Inlägg från: Antigone |Visa alla inlägg
  • Antigone

    Här samlas alla nattugglor!

    FredrikLiksom skrev 2022-09-14 07:26:08 följande:
    Oh! Men du kan sova på förmiddagen kanske? 

    Nu är jag på jobbet! Pigg som en lärka. Eller nästan iaf.
    Ja, det kan jag faktisk, för jag jobbade under natten istället :P Härligt! Ha nu en riktigt skön och energisk dag, så jobbar jag vidare på att lyckas somna ;)
  • Antigone
    kokosnötmjölk skrev 2022-09-14 22:00:19 följande:

    Hoppas att du lyckades somna till slut :) 


    Tack så mycket! Det gjorde jag! Kl 8 på morgonen, men bättre sent än aldrig. Tyvärr vaknade jag kl 11 igen. Det där med att sova verkar inte riktigt vara min grej Flört
  • Antigone

    Kokosnötmjölk: Det låter ärligt talat jättejobbigt att sova så lite! Jag vet ju själv hur det är och hur frustrerande det känns att inte vara kunna somna. Jobbigt att det har hållit i sig så länge! Ja, det är alltid svårt att beskriva sig själv. Det håller jag med om. Att vara uppe i varv kan vara positivt för man får ofta mycket gjort, men när det är dags att varva ner kan det kännas som en förbannelse. Min bra period höll i sig ett tag i alla fall! Skrattande

  • Antigone

    Nu sov jag 8 timmar efter att ha druckit kaffe. WOW! SkrattandeSkål

  • Antigone
    FredrikLiksom skrev 2022-09-21 11:13:06 följande:
    Oh happy day!

    Grattis! Eller vad man säger. Cool
    Ja verkligen!

    Tack så mycket! Absolut, ett grattis är allt på sin plats under sådana här extra ordinära omständigheter Flört
  • Antigone
    Antigone skrev 2022-09-21 15:22:28 följande:
    Ja verkligen!

    Tack så mycket! Absolut, ett grattis är allt på sin plats under sådana här extra ordinära omständigheter Flört
    Extra ordinär ska nog skrivas ihop förresten. Annars blir det kanske en annan betydelse Tomte
  • Antigone
    FredrikLiksom skrev 2022-09-22 04:22:29 följande:

    God morgon!

    Eller nästan god natt fortfarande kanske.


    Morning!

    Men din stackare! Eller, du kanske hade sovit så bra att du kände dig morgonpigg Glad Nu firade jag den bra natten med en skitnatt igen. Tjohoo!
  • Antigone
    FredrikLiksom skrev 2022-09-22 11:36:27 följande:
    Har hamnat i nåt lunk då jag blir svintrött redan vid 8 på kvällen. Vilket gör att jag vaknar svintidigt. Lite för tidigt. Nån timme till vill jag nog ha.

    Aj då! Men då hoppas vi på vändning i natt igen.
    Usch då! Vi verkar ha precis motsatta sömnstörningar, då jag somnar när du vaknar, men en sak har vi ändå gemensamt. Att vi ligger vakna när andra människor sover. Våra kroppar är riktigt rebelliska och tänker minsann inte anpassa sig efter en normal dygnsrytm. Nattugglor ut i klospetsarna Drömmer
  • Antigone

    Kokosnötmjölk: Ibland går det att citera och ibland inte. Suck! Tror det är svårt för människor som inte lider av sömnstörningar att förstå hur svårt, för att inte säga omöjligt, det kan vara att somna. När det var som värst fick jag ångest bara av tanken på att behöva gå och lägga mig. Då kunde jag ligga och försöka somna i sex till sju timmar utan att lyckas. Det var hemskt! Till slut hade jag tänkt på allt positivt jag kunde komma på och då fanns bara det negativa kvar. Det blev verkligen som tortyr, så jag förstår att det kan användas som en tortyrmetod. Plus att man blir känsligare för ångest och depression, i alla fall har jag läst någon studie om det. Håller tummarna, som alltid, för att det går bättre med sömnen! Glad

  • Antigone
    FredrikLiksom skrev 2022-09-23 22:49:51 följande:

    Av någon outgrundlig anledning är jag fortfarande vaken. Innebär det här att jag kanske sover lite längre imorgon? Till 7 hade varit najs. Eller 6 åtminstone.

    Jag tänker gnälla av mig lite också. Det har varit en lite pissig dag ur ett i-landsperspektiv. Jag Har en del tuffa beslut om jobbet att göra. Sen är det lite strul med missbruk i släkten som gnager. Jag är en sån där som har känslorna på utsidan så jag blir rätt påverkad av sånt här. Samtidigt är känslorna underställda förnuftet enligt min logik så det blir lite splittrat.

    Jag försöker Leva i nuet. Men det är svårt. Det är så mycket jag vill göra som jag inte vågar. Jag kanske är en feg jävel trots allt? Fast inte på jobbet riktigt. Eller jo på vissa områden. Jag vet inte.


    Vi får hoppas på sovmorgon då! Om du har riktig, riktig tur, så kanske du sover ända till kl 7 Flört Själv planerar jag att sova till kl 10 i alla fall. Det vore skönt och välbehövlig! Här får man gnälla av sig hur mycket man vill. Låter tufft på jobbet och kämpigt med missbruk i släkten. Ofta staplas problemen på varandra känslomässigt, så många små problem får samma effekt som ett stort. Jag har också känslorna utanpå och minsta lilla stress slår ut nattsömnen direkt. Ja, att försöka leva i nuet är bra. Det försöker jag också göra. Tror inte alls du är en feg jävel, du är nog bara inte redo att ta språnget än. Vad det nu än gäller.
Svar på tråden Här samlas alla nattugglor!