Inlägg från: klyban |Visa alla inlägg
  • klyban

    Hygien i kök

    Tvättar aldrig händerna före maten, då de är tvättade så många ggr ändå under matlagningen.


     


    Resten attackerar man med det som krävs, lätta smulor ned i handen och annat disktrasa, tredje papper elelr vad det nu är som är bäst för den aktuella smutsen.
    Hitta en trevlig svamp, som var galet bra på att ta svår smuts, men sliter så lackade ytor ska man undvika eller känsliga.
    Heter typ radersvamp eller nått sånt, vita och man bara blöter och tar faan mig allt och rätt enkelt, utom möjligtvis hårt inbränd mat på spisen, där är den inte lika bra.
    Plastglaset på lampan på fläkten, den blev helt ren med den svampen, och det har jag inte lyckats med före och så övertydligt.


    En central del av populismens livsnerv att generalisera utifrån ett eller några enstaka exempel.
Svar på tråden Hygien i kök