• Drömmenom3

    Någon som ör 40+ och gör/ska göra IVF?

    Anonym (Shiny) skrev 2022-12-14 19:44:33 följande:

    Ja, vi ligger ju precis i fas. 😊 
    Jag har testdag på självaste julafton. Är på RD 4 Nu. Får se om jag vågar testa lite tidigare, eller kanske senare. Vill inte bli ledsen och besviken på julafton, om inte annat så för barnens skull. 


    Jag har haft ganska kraftig hosta men hoppas och tror att embryot ligger väl skyddat. Har också snappat upp det där med immunförsvaret, vet dock inte vad jag ska tro men tänker att det ligger utanför min kontroll hur det än ligger till. 


    Är också rädd för att misslyckas. Själv vågar jag knappt hoppas, försöker vara beredd på att det kommer bli fler försök. Känner inget speciellt just nu. Jag är mest hängig från min virusinfektion. 


    Grattis till två blastocyster!! ☺️ Det var ju jättebra resultat. Håller med dig om att det hade varit fantastiskt bra om vi i Sverige hade kunnat få kromosomerna kollade. Särskilt på oss äldre! Tänkte på det när kliniken sa att min blastocyst var av toppenkvalite, att vi inte vet ett skvatt om hur det ser ut inuti. Hade man kunnat rensa bort de embryon som inte har rätt förutsättningar så hade varje insättning haft väldigt bra förutsättningar och ökad chans till graviditet. Nu känns det som ett lotteri. 


    Men tack och lov räckte det att tina ett embryo. Jag var jätteorolig för att de skulle behöva tina upp flera. Men kliniken lugnade mig och sa att de brukar klara upptining, ca 95 % gör det. 


    Krya på dig också! 
    Och lycka till! ✊✊✊


    Tack!
    Ja detta är verkligen lite av ett lotteri?
    Jag har testdag den 25:e! Väldigt lika med andra ord !

    Idag känner jag mig dock inte alls särskilt hoppfull . Börjar få värmevallningar och andra känningar jag brukar få innan mens? Men man får väl inte ge upp hoppet änObestämd

    Stort lycka till själv och hoppas du mår bättre .
  • Drömmenom3
    Loppan1994 skrev 2022-12-14 19:59:20 följande:
    Hoppas du har rätt :) 
    Hur går det  för dig?
  • Drömmenom3
    Anonym (Shiny) skrev 2022-12-18 11:23:06 följande:

    Drömmenom3 

    Jag har haft en väldigt jobbig ruvartid. Det började med maginfluensa och därefter konstant hög feber i nästan en vecka och kraftig hosta. Tror inte att det har varit några bra förutsättningar. 

    Idag kom det hur som helst en liten rosa blödning. Känner också av mensvärk så tyvärr är det nog kört denna omgång. 😢 Känns inte riktigt som att jag fick en ärlig chans denna gång. Men har som tur är några kvar i frysen. 


    Hoppas att allt går bra för dig och att mensen inte kommer! 


    usch vad tufft du haft det Hjärta Vad tråkigt att höra att du intre tror det funkat. Då är vi dock två. Tjuvtestade i söndags och det var minus. Nu har jag massa menskänningar så känner i hela kroppen att mensen är på G. Så himla trist - hade varit en sån fantastisk julklapp.
    Det som räddar mig från att helt bryta ihop är ,förutom alla julbestyr, våra två blastocyster i frysen samt våra älskade pojkar .

    Se till att testa ändå- många får blodblandade flytningar fast de  är gravida. 


    Stor kram {#emotions_dlg.flower}
    Vi ger inte upp 

  • Drömmenom3
    Anonym (Shiny) skrev 2022-12-20 12:32:54 följande:

    Tack för dina fina och peppande ord. ❤️ Håller med, vi ger inte upp! 💪


    Min blödning har faktiskt slutat nu så jag tänkte tjuvtesta imorgon eller på torsdag. 

    Våra underbara pojkar är också lite av en räddning, tack och lov. Hur det än går så finns de alltid att glädjas över. 🥰


    Stor kram 🤗
    Håller tummarna för oss! 


    Men åh - då tycker jag den lilla blödningen låter lovande snarare! Hoppas att du fått ett fint Plus! Ser fram emot att höra från dig!

    Här kom mensen exakt två veckor efter äggplocket och 4 dagar innan testdag så har faktiskt inte ens brytt mig om att testa då det känns så uppenbart att det misslyckats. 


