤️

    Men man vet aldrig hur ens beslut kommer påverka än. Tycner du ska fortsätta fokusera på det fina ni har nu, även om det blivit en ekonomisk fråga. för visst hade ni också ändrat lite vanor/tillskott under året? Det har nog också haft en inverkan, tror du inte? 

    Alla klinker är ju inte för alla, jag är fortsatt nöjd även om situationen man är i nu inte är optimal. Men vi har iaf erbjudits att ha våra embryon kvar utan kostnad trots att de övergår till privat och göra ?klart? försöken om så behövs. Annars kanske man behöver vänta cirka 6 mån för en flytt, bara  för man själv hamnar i kläm med allt det byråkratiska. 
  • BaeA
    Quincey skrev 2024-02-13 15:40:43 följande:
    Ja, det går inte att göra ogjort och det positiva vi fått uppleva nu får andra känslor att blekna. Vi började ta många kosttillskott under tiden, tog bara folsyra innan så det kan absolut ha påverkat till viss del. Misstänker att det är just ICSI som inte funkar bra på den kliniken. För visst gjorde både du och Awesomeginger vanlig IVF där?

    Det var ju bra att ni kan ha kvar dem utan kostnad! Hur många blastisar är kvar nu? Wow, är det så lång väntetid? Låter otroligt jobbigt, speciellt i den här situationen när man redan väntat för länge. 

    Intressant reflektion, vid mitt första uttag så fick jag inga som klarade sig även om de fick ut 17 ägg, slutade dela sig dag 3 men de hade testat både IVF & ICSI, och då sa de till mig att spermierna gillade IVF mer än ICSI?


    Har 3 stycken kvar efter den jag ruvar på nu. Jag vet, höll på att bli galen när de sa det, och man får heller inte börja förflyttningen medan man är kvar på den andra kliniken. Så det är sjukt orättvist att man behöva vänta längre. Så hoppas verkligen på någon av dessa fyra! 

  • BaeA

    Kul att du också ruvar från i måndags. Det gör jag med, måndags eftermiddag. Känner ingenting ännu. Gör du?

Svar på tråden Vi som startar IVF 2023