• Drömmenom3

    Någon som ör 40+ och gör/ska göra IVF?

    Ruvar nu på denna  Hjärta
    Känner mig dock lite avtrubbad i allt detta då det varit så många turer med hopp som snabbt bytts ut mot besvikelse och misslyckanden. Tråkigt att inte känna sig särskilt hoppfull. Detta är ju den sista frysdisken som liksom valdes sist ( tror det är så för att det är en 6 - dagars) . Lite som du känner alltså Shiny- att man liksom använt dem som sett bäst ut redan?.  Men klart den inte skulle lämnas kvar i frysen. 


    Spännande att ni snart är igång igen Shiny ! Vilket plus ändå att ha flera kvar i frysen. Tror verkligen ni kommer lyckas med något av dem. 

  • Drömmenom3
    Drömmenom3 skrev 2023-03-04 12:42:10 följande:

    Ruvar nu på denna  Hjärta
    Känner mig dock lite avtrubbad i allt detta då det varit så många turer med hopp som snabbt bytts ut mot besvikelse och misslyckanden. Tråkigt att inte känna sig särskilt hoppfull. Detta är ju den sista frysdisken som liksom valdes sist ( tror det är så för att det är en 6 - dagars) . Lite som du känner alltså Shiny- att man liksom använt dem som sett bäst ut redan?.  Men klart den inte skulle lämnas kvar i frysen. 


    Spännande att ni snart är igång igen Shiny ! Vilket plus ändå att ha flera kvar i frysen. Tror verkligen ni kommer lyckas med något av dem. 


    Oj försökte lägga upp en bild men den kom tydligen inte med?
  • Drömmenom3
    Orkidé8181 skrev 2023-03-04 23:18:31 följande:
    Tack Shiny Hjärta

    ja nu har vi bara en kvar i frysen :( 

    lycka till nu DrmmenomHjärta
    TackHjärta

    Håller tummarna hårt för er sista frysis.
  • Drömmenom3

    Hej på er! 


    Ruvardag 8 för mig idag. Efter att ha haft en molande värk i nedre delen av magen i början av veckan fick jag ett infall i torsdags kväll (rd6 ) och tog ett gammalt test från kliniken som blivit kvar från nån annan omgång.
    La det på handfatet och gick in i duschen . Blev totalt chockad när ett andra streck dök upp - inte jättestarkt direkt men ändå väl synligt . Kunde knappt sova den natten och gick på rosa moln igår på jobbet. När jag dock testade mig igår kväll igen med stickor från RFSU syntes inget streck alls. Står dock att de kan användas fr om med bim  ( borde vara imorgon för min del ) så kanske kanske lite tidigt för just dem. Åkte till apoteket imorse och köpte både Clearblue + samt ett annat digitalt med veckoindikator.

    Det blev ett supersvagt  + och ? Gravid 1-2 veckor? på digitala. Har ingen molvärk längre sen igår så med tanke på att testen var svagare än i torsdags tror jag starkt att jag fått ett mycket tidigt missfall eller kemisk graviditet som det också kallas. Ska tydligen vara vanligt. Vet att det fortfarande är relativt tidigt men testen borde varit starkare  imorse än i torsdags kväll. Det säger sig självt; en och en halv dag efter med morgonturen dessutom. Den där gravidkänslan i magen är också som bortblåst. Brösten spänner inte längre heller som de gjorde tidigare? F*n säger jag bara . Detta var typ värre än att inte plussa alls . Det känns som ett hån och en stor käftsmäll med tanke på att vi inte har några försök kvar. Igår gick jag och fantiserade om hur det skulle bli att få en växande mage igen och berätta för pojkarna så småningom. Idag vill jag bara gråta . Känner i hela kroppen att det inte blir nåt. Nu är det bara att vänta på blödningen som Blir nästa käftsmäll. 


    Blev lite långt men behövd skriva av mig lite?

  • Drömmenom3
    Orkidé8181 skrev 2023-03-12 10:41:46 följande:
    Åh nej kära du, ge inte upp!!!
    jag tror du är gravid!

    gravsymtomen kan ju komma å gå under hela graviditeten Hjärta

    Tack för pepp men Imorse var plusset ännu svagare så tror dessvärre på att min teori stämmer ?. 


    Borde öka i styrka inte tvärtom. Känns verkligen som att man föll på målsnöret.
    Är instabil psykiskt efter alla dessa kast mellan hopp och förtvivlan.  Vill mest bara gråta . 

