Inlägg från: Anonym (Casanova) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Casanova)

    Kan man räkna med att killkompis vill ligga?

    Anonym (lllll) skrev 2024-05-16 17:24:32 följande:
    Som vilddjur.. borde nog iaf erbjudas något som tar ner sexualiteten en aning för de som känner sig som vilddjur på jakt, med en enda tanke i skallen, kan jag tycka.
    Jag älskar att vara ett rovdjur på jakt. Alltid hungrig. Men sex är inte allt jag tänker på. Du har fel. Be om ursäkt. Ibland tänker jag på mat också.
  • Anonym (Casanova)
    Anonym (hj) skrev 2024-05-16 17:43:15 följande:
    Upptagna killkompisar då. Vill de också ligga?
    Killar som är upptagna vill också ligga med sina tjejkompisar.

    Tjejer och killar som är i förhållande ska inte ha kompisar av motsatt kön. Det är bara en källa till trassel.
  • Anonym (Casanova)
    Anonym (A) skrev 2024-05-16 17:56:26 följande:
    Det tror inte jag att dom inte vill.
    Anonym (Nope) skrev 2024-05-16 17:57:19 följande:
    ?Alla killar?!!! Har du belägg? Statistik?
    Anonym (S) skrev 2024-05-16 17:59:16 följande:
    Varför då? Jag som jobbar i ett mansdominerat yrke har det blivit naturligt att få killkompisar. En som jag gillar mycket som vän (inget mer). Han och jag har varsin partner. Har aldrig vart något trassel och jag gillar hans tjej också. Dom är två roliga typer. 
    Anonym (hj) skrev 2024-05-16 18:01:17 följande:
    Jag är ju singel, så för min del känner jag att jag kan vara vän med vem jag vill. Tycker nog egentligen det när jag inte är singel med, om det är gamla kompisar. 

    Jag tänkte först på den här kollegan (som han är) som en kollega jag har mycket gemensamt med, sedan en vän jag är kollega med, sedan en nära vän på jobbet, sedan började vi prata mer privat via sociala medier, där började jag undra om det är vad han vill.
    Anonym (Nope) skrev 2024-05-16 18:17:28 följande:
    Det här bara om man är ett svin. Du representerar inte alla killar.
    Anonym (lllll) skrev 2024-05-16 19:16:44 följande:
    Ja det vore ju bara FÖR sjukt att enbart ha en tanke i huvudet jämnt..

    Alla tjejer svarar: "Nej, så är det inte. Min killkompis vill absolut inte ligga med mig". Alla killar utom någon enstaka simp håller käft. Hur blåögd kan man bli?

    Uppmanar er till att prova att ragga på era killkompisar så får ni se att jag har rätt. Vänskap mellan killar och tjejer finns inte.
  • Anonym (Casanova)
    Anonym (hj) skrev 2024-05-16 20:33:23 följande:
    För mig är det ändå goda nyheter. Har inget emot att han vill det, även om vi låtsas att det är vänskap.
    Ja, han vill ha dig. Det enda du behöver fundera på är om han vill ha dig som nöje eller kärlek. Lite beroende på vad du själv vill så kan det ju ha betydelse.
  • Anonym (Casanova)
    Anonym (hj) skrev 2024-05-16 20:55:58 följande:
    I början var det bara tankar på nöje, nu börjar det kännas lite allvarligare. För närvarande så jobbar vi inte ihop, vilket är lite bra, så man inte förblindas av sexuella aspekter. Men jag har varit bra på att undvika det hittills ändå, vi har en slags överrenskommelse om att inte röra varandra fysiskt mer än hej och hejdå-kram. Vi pratar mindre ofta med, men extremt länge när vi väl gör det. 

    Vad han vill är oklart faktiskt, hur vet man om någon vill ligga eller har känslor?
    Det märker du efteråt höll jag på att säga... Jag kan säga nästan vad som helst för att få ner en tjej i sängen. När det är klart så blir jag ointresserad om det inte var någon jag vill bli tillsammans med.

    Tips kan vara att dra ut på själva sänggående lite. Du kan göra klart att du vill ha honom utan att hoppa ner i säng direkt. De flesta killar föredrar att den de blir tillsammans med är lite svårflirtad.
  • Anonym (Casanova)
    Anonym (Sara) skrev 2024-05-17 11:53:54 följande:

    Men får jag fråga dig hur du vet hur alla andra killar i världen funkar? Ok , du kan inte ha tjejkompisar. Då vet vi det. 

