• brb92

    Slänga ihop-mat?

    Nu är det ju billigt med rotfrukter. Köp tex vitkål, rödbetor, morötter, lök, broccoli, kålrot osv  Det som du gillar.
    Hacka upp, gör stavar, klyftor osv inte i pyttipanna storlek utan i större bitar. 
    Sedan fryser du in.
    Lätt att ta fram och slänga på en ugnsplåt, låt tina, ringla lite olja och krydda ordentligt. Jättegott.

    Till det kan du ha lax eller kyckling som du slänger ner i airfryern.  

    Går att förändra i det oändliga.

    Jag älskar en kikärtsgryta som jag brukar göra men med det recept som jag har så blir det väldigt mycket sås. Tar bort en del av såsen och portionerar upp den och fryser in. Även den är enkel att förändra proteinet i. Kikärter, mosade vita böner, svamp, kyckling osv.

    Men skulle rekommendera att när du lagar mat att du inte bara gör för 4 personer utan gör dubbelt upp. Så kan du frysa in och ta fram när du inte orkar laga mat.

Svar på tråden Slänga ihop-mat?