Inlägg från: Anonym (Grumm) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Grumm)

    Här samlas alla nattugglor!

    Eurydike skrev 2023-04-30 02:27:27 följande:
    Nej, det gör jag inte. Egentligen skulle jag säkert behöva det, men det är dubbelt. För jag älskar att vara uppe på natten, samtidigt som jag behöver sova ibland. Just Propavan har jag också blivit tipsad om och har hört att de inte ska vara lika beroendeframkallande. På sista tiden har jag börjat redigera text tills jag somnar med mobilen i handen. Det är ett ganska bra naturligt sömnpiller faktiskt! 😴
    Redigera text är verkligen ett bra sömnpiller, jag har legat och regisserat olika dikter och rim till en nyligen olycklig kärlek(som jag aldrig hann skicka). Men kan ändå inte sluta skriva och finjustera de befintliga.
  • Anonym (Grumm)
    Eurydike skrev 2023-04-30 09:42:35 följande:
    Så du håller också på med det 😊 Det låter fint och romantiskt med dikter, även om kärleken var olycklig. På något vis är det kanske ett sätt att bearbeta den olyckliga kärleken, eller så vill du bara att diktera ska bli så bra som möjligt. Just det där sista steget av redigeringen är väldigt sövande, för det händer inte så mycket och blir inga stora ändringar. Man ligger mest och finslipar och då är det lätt att somna mitt i.
    Precis, du förstår ju Solig. Det blir inga större ändringar och man läser om och igen, och vill kanske omformulera sig, och där någonstans somnar man. Ja kärleken blev olycklig, men jag är fortfarande i det. Det har sina orsaker, och det är så synd att det blev som det blev.
  • Anonym (Grumm)
    Stooler skrev 2023-04-30 12:19:06 följande:

    Så nu snor jag inlägg #1111 helt skamlöst! ☺️


    Grattis till inlägg #1111
  • Anonym (Grumm)
    Eurydike skrev 2023-07-06 18:52:27 följande:
    Så fint du gör Grumm! 😃

    Det behövdes lite konst på väggarna här i tråden! 🎨

    Jag vågar gissa på att det är en Nattuggla och inte en vanlig uggla. Ärligt talat känner jag mig så säker att jag sätter min odödliga själ på det 👻 Hoppas jag har rätt!
    Du har så rätt Eurydike Solig

    Jag blev ju också tvungen att testa på att skapa lite konst med AI-tekniken, så vad passar inte då bättre än en nattuggla här. Valde en färggrann också!
  • Anonym (Grumm)

    Så här borde det kanske se ut här







  • Anonym (Grumm)
    FredrikLiksom skrev 2023-07-13 06:27:56 följande:

    Nä men gud vilken gullig Pippi!


    Haha, men det var ju flera Tyst
    Eurydike skrev 2023-07-13 10:25:07 följande:
    Det tycker jag att det borde! Tänk om vi kunde sitta här i tråden och äta ihop nätterna igenom. Som nattugglorna kring runda bordet. Vad mysigt det vore! 😋 Men det är något kusligt med bilderna också. Jag får känslan av att det är den sista måltiden. Ugglan i mitten ser ut att äta vegetariskt, så det är nog jag 🥦

    Ett nattmål kunde vi sitta här och få i oss. Och jag har svårt att du tro att du är den i mitten, den ser ju lite galen ut Drömmer
  • Anonym (Grumm)
    Eurydike skrev 2023-07-31 20:31:17 följande:

    Mitt konto blev bannat av misstag och eftersom jag ändå tänkt byta konto, av samma anledning som jag bytt konto flera gånger förut, så orkade jag inte reda ut varför utan skapade bara ett nytt konto. Så nu sitter jag plötsligt här med två konton. Förutom det som hände med mitt konto så befinner jag mig i en personlig kris. En nära familjemedlem har plötsligt gått bort och jag är för ledsen för att orka skriva i forumet som vanligt, men kommer att kika in då och då. Jag har fått överta personens hund och försöker anpassa vardagen efter det, så att hon ska må så bra som möjligt.


    Beklagar sorgen Eurydike! Ta väl hand om hunden och dig själv nu.
  • Anonym (Grumm)

    God morgon, god dag och god kväll!