    Får se om jag gör det bara för att men är nu redan inställd på ett FET -försök i slutet på januari.

    Är så glad att vi har våra två frysisar men samtidigt jätterädd att de inte heller ska ta sig. Innan vi köpte detta tre-pack sa vi att vi gör dessa försök och blindhet inget så är det så. Då stoppar vi där.
    Nu när vi är så nära detta ?slut? känns det dock väldigt jobbigt. Känns inte som att jag kommer kunna acceptera att det liksom är över om ni förstår vad jag menar. 
    Trodde att jag kanske skulle det men känns inte så nu.
    Det känns extra jobbigt eftersom vi fått ganska bra ?resultat? efter behandlingarna hittills; många befruktade och till frysen båda gångerna. Känns så nedrigt på nåt sätt.  Tänk om man bara visste om det skulle fungera en dag- då hade jag lätt kunna lägga alla pengarna har då det hade varit värt det. Hjärta

  • Drömmenom3
    Loppan1994 skrev 2022-12-29 18:59:11 följande:

    Hur går det för er? Jag har blött lite ljusrosa till och från i 3v så kände idag att jag orkar inte vänta till kub.. åkte till akuten och efter knappt 25 min var jag färdig. Så det var skönt att det gick smidigt för en gångs skull haha... men bebisens hjärta tickade på och imorgon går jag in i v 11 så känner mig lugnare nu ett tag iaf :) vill verkligen berätta för folk nu, men får nog vänta ett litet tag till 


    Åh vad härligt att höra! Grattis {#emotions_dlg.flower}
  • Drömmenom3

    Så tyst det är här? 
    Skulle vara så roligt att höra hur det går för er alla? {#emotions_dlg.flower}


    Själv väntar jag på nästa cykel för att kunna göra FET.

  • Drömmenom3
    Orkidé8181 skrev 2023-01-09 08:36:06 följande:
    Hej, 

    jag är i samma sits som dig :)

    har 2 st i frysen, hade mens förra veckan så vi kör nästa cykel :)
    Ok! Då ligger vi ganska  lika. Jag bör få mens nästa vecka så FET blir runt månadsskiftet  Skäms
  • Drömmenom3
    Loppan1994 skrev 2023-01-09 09:08:31 följande:
    Hej! 
    Jag ska på ultraljud imorgon.. började med trombyl igår kväll pga havandeskapsförgiftning i tidigare graviditet. Är förhoppningsvis i v 12+2 idag, sjukt nervös och overkligt 

    Men oj! Stackare!
    Hur mår du och hur upptäcktes det? 


    Hoppas allt ser bra ut imorgon ! {#emotions_dlg.flower}

  • Drömmenom3
    Loppan1994 skrev 2023-01-09 17:54:20 följande:
    Det var för 10 år sen när jag var gravid med pojken, fick det i v36.
    Låg inne på sjukhus till och från, allt var ur balans förutom trycket, högt med äggvita i urinen, ca 15kg vätska, huvudvärk, ögonflimmer osv men dom vägrade sätta igång mig även om han uppskattades ca 3700 i vikt i v 39.
    Så på bf dagen blev jag igångsatt, 4h efter förlossningen fick jag eklampsi så fick ligga på iva ett par timmar. Bara ren tur att min mamma var med mig på bb som vaknade av att jag hade kramper. Idag har jag problem med hjärtat efter. Så livrädd för upprepning så hoppas trombylen hjälper och att dom sätter igång mig tidigare om det händer igen. Egentligen ska jag sluta med trombylen i v36 nu så hoppas dom har en plan framåt! 
    Jaha , förstod det fel. Läste havandeskapsförgiftning i tidig graviditet så trodde du fått det nu redan. Visste inte att du hade barn sen innan !
    Måste varit väldigt otäckt att ha drabbats så svårt sist.
    Hoppas du slipper denna gång!
  • Drömmenom3
    Loppan1994 skrev 2023-01-10 19:11:25 följande:

    Bebisen fick godkänt utan anmärkningar idag! En stor sten släppte verkligen! 
    Vill önska er alla lycka till och hoppas 2023 blir ert år med! 
    Jag kommer nog in och läser ibland för att se hur det går för er Hjärta


    Underbart! Stort grattis och njut av att vara gravid Skäms{#emotions_dlg.flower}
Svar på tråden Någon som ör 40+ och gör/ska göra IVF?