• Macbookpro

    Vi som startar IVF 2023

    LMSM skrev 2024-06-26 12:18:58 följande:

    Precis fått besked från Cvl att ingen av de tre embryon de odlade vidare kunde frysas? igen. 6e plocket ingen till frysen ingen femdagars. BörjSr verkligen tro att jag faktiskt inte KAN få barn. Att det är DNA med kromosomerna ska ringa cvl nu och kolla när det finns möjlighet att göra kromosomtest med dom. De skickar iväg utomslnds då. Orkar inte ta mig igenom ett sjunde försök om jag inte vet att det verkligen inna en möjlighet ens. 


    Vad har läkarna sagt innan? Har de ingen rekommendation vid det här laget?
  • Macbookpro
    Micasto skrev 2024-06-25 13:37:55 följande:
    Mmm så svårt att veta vad som skulle kunna vara att det har fäst och vad som kan vara biverkningar av cyclogesten. Detta är min första återföring så har för egen del inget att jämföra med. Känns som tiden går i snigelfart?..

    Första återföringen för mig också så håller med om att det går sååå långsamt. Hade uttag i torsdags och återföring i söndags em. När hade du återföring och när ska du testa dig? De vill att jag ska vänta till den 10e.. känns nästintill OMÖJLIGT. Min man åker bort med jobbet den 9e dessutom så funderar på om man ska göra det en dag tidigare så man kan vara glada eller besvikna ihop. 

  • Macbookpro
    LMSM skrev 2024-06-26 13:30:02 följande:
    De har inte sagt någonting egentligen förutom att de är en väldigt nedsatt fertilitet. typ.

    De har sagt att de har sett sånt här förut och tillslut går det man hittar ett bra ägg men frågan är ju när och hur många försök man orkar gå igenom. De menar att man typ har samma chans hemma. Jag har ett försök till som vi har betalat för i vårat 3 pack men jag orkar inte gå igenom det om jag inte får bekräftat med kromosomtest att vi kan. Känns så hopplöst. Jag har ju fortfarande två embryon återförda som var 6 och 4 celler dag två men man har ju såklart inget hopp kvar efter så här många försök med dåliga resultat. 
    Vad tufft för dig! Kan läsa din uppgivenhet i texten. Hur fungerar det med kromosomtest och hur lättillgängligt är det?
  • Macbookpro
    Micasto skrev 2024-06-26 13:34:44 följande:
    Jag hade återföring i torsdags av 2-dagars och har testdag den 6e. Hade jag varit i din sits hade jag nog testat en dag innan, det lär ju förhoppningsvis inte spela nån roll med en dag för tidigt. Jag har förresten också tänkt på hur progesteronet påverkar ens cykel?jag har en förhållandevis kort cykel så i vanliga fall skulle min mens komma nu till helgen och då hade ju det varit en indikation på att det gått bra eller dåligt. Men antar att den blir försenad? 

    Ingen aning med cykeln men min gissning är att den inte är något att förlita sig på just nu XD. Tycker att kroppen har blivit helt knasig av all trixande. Brösten spänner massor och är sjukt uppsvälld sedan uttaget. Har sjukt bra hy dock så det är ju positivt. 


     


     

  • Macbookpro

    Hade återföring av embryot den 20e/6 och de ville att jag skulle testa den 10e/7. 


    Nu mår jag illa, och har ont i huvudet. Har ont i huvudet ibland men illamående är i princip aldrig förekommande. Funderar på om jag ska våga testa tidigare eller om jag ska hålla mig till 10e :O 

  • Macbookpro

    Vad kul! Grattis! 


    Fattar inte hur det kan vara testdag 14 för er när vi har så lång tid emellan. 


    Fick tillbaka vårt embryo den 20e ovh har testdag den 10e. 


    J000ssan skrev 2024-07-02 16:04:48 följande:
    Åh idag fick vi tillbaka ett embryo🙏🍀🍀🍀min sambo tyckte det liknande en måne så nu har vi döpt den till det! Nu ska jag försöka verkligen koppla av och inte stressa för mkt! Testdag 14/7!❤️❤️❤️❤️
  • Macbookpro
    J000ssan skrev 2024-07-03 09:52:52 följande:
    Tack!🙏💕 nej jag vet, vi får alltid 12 dagar med RMC Malmö! 5 dagars blasto! Så märkligt 

    då kanske jag ska våga mig på ett smygtest efter helgen ändå ;) mannen ska bort den 10e så det hade varit mysigt att förhoppningsvis se ett + tillsammans 

  • Macbookpro
    Sola13 skrev 2024-07-04 07:14:36 följande:
    Mathilda88 skrev 2024-07-04 03:21:48 följande:
    Åh så fantastiska nyheter!! ❤️❤️❤️ Stort grattis!!

