• TheC123

    Vi som startar IVF 2023

    Hej alla kämpade!
    jag har följt denna grupp sen i april tillbaka och måste säga att ni har varit ett otroligt stöd på distans, men fan vad vi ska få utstå!! Idag tar jag mig mod att skriva. 

    @johannisenIVF Då är vi lite i samma situation. aldrig blivit gravid naturlig efter att ha försökt i över 2,5 år, började med IVF i april och gjort 2 plock Som resulterat i 3 till frysen. Blev gravid på nummer 2 men igår när vi skulle på första ultraljudet så verkar jag ha fått ett MA. BM säger att min gulesäck ser ut som i v 5 skulle varit i v 7. Ska dit igen för bekräftelse att inget växt i nästa vecka (ifall man är 2 v bakåt) men känns ju helt orimligt med tanke på att vi gjort IVF..? 
    man trodde ju att man skulle skonas från MA/MF med tanke på att bara att bli gravid har varit en pers. Helt förstörd. Vet inte hur man ska fortsätta orka.. Är så otroligt ledsen, känner mig berövad som att mattan bara rycktes ifrån oss. 

  • TheC123

    Tack❤️ 

    precis som du säger. Att ens få positiv sticka var helt otroligt Med tanke på hur många gånger det varit blankt. 


    Hur tog du dig igenom MF? Alltså just nu vill jag bara lägga mig ner och ge upp. 


    håller alla tummar som finns att du ska få något tillbaka denna gången!! 

    Zaro: Ge inte upp hoppet, styrka till dig ❤️ när får du komma på nytt ultraljud? 


     

  • TheC123

    Jag fattar precis. Man får hoppas att det dem säger är sant, att har man väl blivit gravid är det lättare att bli det igen då kroppen har lärt sig.. sa iaf min BM till mig senast. 


    förstår att det är jobbigt att börja om allt från början, så mycket tid och kraft som det tar. Jag mår fruktansvärt vid äggplocket, gör så ont att jag svimmat av. Vi har åtminstone 1 kvar i frysen som vi såklart hoppas på. Annars påt igen, hur jobbigt det än är. 


    har ni slutat försöka naturligt eller kör ni då också? Jag hoppas fortfarande att det ska gå naturligt, hade varit en sådan lättnad! 


    hur gamla är ni? Vi är båda 31 snart 32. Åren bara springer iväg, jag vet. Men man kan inget annat göra än att fortsätt kämpa och ta en dag i taget! ❣️ vi har detta. Du ska få se att du kommer få tillbaka till frysen denna gång! Tar du några kosttillskott? 

  • TheC123

    zaro: Håller mina tummar för dig imorgon ❣️

    johannisen: jag fattar, samma här men har väl fått upp lite hopp nu när vi plussat en gång.. jag har pausat allt iom graviditet men kommer fortsätta ta: Q10, folsyra, omega 3, E- vitamin, zink och en multivitamin för gravida.

    har även gått hos en kinesisk klinik för örter och akupunktur, men det kostar skjortan och min sambo tycker bara det är påhitt, så får se hur jag gör nu. 


    awesomeginger: vilken glädje!! strort stort grattis, njut nu av plusset på stickan ????

  • TheC123

    Så goda nyheter, vad glad jag blir för dig Zaro!

    även för dig Johannisen, 2 stycken är ju dubbelt så många som sist väl? det är ju super stort, grattis ❣️

    Lollo90 Jag skulle inte bli för uppjagad av den bruna flytningen, vanligt med blödningar under graviditet. Har du tagit ett test?

  • TheC123

    Awesomeginger: Så ledsen att höra, vet precis vad du går igenom. Fick reda på mitt missfall för 2,5 v sen (MA).. blöder fortfarande efter att ha behövt ta cytotec (samma som abort medicin för att få ut rester) i 2 omgångar. 


    Detta var min första graviditet någonsin (aktivt försökt i 3 år). Försöker trösta mig med att man är ett steg närmare målet, nu har iaf kroppen fattat att kunna bli gravid. Kanske kommer det gå enklare nu.. kanske det till och med kommer gå naturligt de närmaste cyklerna.. så många man läser om/pratar med som blir gravida snabbt efter ett missfall. Hoppet, det tröstar mig lite iaf. Men förstår tomheten ❤️ du är inte ensam! 

  • TheC123

    JohanniaenIVF: vart gjorde du denna utredning? Jag gör IVF på Eliva i Stockholm och misstänker samma eftersom jag å andra sidan är sjuk konstant, och får infektioner med förhöjda vita blodkroppar, så kanske mer likt dig Zaro.. tror jag varit sjuk ca 7 gånger senaste 10 månaderna. 

    det kommer bli bra Johannisen, både du och jag har ju fått MA så det är ju en liten ljusglimt även fast det är svårt. Jag tror iaf att alla i denna grupp förr eller senare kommer bli gravida, bara en fråga om tid ❤️ styrkekramar till alla som kämpar!!

    och om du behöver prata JohannisenIVF är då mer än välkommen att höra av dig privat. Vi stöttar varandra!