  • Drömmenom3

    Tack Shiny och Orkidee HjärtaHjärta

    Är nu helt hundra på min teori för nu visar det digitala INTE GRAVID efter att så sent som i lördags visat GRAVID 1-2 ?..
    Också förklaringen till att jag ännu inte fått mens - de andra gångerna har mensen kommit två veckor efter ägglossning / äggplock som annars. Idag har det gått 18 dagar sen ägglossning och ingen mens än. Kommer antagligen snart dock.


    Har testdag imorrn men vet inte om jag bryr mig om att testa igen. Har gråtit så mycket . Känn mig inte riktigt klar att ge upp , samtidigt som mannen tycker det räcker med försök. 


    Har ni pratat med era partners om hur länge ni ska försöka ? 


    Hur känner ni själva? Har ni satt stopp efter ett visst antal försök? 

    Kram till er !

    Har ni haft återföring än Shiny?
    Och hur gör ni Orkidee? Nytt försök snart?

  • Drömmenom3

    Tråkigt att det inte tog sig denna gång Shiny men gud så härligt att ha två blastocyster kvar! 


    Håller tummarna hårt inför nästa FET! 


    Även för dig Orkidé! Åh så spännande .

    Vet inte om man är helt galen men vi har beslutat göra ETT försök till. Blir det inget med detta försök ( samt med ev frysis som följer) så är vi klara med försöken punkt slut. Känner mig tillfreds med beslutet.Antingen blir det en gravidsommar eller en sommar där vi måste acceptera att det inte blir fler barn och jag tänker att sommaren med mycket ledighet är bästa tiden  för det.


    Vi kör igång på nästa mens nästa vecka med samma dos och medicin som sist ; Menopur 375

  • Drömmenom3
    Orkidé8181 skrev 2023-04-06 23:55:08 följande:
    Håller alla tummar och tår för er..

    Jag har fått maxdos av både Gonal f och menopur de sista gångerna, det har gett bättre resultat? 

    Tack snälla Hjärta

    Jag vet inte ens vad maxdosen är ?? Är det det jag får : 375?! Glad


    Jag fick ju ut 11 och sen 13 ägg på 375 så de verkar nöjda med den. 


     

  • Drömmenom3
    Orkidé8181 skrev 2023-04-07 22:34:15 följande:
    Ja det är nog maxdos, jag hade samma, plus menopur 150 också 
    så 2 sprutor/ kväll ? 

    Ok. Ja jag hoppas jag får ett bra antal ägg även denna gång.
    Väntar ännu på mensen som borde komma i dagarna . 


    Visst var det idag du skulle få tillbaka er blastis?! Tänker och hejar på er! Hjärta

  • Drömmenom3
    Anonym (Försöker också) skrev 2023-04-15 18:18:10 följande:

    Hej! Kan man hänga på här? :) Jag fyller ganska snart 43 och jag och min man har bestämt oss för att försöka oss på en liten igen. Vi har tänkt oss 3 IVF för att förhoppningsvis lyckas få ett friskt. Vi har gjort ett uttag och fick då 4 blastocyster till frysen. Nästa uttag blir i maj. Jag tar 300 ju Menopur och 150 iu Gonal-F. 


    Jag önskar alla 40+ lycka till, det är inte lätt det här! 


    Hej och välkommen hit{#emotions_dlg.flower}
    Det låter fantastiskt bra att ni fått 4 blastocyster på ett äggplock! Grattis till det. 


    Men har du då ruvat på ett färskt embryo i samband med det uttaget? Är tanken arr ni ska spara blastocysterna och köra på ett nytt färskförsök härnäst om jag förstår dig  rätt ? Oavsett så önskar jag er stort lycka till . Kul att få följas åt.

    Själv har jag dessvärre 5 misslyckade återföringar bakom mig där den sista blastocysten först gav oss ett tidigt plus men som blev svagare och svagare innan det försvann . Mycket tidigt missfall eller kemisk graviditet som det kallas. Alla embryon hade toppkvalitet ( utifrån det de kan se)  vilket gör att det känns extra nedrigt.  
    Nugör vi ett sista försök . Är på sprutdag tre med 375 ie Menopur. 
    Är 42 och har 2 ivf barn sen tidigare ; 12 och 9 år. Hjärta

Svar på tråden Någon som ör 40+ och gör/ska göra IVF?