    Tack till er båda!! ❤️ ja, under åren som gått har jag def betvivlat om det någonsin skulle gå, men när jag låg där och fick se barnet var det värt ALLT! Det var vårt första försök genom CvL och kan bara rekommendera varmt. Bor i Skåne och kunde göra kontrollerna längst vägen här nere och sen bara åka upp för det kritiska, ÄP och ET. vi Valde mellan en privat klinik här Och CvL, man kan naturligtvis inte veta hur det hade gått här men vi är så nöjda över vårt val nu! har dock en kemisk grav och ett Ma i bagaget, vid mina två senaste återföringar innan denna. Känns på något vis som att kroppen långsamt lärt sig? Eftersom Jag efter tredje plocket lyckades bli gravid vid både ET och FET, även om det inte gick vägen, fick vi energi att åka till Uppsala och testa där När våra gratisförsök i Skåne var slut. Jag är fortfarande lite orolig att något ska gå snett, men till största del bara njuter jag nu och vågar hoppas att allt ska gå vägen!

    Håller tummarna för alla i den här gruppen ❤️❤️
    Stort Stort grattis till er! <3 Så fint att läsa!
  • Macbookpro

    Detta är min första återföring och jag går såklart och tänker på embryot hela hela tiden. Svårt att göra något annat :D 


    Jag undrar vad som händer om det inte fastnar, blir det en liten blödning? Får man mens sen eller finns det några andra symptom på att det inte har gått vägen? 


    Jag känner mig just nu HELT säker på att det har gått vägen (vilket jag vet är farligt - kommer bli förkrossad om det inte går) men letar efter signaler på att jag inte är det just nu. 

  • Macbookpro
    J000ssan skrev 2024-07-05 07:27:26 följande:
    Okej, så fantastiskt! ❤️Dålig koll på bisolvon!! Såg du också bor i Skåne! Gör vi med! Vi får se var det landar för oss! 3 kvar i frysen och läkare på rmc sa nu att man kan börja kolla på lite annat om det inte går vägen denna gången med tester.. så får se? men fasen vad dagarna går långsamt!! RD 3 idag, men men ska försöka att bara låta det vara? kan inget göra? låter hemskt men om de nu ska gå skit denna gången med vill jag nästan hellre ha minus direkt? så jobbigt när man först blir glad sen ledsen?❤️❤️❤️

    Jag har insett att jag blir lika ledsen oavsett om jag försöker hålla mig pessemistik och tänka att det inte kommer gå denna gång, som om jag är glad och tänker att det kommer att gå. Så nu kör jag stenhårt på känslan att jag redan är gravid! Så mysigt att känna att man ska få en bebis i mitten av mars :) Tänkte testa på måndag, så vill helst att helgen bara ska vara över nu så jag förhoppningsvis kan få ett + på riktigt

  • Macbookpro
    J000ssan skrev 2024-07-05 20:41:02 följande:

    Jag förstår precis vad du menar!!! 🙏mysigt och gå och tänka så ändå:) det gör du rätt i! 


    åhhh snart måndag ju🙏så spänd för dig! Har du några symptom? Vilken rd är du på?❤️


    hade uttagning den 20e och insättning den 23e. vad blir det för RD? 


    har mått illa två mornar, vilket jag inte brukar. Sen idag känner jag hur det ?drar? kring livmodern. 
    skulle fått mens idag så kan ju ha något med det att göra men vem vet!! :) 

    Hoppas hoppas! 

    brukar 

  • Macbookpro
    J000ssan skrev 2024-07-07 10:07:53 följande:

    Då är du på rd 14 idag!🙏😄
    åh det låter ju lovande!!!! Jag har med mkt spänningar och att det drar vid livmodern! Men sen vet man ju inte om progestoronet lurar en!! 


    håller alla tummar🙏🙏❤️


    Jag tog precis ett testa tidigt test och fick negativ på det. Så himla tråkig. funderar på om man ska sluta på progestoronet nu direkt istället för att vänta tills testdag. pallar inte med så ont i brösten som jag fått och känns fett onödigt nu när man vet att det är nej. 
  • Macbookpro

    J000ssan skrev 2024-07-07 10:07:53 följande:


    Då är du på rd 14 idag!🙏😄
    åh det låter ju lovande!!!! Jag har med mkt spänningar och att det drar vid livmodern! Men sen vet man ju inte om progestoronet lurar en!! 


    håller alla tummar🙏🙏❤️


    vilken rd är du på jossan? När tänkte du testa?
  • Macbookpro
    J000ssan skrev 2024-07-07 21:19:35 följande:
    Jag är bara på rd 5! Kommer vänta tills testdagen eftersom det är den som gäller! Haft kemiska innan så pallar inte se ett ev positivt som sen blir negativt innan testdag! Kliniken räknar dem inte ens 💔💔
    har ni fler i frysen el hur tänker ni vidare? 

    Yes, 3 kvar! Så fort Sofiahemmet är igång efter semestern så kör vi igen. 

    ah, fattar det där med det kemiska. ha är inte varit med om det själv så är inte bränd där än. Men lär väl komma dit.

    håller tummarna för att det går för dig! har ni gjort många försök?

Svar på tråden Vi som startar IVF 2023