Inlägg från: ClumsySmurf |Visa alla inlägg
  • ClumsySmurf

    Kan man räkna med att killkompis vill ligga?

    Anonym (4 dagar och nätter på spahotell) skrev 2022-09-15 21:55:19 följande: #77
    Anonym (P) skrev 2022-09-14 09:55:46 följande:
    Kan du inte ge mer detaljer?
    Ok :) Vi åt skräpmatslunch, sedan checkade vi in. Efter det gick vi till hotellets pool/spa- sektion. Var ganska lite folk. Vi badade lite, sen satt inne i en eucalyptusbastu  och jag satte mig så nära jag kunde, bredvid men ändå med kroppskontakt. Tog hans hand och la på mitt lår. Lät den vara där och han tog inte bort den. Sedan pussade jag honom på kinden. Han pussade mig på kinden. Då kysste jag honom. Vi kysstes en liten stund men sedan kom det in andra gäster i bastun. Jag frågade honom om han ville gå upp och titta på hotellrummet igen. Det ville han. När vi var på rummet hade vi sex. Flera gånger. Alla 4 dagar, men det vi hann med lite spa-ande ändå. Har gjort det fler gånger dagarna efter hemma. Vet inte riktigt vart vi står, är vi ett par, är vi vänner. Han har sagt att han älskar mig men det var under sex så jag vet inte om det räknas. Men det känns bra. 
     du vet väl om att det är kvinnor som kan bli 'kär' av sex och inte män?
  • ClumsySmurf
    Myten7891 skrev 2022-09-17 13:30:20 följande:

    Enda anledningen till att han är vän med dej är just att de t finns en chans till sex.. annars kan han lika gärna åka med en polare eller grabbgäng.. om han inte är 100% bög då.. kan inte förstå att ni tjejer inte genomskådar detta.. finns inga fula? totalt oattraktiva kvinnor som har ?vänner ? av motsatt kön.. killen i en sån vänskap vill 9/10 knulla dej. untantag finns. Men då har ni varit vänner / familj sen barnsben.. 4-5 årsåldern.. ett x hade en trogen manlig vän.. dom hittade på saker när vi var ett par.. han blev henne stöttepelare.. när jag lämnad tog det 2 dagar så försöke han få henne i säng.. jag försökte hela tiden tala om för henne att han vill ha dej.. nej nej nej, han är bara en vän lät det under hela vår tid.. dag två ringde hon mej.. du hade rätt.. han har känslor och försökte få mej när jag är som mest sårbar? ? ?


     det händer ju att vissa män (tror det oftast är de snälla männen som är för fega att visa vad de vill) manipulativt och patetiskt friendzonar sej själva för att få ligga men orsaken till varför du tror att det är den enda orsaken till att män har kvinnliga vänner är antagligen för att du tror att alla män är som du.
  • ClumsySmurf
    Anonym (Henke) skrev 2022-09-16 17:55:27 följande: #80
    Valuta2019 skrev 2022-09-16 02:19:56 följande:

    jag hade tjejkompis innan, men jag har slutat, hon grät i telefon. jag sa att vi har glidit ifrån varandra, men sanningen är att om en tjej tycker om mig antingen så dejtar vi eller så har vi sex. vill hon bara var vän så tycker hon inte om mig på riktigt och det är ju det jag vill. jag har redan kompisar. så tycker ni alla ska göra som har tjejkompisar.


    Gäller samma med dina killpolare eller?
     
  • ClumsySmurf
    Anonym (Casanova) skrev 2024-05-16 17:54:00 följande:
    Anonym (hj) skrev 2024-05-16 17:43:15 följande:
    Upptagna killkompisar då. Vill de också ligga?
    Killar som är upptagna vill också ligga med sina tjejkompisar.

    Tjejer och killar som är i förhållande ska inte ha kompisar av motsatt kön. Det är bara en källa till trassel.

    Anonym (Casanova) skrev 2024-05-16 20:31:43 följande:
    Anonym (A) skrev 2024-05-16 17:56:26 följande:
    Det tror inte jag att dom inte vill.
    Anonym (Nope) skrev 2024-05-16 17:57:19 följande:
    ?Alla killar?!!! Har du belägg? Statistik?
    Anonym (S) skrev 2024-05-16 17:59:16 följande:
    Varför då? Jag som jobbar i ett mansdominerat yrke har det blivit naturligt att få killkompisar. En som jag gillar mycket som vän (inget mer). Han och jag har varsin partner. Har aldrig vart något trassel och jag gillar hans tjej också. Dom är två roliga typer. 
    Anonym (hj) skrev 2024-05-16 18:01:17 följande:
    Jag är ju singel, så för min del känner jag att jag kan vara vän med vem jag vill. Tycker nog egentligen det när jag inte är singel med, om det är gamla kompisar. 

    Jag tänkte först på den här kollegan (som han är) som en kollega jag har mycket gemensamt med, sedan en vän jag är kollega med, sedan en nära vän på jobbet, sedan började vi prata mer privat via sociala medier, där började jag undra om det är vad han vill.
    Anonym (Nope) skrev 2024-05-16 18:17:28 följande:
    Det här bara om man är ett svin. Du representerar inte alla killar.
    Anonym (lllll) skrev 2024-05-16 19:16:44 följande:
    Ja det vore ju bara FÖR sjukt att enbart ha en tanke i huvudet jämnt..

    Alla tjejer svarar: "Nej, så är det inte. Min killkompis vill absolut inte ligga med mig". Alla killar utom någon enstaka simp håller käft. Hur blåögd kan man bli?

    Uppmanar er till att prova att ragga på era killkompisar så får ni se att jag har rätt. Vänskap mellan killar och tjejer finns inte.
    Att du inte kan vara vän med en tjej är en sak men när du pratar för alla män och låtsas att de är som du blir det ju något helt annat.
    Anonym (Casanova) skrev 2024-05-16 21:04:42 följande:
    Anonym (hj) skrev 2024-05-16 20:55:58 följande:
    I början var det bara tankar på nöje, nu börjar det kännas lite allvarligare. För närvarande så jobbar vi inte ihop, vilket är lite bra, så man inte förblindas av sexuella aspekter. Men jag har varit bra på att undvika det hittills ändå, vi har en slags överrenskommelse om att inte röra varandra fysiskt mer än hej och hejdå-kram. Vi pratar mindre ofta med, men extremt länge när vi väl gör det. 

    Vad han vill är oklart faktiskt, hur vet man om någon vill ligga eller har känslor?
    Det märker du efteråt höll jag på att säga... Jag kan säga nästan vad som helst för att få ner en tjej i sängen. När det är klart så blir jag ointresserad om det inte var någon jag vill bli tillsammans med.

    Tips kan vara att dra ut på själva sänggående lite. Du kan göra klart att du vill ha honom utan att hoppa ner i säng direkt. De flesta killar föredrar att den de blir tillsammans med är lite svårflirtad.
    som en simp som ägnar sej åt manipulativt rövslickande för att få ligga?

Svar på tråden Kan man räkna med att killkompis vill ligga?