  • TheC123

    Lider med dig Mathilda88, så otroligt jobbigt med ett negativt test. Jag försölite trösta mig med att större ?chans? nästa gång då!  

    @johannisenIVF hur går det för dig? Jag gick också till FertilitetPlus för att komma immunförsvaret, och som du, hade jag även förhöjda värden där och en pågående infektion.. 


    Försökte skriva till dig privat för ett tag sen, vet inte om det kom fram! 


    alla tummar och tår att för oss som längtar blir 2024 ett bebis-år ❣️🙏

  • TheC123

    Alltså nu är jag så nervös, ruvardag 8 idag med 6 dagars blasto. Gjorde ett testa tidigt som ser ut som nedan. Är de inte för svagt för att vara ett testa tidigt 3 dagar innan BIM?
    vill även tillägga att jag tog ovitrelle som var positiv på vanligt test i lördags (ganska svagt) och idag är det 14 dagar sen tag tog ovitrelle. Har inga direkta gravsymptom som sist vid denna tid heller.. därav är jag rädd att de är missfall på g igen. 


    Förra gången hade jag starka ?menssmärtor? nu knappt något (lite) men de skyller jag på proggisarna.. 

  • TheC123

    tack Mathilda, Åh jag hoppas verkligen de. Så nervigt när man har ett MA i bagaget.. 

    tack Femling för de lugnande orden, ska köpa fler och testa imorgon och fram till BIM. 


    Men ni tror inte att de kan vara Ovitrellen som jag tog för 14 dagar sen? IOM att de gav utslag typ lika svagt som detta i lördags på en vanlig sticka?  <3 skönt att ha denna grupp! Är inte så aktiv, men läser ikapp flera dagar i veckan.

  • TheC123

    Stort stort grattis till plusset Quincey! {#emotions_dlg.flower}


    själv kommer jag med vad jag tror är negativa besked.
    Är idag i v 5+3, ruvardag 18 och 7 dagar efter BIM. 

    såhär ser mina test ut (sista är fortfarande blött och samma nyans som gårdagens) alltså knappt någon stegring och jag misstänker att mitt andra MA är ett faktum.. har haft lite symtom i början med nattliga kissrundor, molande värk i rygg och svettningar på natten. Bortsett från de inga andra symtom, men även de ovan är nu nästan som bortblåsta. 

    de digitala säger fortfarande 2-3 v och har inte blivit starkare på 1 v. 

    tagit blodprov i fredags som jag väntar svar på + ett uppföljande imorgon. 


    alltså jag vet inte hur man ska orka? är helt förstörd, redan tagit ut allt i förskott men känns som det inte finns något hopp. Har en sån stark känsla nu att de är som jag misstänker, speciellt efter mitt senaste MA i November med liknande tecken.. 

    förlåt för långt negativt inlägg. Någon med en solskenshistoria, eller är hoppet ute?  

  • TheC123

    @björkenli jo de från igår är lite starkare, men de är också 3 dagars mellanrum me de ovan. Känns som att de bör vara starkare vid denna tidpunkt..  men tack för lite hopp! 

  • TheC123

    Noelan,

    tack tack tack för lite hopp ❤️❤️  hur var det med dina symtom? Hade du några och isf när kom dem? Jag känner ju knappt någonting och har till och med avtagit de senaste dagarna.. 

  • TheC123
    Noelani skrev 2024-02-25 15:11:24 följande:
    Hade inga symptom alls förrän i v.9... 😅 bebis mår och har mått hur bra som helst hela vägen..

    Jag skulle nog säga att v.5+3 och ruvardag 18 är så otroligt tidigt att många knappt vet om att de är gravida då. Varför är du så säker på missfall? Några blödningar eller smärta? 

    Ok.. ja det inger ännu mer hopp!! ❣️ Nej inga blödningar eller smärta men det kände jag inte sist heller IOM MA. 


    nej mest som sagt mest pga inga symtom och de Jag haft har avtagit Senaste dagarna. Brukar vara 🖍️väldigt känslig för förändringar vid pms, mens etc. Känner efter mycket.

    Men kanske hjärnspöken, jag hoppas innerligt på de! Oron och de negativa tankarna har kidnappat mig helt. 

    men du fattar inte hur mycket dina svar har betytt för mig idag, så ännu ett tack ❤️❤️

  • TheC123
    Mathilda88 skrev 2024-02-26 04:46:52 följande:

    TheC123: 
    Tycker dina tester visar på tydlig ökning! Och det behöver inte alls synas mer, det där är bra. 
    För övrigt instämmer jag helt med Noelani ❤️
    Stort grattis! ❤️


    Tack fina för peppen, ska försöka tänka positivt men har vara en dålig magkänsla ❤️

    åh vilken svår sist du är i, och förstår att det är ett tufft beslut. Tyvärr ingen annan som kan ta det förutom ni. Men med tanke på att ni för första gången fick en till frysen, finns det ju stort hopp med dina ägg! Att få en till frysen är ju inte alla som får, så de tyder ju också på någonting.. ????
Svar på tråden Vi som startar IVF 2023