    Jag har killkompisar och min kille har tjejkompisar. En av dom är gudmor till vår son.

    Jag har haft många killkompisar som jag vet egentligen hade velat ligga , en del som kanske inte hade sagt nej om det hade blivit så när båda hade varit singlar men som uppskattar att bara vara vänner också. Och så har jag haft killkompisar där det aldrig har varit aktuellt så jag vet helt enkelt inte om de skulle vilja ligga med mig eller inte. Jag har haft killkompisar som jag har legat med också , att det började så men sen blev vi kompisar istället. Alla situationer är olika. Därför kan man inte säga säkert att man kan räkna med att ens killkompis garanterat vill ligga, iallafall inte utan att känna någon av dom. 

    Eller menar du att alla killar skulle kunna tänka sig att ligga med precis vilken tjej som helst oavsett utseende ,ålder , personlighet, oavsett allting bara hon försöker? Du menar det på fullt allvar alltså? Att alla tjejer kan få vilken kille som helst i hela världen? 


    Nä, ligger inte med vem som helst. Killar blir kompis med tjejer de vill ligga med.

    Haft massor av tjejkompisar. Har till och med legat i samma säng utan att försöka ligga med dem. Fast jag ville. Förbannar min feghet än idag även om jag tog igen de misstagen efteråt.

    Lärde mig läxan och har inga tjejkompisar längre. Träffar jag en tjej gör jag snabbt klart att jag gillar henne som mer än kompis. Säga att hon är vacker eller något annat så att vi vet vart vi har varandra.
  • Anonym (Casanova)
    Anonym (hj) skrev 2024-05-16 21:15:28 följande:
    Jag har varit svårflirtad i 1 år ca. Jag har haft lite svaga stunder då det jag sagt och gjort kan tolkas som sexuellt intresse, det har inte lett till att han slutat höra av sig. Men han brukar låtsas som det inte hänt.

    Jag upplever oss som väldigt nära vänskapsmässigt, vilket skulle göra det extremt konstigt om han bara ghostade mig. Han berättar alla sina problem för mig och han svarar alltid inom 10 minuter oavsett tid på dygnet skulle jag säga. 

    Jag vet att han fungerar exakt så som du säger, för att han sagt det till mig i relation till andra kvinnor han varit med tidigare.
    Har du varit svårflirtad i ett år så är det mer än tillräckligt.

    Men jag kan inte alls tolka hans signaler för om han ser dig som någon som är snygg som han skulle vilja ligga med. Eller om han uppriktigt är kär i dig. Ledsen, men jag har ingen aning. Blir dumt av mig att gissa då.

    Du kan ju undersöka saken? Antingen genom att ligga med honom. Eller fråga om han vill gå på en dejt. Det sistnämnda blir ju faktiskt ett sätt att syna honom utan att gå sängvägen och riskera att bli besviken. Eftersom du tycks ha genuina känslor för honom.
  • Anonym (Casanova)
    Anonym (hj) skrev 2024-05-18 07:20:18 följande:
    Vad han känner är svårt ja. Det tog ett halvår innan han kallade mig snygg ens. Men det kanske egentligen är oviktigt så länge han inte är singel. 
    Är han inte singel så ska du nog inte räkna med mer än inspel i hans förhållande ärligt talat. Kanske finns några som lyckats bygga ett förhållande så som ditt läge är nu. Men för majoriteten går det åt skogen.

    Trist eftersom ni ändå verkar ha känslor för varandra!
  • Anonym (Casanova)
    molly50 skrev 2024-05-18 11:56:06 följande:
    Men hur tänker du kring om man är bisexuell?
    Ska man inte ha några vänner alls då?
    I brist på kvinnor som säger nej så knullas det otroligt mycket i homovärlden. Rätt mycket rundgång också.
  • Anonym (Casanova)
    Anonym (hj) skrev 2024-05-18 16:57:44 följande:
    Det är trist ja. Men mest trist kan jag tycka är att känslorna nu gör det svårt att ha en normal vänskapsrelation, jag vet nästan allt om honom och vi har kunnat prata om allt. Jag tycker både han och jag visar tecken på lätt svartsjuka ibland t.ex. Han är heller inte särskilt lycklig i sin relation som jag ser det (fast jag är ju partisk),men jag tror inte han kommer avsluta den heller då den är väldigt lång.

