• flygrl

    Likblek hud och svart hår, vad göra?

    @TS: Vet du jag tror faktiskt det du har kan va rätt snyggt och coolt som fan. Cool Tycker egentligen inte du ska försöka ändra så mycket utan är mer inne på Mortiscia80:s linje att försöka framhäva dina fina drag och köra en klädstil som passar till det. Goth vore ju perfekt men om det blir för extremt för dig kanske du kan ha en nertonad variant av den stilen, en mer diskret variant helt enkelt.

    Sen om du absolut vill ha lite mer brun ton i hyn är väl Anonym (Japp):s tips om Ida Wargs brun utan sol värt testa. I guess.

    Tycker en tjej som nog är din motsats va gäller hudfärg nämligen svart och då darkskinned dvs så mörkt man kan ha typ. Jag känner mig lite som en alien ibland pga det och får ibland höra grejer som att tur du ler ibland för annars skulle man inte hitta dig i mörkret. Typ så. Skitkul. Obestämd Drömmer


    Men som sagt: försök se det fina och coola i dina speciella färger och gör nåt bra av det vetja.

  • flygrl
    Anonym (Olycklig genetisk mix) skrev 2022-06-20 09:18:22 följande:
    ?? tack! Vilket gulligt inlägg. Tycker att goth är lite coolt ändå men är lite kostym för mig. Något jag gärna skulle klä upp mig till någon gång men för dystert att ha som stil.  

    Jag förstår det du skriver om goth men kanske kan du iaf hitta en klädstil som passar bra med dina färger och du trivs med. En sån färganalys flera nämnt i tråden kanske kan va nåt? Va inte rädd för färger är mitt tips. Va kreativ, våga ta ut svängarna.
  • flygrl
    Anonym skrev 2022-06-21 22:24:08 följande:

    Vad du ska göra?
    Vara snäll mot dig själv. Acceptera dig själv. 


    Exakt! Det gäller alla människor, varenda en. Är bara sorgligt när människor gör våld på sig själva för försöka bli typ nån annan och då förstör det fina dom faktiskt redan hade. Och ens värde sitter förresten inte i utseendet utan i att man är en unik individ. En människa.
Svar på tråden Likblek hud och svart hår, vad göra?