Fri kost åt anställda som jobbar inom restaurang, café eller något annat ställe där mat finns på plats?
RenLuft skrev 2022-10-24 16:12:07 följande:
Hur kan det vara samma logik? Tillverkar du bland annat medicinen? Är medicinen ENBART för dig eller för sjuka? Medicin är ju lite annorlunda och detsamma med någon som jämförde bildelar och en ytterligare jämförde det med att ta pengar ifrån banken. Antingen har man inte förstått mig eller bara försöker göra sig till och ''hitta fel'', med olika jämförelser som din. Det är inte ''samma logik''.
Om mat har blivit förberett och tillagats. Vad skall man göra om gästerna har tagit sitt? Om maten ändå vid senare tillfälle kommer slängas, för att det blir över. Varför skall personalmat inte få existera? När restaurangen ändå gjort väldigt mycket mat. Och i varje mönster/dag, så blir jättemycket mat, som skall slängas. Så onödigt med slängd mat. Varför i sådan fall inte tillåta personalmat?