Inlägg från: EmilijaPetrosiunaite |Visa alla inlägg
  • EmilijaPetrosiunaite

    Här samlas alla nattugglor!

    Eurydike skrev 2022-12-04 23:33:47 följande:
    Tack för din tolkning av drömmen! Jag uppskattar den verkligen. Det är alltid spännande att få någon annans syn på saken. Tror den stämmer ganska bra på mig och mitt liv. Nybliven singel, som lever ensam i ett kargt landskap i form av en till hälften inredd lägenhet, 35 år gammal och barnlös. Om jag vore en ödla skulle jag kanske rusa omkring och lägga ägg så fort att svansen rasslade bakom mig. Skönt att det fanns lite ljus i drömmen ändå, i och med den svalkande och hoppfulla frysboxen. 😊 Ja, man kan verkligen drömma vad som helst! En gång drömde jag att min tomte (som jag gjorde i lågstadiet) kom smygande och tornade upp sig över mig. Jag försökte skrika, men fick inte fram ett ljud. Till slut lyckades jag vrida huvudet åt sidan och somna om. Jag hade drabbats av en sömnparalys. Obehagligt!
    Ja se där, ibland får man till det lite grand. Lägenheten går ju alltid att inreda, kanske inte med sand ändå! Singelskapet har sina trevliga sidor, tveklöst så, även om det förstås är en smaksak och en förhållningsfråga och hur man trivs. Där dröm och vakenhet möts och glider in i varandra kan mycket märkliga tillstånd uppstå, så som du beskrev, eller att skräcken från en redan tankemässigt glömd mardröm dröjer sig kvar innan även den bleknar, och så vidare. Kanske når vi så långt till slut att tillstånden förenas, och vem vet då vad för nya möjligheter som uppdagas.
  • EmilijaPetrosiunaite
    Stooler skrev 2022-12-09 19:17:30 följande:

    Tänkte på det där med drömtydning! Jag gissar att det inte är värst lätt generellt, men i den här närmast klassiska videon så kan man lätt dra en enkel slutsats om vad vovven drömmer om! Skrattande


    Ja det var verkligen tydligt, det är svårt att missta sig där!
  • EmilijaPetrosiunaite

    Det är en Pescennia avenarius. Skämt åsido, jag hittade bara på något namn.

  • EmilijaPetrosiunaite
    FredrikLiksom skrev 2023-01-18 20:44:29 följande:
    Det gjorde du. Och du gjorde det bra.
    Tack, ibland är man på skämthumör.
  • EmilijaPetrosiunaite
    Eurydike skrev 2023-01-18 21:04:15 följande:
    Bra påhittat! Jag tror vi får enas om att det är just en sån. En Pescennia avenarius. En avlägsen släkting till Havsörnen 🦅
    Just det, så kan det förstås vara.
  • EmilijaPetrosiunaite
    FredrikLiksom skrev 2023-01-19 21:52:24 följande:

    God afton kära internetvänner.

    Idag är jag tacksam för min nyfikenhet och förmågan att kliva utanför min bekvämlighetszon vilket jag tränat mig till så här i 40-årsåldern. Det gör mig stolt.

    Det jag kan förbättra hos mig själv är att sluta klanka ner på mig själv i situationer där jag är osäker. Till exempel: Här har jag säkert tabbat mig! Jag måste acceptera att kunna göra fel. Shit happens Liksom.

    Vad är ni tacksamma för? Och vad har ni för förbättringspotential? Tell me all about it!


    God afton! Ja man begår sina misstag ibland och det är lätt att vara efterklok. Jag är ganska bra på att förstå situationer och agera efter dem enligt mig själv, men jag kan bli bättre, som i så mycket annat.
  • EmilijaPetrosiunaite
    FredrikLiksom skrev 2023-01-19 22:17:07 följande:
    Ja det är det bästa att man kan alltid utvecklas och bli bättre!

    Det viktiga är väl att reflektera tänker jag.
    Kanske abstrahera ibland också.
  • EmilijaPetrosiunaite

    Jag råkade köpa koffeinfritt kaffe en gång, jag upptäckte det efter ett par veckor eller rentav mer, när jag tittade på förpackningen.

  • EmilijaPetrosiunaite
    Eurydike skrev 2023-01-24 21:27:19 följande:
    Förstår att du kunde ta fel utan att märka det, för vissa sorter smakar nästan precis som när det är koffein i. Inte för att jag har testat mer än två, men i alla fall. Men jag blir tack och lov inte speedad så jag klättrar på väggarna av koffeinfritt kaffe 🤪
    Det är en fördel, om du gillar drycker med smak finns det förstås avkok av olika blad så som örtteer och dylikt. Brännässlornas blad kan man göra avkok på dessutom, kostar inget att plocka heller.
  • EmilijaPetrosiunaite
    FredrikLiksom skrev 2023-01-24 21:37:58 följande:

    Kortisol-overload på mig sista tiden. Jag vet hur jag får bukt med det men jag orkar inte genomföra det. 

    Jag använder ju den här tråden för att tänka högt och ni behöver inte kommentera. Det hjälper att bara skriva ner det offentligt liksom. Pröva ni med!


    Är du stressad månntro? Men ibland är det bra med svar, det är lite som att sända reflexer eller ficklampsljus till varandra. Man sänder och väntar på svar. Kommer inget svar slutar man själv att sända så småningom, oftast åtminstone.
Svar på tråden Här samlas alla nattugglor!