• Bella2023

    Vi som startar IVF 2023

    Hej! Jag hade tid för återföring idag (dag 5) och fick ett samtal att inget embryo finns för återföring och de ska vänta in tills imorgon för att se om det går att frysa något. Om inte så måste jag göra om allt igen?. känner mig ganska förkrossad då jag var så hoppfull (fick ut 15 ägg, 12 befruktade) men inget som klarade sig.:(

  • Bella2023
    Quincey skrev 2023-05-18 11:34:06 följande:

    Vad tråkigt att höra, hoppas de kunde frysa in något. Är det din första IVF? Har läkarna någon teori om varför det blev så? 

    Jag hade en liknande situation, 12 befruktade ägg och inget till frysen. Blev tipsad att ta kosttillskott, kan ha varit en slump men nästa månad testade jag positivt för första gången. Dock slutade det tyvärr i missfall i v5.


    Det är min första IVF. Fick samtal fr läkaren idag och hon sa att inget går att frysa heller och att jag får göra om allt igen efter sommaren (augusti då de har sommarstängt.)

    Hon sa att det tillhör ovanligheten att man får ett sådant utfall men att resultatet kan bli bättre vid nästa cykel/IVF-försök. Hon nämnde min ålder som en faktor också (39 år).

    Blev du gravid naturligt eller gjorde du en återföring?
  • Bella2023
    Mathilda88 skrev 2023-05-18 17:17:45 följande:
    Åh så spännande! Håller tummar och tår! Ja hade varit bästa om den tredje hamnade i frysen 😍🙏❤️
    ISeeYou skrev 2023-05-17 11:50:20 följande:

    Åh vad jag hejar på alla här inne!!! 🙌🏼♥️

    Själv ska jag på första ultraljudet på fredag. Är så spänd på att få se den lille snart 🥰


    Förstår att du längtar till imorgon!! Hur långt gången är du nu? ❤️
    Åh nej! Sa dom varför det inte fanns någon för återföring om de övervägde att frysa in några? Hur många var där kvar som de ska försökte frysa in? ❤️ Ush så tufft din stackare att inget klarade sig!! 😢❤️ 
    Tar du några tillskott? Ibland kan det hjälpa, särskilt om man läst It starts with the egg med all vetenskap som visat på vad som ger effekt. ❤️ Håller tummarna för ett mkt bättre resultat nästa gång! Om än det är långt till augusti ❤️. 
    Läkaren ringde idag och sa att de två embryos som eventuell skulle frysas inte var av bra kvalite heller, så det blev varken återföring eller frys. 

    Tar inga tillskott men ska börja göra det. Har du några tips?
  • Bella2023



    hej alla!

    Jag är på dag 13 efter otrivelle-sprutan och har senaste dagarna fått svagt positiv resultat, och känner att resultatet blev ngt starkare idag (men osäker). 

    kan det möjligtvis vara ett positiv resultat? ♥️♥️♥️♥️

  • Bella2023

    Hej Zaro, det ska vara ett lodrätt streck. strecket är tydligt men undrar om plusset beror på Otrivelle men har läst på FASS att den verkar upp till 10 dagar (kan ge falsk plus upp till 10 dagar)

  • Bella2023

    Smilla93 - jaaa jag hopppas!! Tack ♥️♥️♥️

    jag är dock orolig att det är otrivellen som ger falsk positiv resultat - men samtidigt har det gått 13 dagar sen sprutan, så sprutan kanske har lämnat kroppen helt.

  • Bella2023

    Hej på er!

    Har testdag om 3 dagar (14 dagar efter ET), men kan inte hålla mig o har testat löpande. idag såg jag att strecket blivit så här starkt! 💙 
  • Bella2023
    m1n4x skrev 2023-11-02 17:54:56 följande:

    Hej

    Hade återföring den 19/10 av 2 dagars embryo och har testdag imorgon 3/11 på ruvardag 15.

    Jag tar progesteron 2 ggr/dag sedan dagen efter äggplock och har haft väldigt lite flytningar sedan dess och har haft som lättare mensvärk pga det.

    Jag är idag på ruvardag 14 och när jag för en stund sedan gick på toa så såg jag ljusbrun/ljusrosa flytning på pappret och blev så ledsen och nedstämd!

    Känner inte ens lönt att testa på testdagen imorgon.

    Är det någon annan som fått ljusbruna/rosa flytningar dagen innan testdag men ändå plussat på testdagen?


    Hej!! 


    det skulle kunna vara nidblödning? Det får man når ägget fäster sig, lite ljusrosa blödning. Tappa inte hoppet! ♥️

  • Bella2023

    Hej på er!

    Jag har en fråga, är gravid i v.6 nu och har senaste veckan märkt att vänstra sidan av min livmoder, har svullnat till på utsidan (som en liten säck) medan den högra sida är som vanligt.

    Någon som har varit med om detta? 💙

Svar på tråden Vi som startar IVF 2023