    Jag vet inte ens när det växlade från totalt ointresse från mitt håll till känslor. Det är så synd.
    Jo, vem skulle inte vara svartsjuk om den man älskar ligger merparten av kvällarna i samma säng med en annan?

    Kan förstå att han är lite svartsjuk också även om det kan låta konstigt. Men ur hans synvinkel så tycker han ju om dig i vart fall. Samtidigt så kan han ju rimligen inte hindra dig från att träffa andra.

    Stalltips är ju att du inte kommer att bli mindre sårad längre fram. Du slösar rent krasst bort din tid. Men det är objektivitet rensat på de känslor du redan har.

    Trist.
  • Anonym (Casanova)
    Anonym (Sally) skrev 2024-05-18 18:08:58 följande:
    Jag säger inte emot dig, för ingen kille har hittills velat bara vara vän med mig. De har alltid gjort mig besviken varpå jag inte har manliga vänner såtillvida de inte är gifta med mina vänner.

    Det som gör mig ledsen i detta är att detta tydligt demonstrerar hur ointresserade män generellt är av kvinnor. De vill ha oss men inte va med oss. Hade det varit så då hade de värderat vår vänskap högre än 3 sekunders orgasm. Varför vill inte män hänga med oss och umgås som jämlikar? Är ni på siktigt så ointresserade av våra tankar, resonemang och åsikter att ni försakar vänskap för att få doppa?
    Skulle säga att det är en genetisk drift. Gud gav oss människor drivkrafter. Ni tjejer har också drivkrafter. Det är varken gott eller ont. Det bara är så.

    Varför leker katten med musen den fångat tills den dör? Är det för att katten är elak? Nä, det är en drivkraft. Hos oss människor finns det så klart en högre vilja som påverkar, men instinkten ligger i bakgrunden och påverkar oss ändå.
  • Anonym (Casanova)
    molly50 skrev 2024-05-19 14:20:23 följande:
    Det var inte ett svar på frågan. Anser du att man inte ska ha några vänner alls om man är bisexuell och lever i ett förhållande?
    Det förekommer otroligt mycket otrohet i den världen (homovärlden).

    Jag har ingen stark åsikt om den saken faktiskt. Det rimliga vore kanske att inte umgås ensamma med andra inom den sfären.
  • Anonym (Casanova)
    Anonym (xxxx) skrev 2024-05-21 06:33:18 följande:
    Jag tycker att Casanovas svar var relevant. För din invändning "ska bisexuella inte få ha några vänner alls?", kommer ALLTID upp när det är en diskussion om en man och en kvinna som umgås som vänner. Det är inte relevant, eftersom de bisexuella och homosexuella - de som lever i den världen - har sina egna regler för relationer. Det är som Casanova säger, att i alla fall manliga homosexuella och bisexuella ofta har sexuella möten med många olika män, även med anonyma män på typ herrtoaletter och i parker. Även när de är i en relation. 

    Jonas och Marc har ju pratat öppet i media om detta. De hade massor av sexuella kontakter med andra män medan de var gifta, de menade att "sex är bara sex, men man får inte vara emotionellt otrogen". Så tänker ju inte heterosexuella. Vi brukar tycka att sex är den allra värsta otroheten. Vi kan bli irriterade även om vår make har en väninna som han pratar om emotionella saker med, men det är ändå inte ens i närheten av om de skulle ligga med varandra. Problemet är att vi är rädda för att den emotionella närheten ska leda till fysisk närhet också, som det ofta gör när en man och en kvinna kommer nära varandra. 

    Så det är HELT olika saker, sluta använda det argumentet!

    Jag har för övrigt själv förlorat ett par goda manliga vänner, när de träffade kvinnan i sitt liv och denna förbjöd vår nära relation. Det var tråkigt, men det var som det var. Jag accepterar det, eftersom jag inte heller skulle uppskatta att min man hade en nära relation med en annan kvinna, även om han försäkrade att de bara är vänner och att han aldrig skulle kunna tända på henne. Det här är livets villkor, och därför är det bra att investera i vänskapsrelationer med det egna könet också, för då utgör man inget hot mot en framtida partner.
    De killar jag känner som är bra pojkvänner/män har alla en sak gemensamt. De har killkompisar, inte tjejkompisar. Jag vet ju hur de beter sig ute när deras fruar inte är med. En del är genuina, andra inte så mycket.

    Jonas G är rätt ökänd även inom den sfären.
Svar på tråden Kan man räkna med att killkompis vill ligga?