Inlägg från: Anonym (Spontant utan tanke) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Spontant utan tanke)

    Familj på "semester" utan barn.

    Jag forstar hur du kanner. Du ar ju en del av familjen. A andra sidan har du ju inte bott hemma pa 5 ar, sa dina foraldrar behover inte ta nagot ansvar for dig och dina planer, sasom de verkar gora for dina andra hemmaboende syskon. De kan ju ha bestamt detta spontant, nar det visade sig att alla var lediga, och da gjort detta pa impuls. De kanske ville gora nagot roligt for sina 'smattingar', da de ser att de annars bara sitter hemma hela sommaren, vilket saklart inte ar bra for dem. Du har ju sambo att roa dig med, men de hemmaboende kanske inte far tummarna ur roven, och da tar istallet foraldrarna tag i det hela sa att latmaskarna som alltid far allt serverat faktiskt kommer ut pa nagot i sommar. Kan det vara sa, att de hemmaboende ar lite lata och bekvama och att foraldrarna brukar vara de som far det hela att ga runt (om det ska bli nagot)? Det ar ju nagot de definitivt inte behover i ditt fall, da du fungerar och har sambo.
    Att din pappa skriver och undrar om du ar ledig gor ju att man forstar att de inte riktigt vet nar du har semester. Det vet man ju med de hemmaboende. Det gor att jag misstanker att detta kanske var spontant och att de gjort detta pa impuls. Nagon har namnt det och nar det visat sig att alla runt bordet var lediga sa har de helt enkelt slagit till och inte tankt langre an sa. 
    Sen kanske det hade varit fult om de hade erbjudit dig att folja med och inte bjudit med din sambo t ex. Ju fler personer desto krangligare att gora nagot spontant. Hade din sambo jobbat just da sa hade det kanske varit svart att hitta ett annat passande datum som alla kunde pa, for att din sambo kanske hade velat folja med pa shopping?
    Du kan ju namna nar de kommer hem att du hade velat folja med och du inte vill att de glommer dig nasta gang. Da kommer de direkt att inse sitt misstag och aldrig gora om det. 

Svar på tråden Familj på "semester" utan barn.