  • Anonym (Grumm)
    Eurydike skrev 2023-08-19 22:26:28 följande:
    Jag bidrar också med en glad bild! Så här ser min pappas/min hund ut när hon har blivit blöt. Hon tycker inte om regn (oturligt nog den här sommaren), men älskar promenader 😅😍🐶
    Mycket trevligt att se att du är tillbaka, du är mycket omtyckt Eurydike, du är ett solsken i nattmörkret. Du är en glädjespridare som tråden behöver.
  • Anonym (Grumm)
    FredrikLiksom skrev 2023-10-29 07:41:11 följande:

    Idag fick vi tillbaka den där timmen vi blev av med i våras. Spend it wise!

    Själv har jag redan använt min. Jag sov en timma längre vilket i sig är fantastiskt. 

    Jag fattar inte varför det ska vara så svårt att få tummen ur och inte ha tidsomställningarna mer. 


    Idag ska jag göra mitt bästa för att hålla truten så mycket som möjligt i det publika sammanhang jag ska på. Jag har svårt för det ibland. Jag måste lära mig att inte lägga mig i. 🙉🙈🙊


    Nu ska jag bota min huvudvärk.
    Jag önskar er en dag som blir lite bättre än vad ni förväntade er. 


    Jag håller med om tidsomställningen, att det ska vara så svårt att sluta med det. Ställ in det på sommartid året runt så får vi alltid ljusare kvällar.
  • Anonym (Grumm)
    Eurydike skrev 2023-11-06 21:04:05 följande:

    Här kommer ett blogginlägg om arbetsnarkomani och att lära känna sina egna gränser!

    I tråden har ni lärt känna mig som en ganska så slapp filur. Mitt största problem tycks vara mitt ständigt pågående kaffemissbruk och mitt lika ständigt pågående projekt att sluta med det. Jag saknar karaktär och faller tillbaka gång på gång. Nu har jag lärt mig leva med det.

    Innan jag blev den här slappa filuren var jag en överspänd filur. Bara under pandemin startade jag ett och ett halvt nytt företag (det halva är fortfarande en del av det första företaget) så nu driver jag två och ett halvt företag. Förutom det bestämde jag mig för att skriva en bok och en barnbok (som jag även illustrerade). Dessutom hjälpte jag till att ge ut en annan persons bok och började även skriva manus till en podd. För att hinna med allt detta hittade jag på ett nytt ord. Jobby. Jobby är jobb och hobby i ett. Ett ord som gör att man kan jobba mer och samtidigt låtsas som att man inte gör det.

    Frågan är: Varför gjorde jag allt detta?

    Svaret är: Jag har ingen jävla aning.

    Arbetsnarkomani är lätt att glida in i, upptäckte jag. När fritiden är ett schema av saker som måste hinnas med, då är det dags att passa sig. Det första och sista jag gjorde på dagen var att jobba. Kanske var det en flykt från mitt privatliv, som var väldigt låst och svårt att påverka just då?

    Jag hade målat in mig i ett hörn och enda sättet att ta mig ur det var att börja backa och avsluta saker. Sedan gick jag ner i arbetstid till sparlåga. Företagen har jag fortfarande kvar, men podden är borta och jag lär inte skriva någon mer bok på ett tag 😅 Nu har jag gått upp i arbetstid igen och ägnar min fritid åt att ha kul och lära känna nya människor istället, vilket jag trivs mycket bättre med. Ordet jobby är struket ur min mentala ordbok 😝


    Intressant! Du verkar energisk och med många ambitioner. Jobby var ett snart ord det är som det bästa jobbet man kan ha.
    Hoppas att det går bra med böckerna och företagen Oskyldig
  • Anonym (Grumm)

    Det var längesen man var här inne och skrev något, så hej allihopa!

  • Anonym (Grumm)
    Eurydike skrev 2024-02-02 21:19:17 följande:
    Det var det verkligen! Hej på dig också och välkommen in i holken 🦉 Kul att se dig igen och hoppas att allt är bra med dig 😊 Som vanligt sitter jag och häckar i närmsta gren, därav det snabba svaret.
    Hej, och tack för välkomnandet till holken

    Solig

    Jag hankar mig fram och jobbar och sliter. Har varit här och läst ibland men inte orkat vara så aktiv.
    FredrikLiksom skrev 2024-02-02 23:53:41 följande:
    Hej på dig!

    och välkommen tillbaka 😃
    Hej och tack för att få vara med här Oskyldig
    fultextad användarhandbok skrev 2024-02-03 18:55:53 följande:
    Hej på dig!
    Hej, hej! Skrattande

Svar på tråden Här samlas alla nattugglor!