• Anonym (Anonym 1)

    Berätta om en fantasi du har men inte erkänt för någon.

    Vi har ju alla olika sexuella fantasier som vi mer eller mindre håller för oss själva och inte berättat för någon. Vilken är din? Lätta ditt hjärta helt anonymt och läs andras fantasier och se att du inte är så konstig ändå.

  • Svar på tråden Berätta om en fantasi du har men inte erkänt för någon.
  • Gaskarl
    Anonym (Hemlig dröm) skrev 2024-08-06 20:06:51 följande:

    Jag drömmer om en händelse från ungdomen då jag och min tjej badade nakna vid några klippor. Hennes vän var med, hon solade i bara trosorna och såg på oss.
    I min dröm berömmer min tjej min förmåga att slicka och hennes vän är snart genomvåt av hennes prat, och min tjej frågar henne om hon vill "låna" mig? Själv har jag inget att säga till om.
    "Gör det skönt för henne" säger min tjej och drar av trosorna på hennes vän, och jag går ner på huk och slickar och smeker henne. Jag ser att min tjej ser sin vän i ögonen och hör henne tala om för henne att hon ska låta det komma, och snart darrar hela hennes kropp. Hon är mindre än min tjej, trängre, har mindre bröst.
    Jag rullar över på rygg och de tittar på min kuk. Den är hård, det glänser om den, och hennes vän tar den i munnen en stund, innan hon rider mig med sin trånga fitta. Min tjej sätter sig över mig och jag slickar henne ocj smeker hennes bröst tills hon kommer.
    Jag tänker ofta på den fantasin och kan aldrig bestämma mig för om det är skönast att låtsas komma i vännens mun eller när hon rider mig. Ibland tänker jag på fantasin när jag slickar min tjej (som fortfarande är samma), jah fantiserar om att hennes vän rider mig, och någon gång har jag kommit av det.
    Min tjej tror att jag själv kommit bara av att slicka henne, och så är det ju, på ett sätt.


    Mäh, du skickade inte så hon kom först, din tjejs kompis.?.
  • Anonym (Hemlig dröm)
    Gaskarl skrev 2024-08-06 20:21:27 följande:
    Mäh, du skickade inte så hon kom först, din tjejs kompis.?.
    Jo självklart, i min fantasi kommer hon både när jag slickar henne och när hon rider mig - självklart är jag en sexatlet i min egen dröm!
  • Anonym (?)
    Anonym (Hemlig dröm) skrev 2024-08-06 19:55:16 följande:

    Tillbaka till ämnet kanske, hemliga drömmar (och inte skryt om diverse mjölk-äventyr)...


    Någon som obsessar i sina  perverterade kink? Å jag som uppfattar mig som openminded! Stackars nyfödda ungar som ska konkurrera om morsans mjökfyllda juver med farsan. Kan karln helt enkelt inte köpa komjölk, gå till Buttericks och köpa tutt attrapper, fylla dem med komjölken? Leka i barnkammaren med dem? Barnens rättigheter måste komma först! Farsan får leka i koja med bröst attrapp och uppvärmd komjölk i dem eller bröstmjölksersättning. En ännu mer äkta feeling. 
  • Meddelande borttaget
  • Anonym (Onanym)

    Jag har aldrig berättat om någon av mina fantasier för någon annan, så då finns det ju många att välja på om jag ska välja en... Men okej, kanske lite tråkigt så fantiserar jag om att min fru suger av mig och gillar det. Det har dock inte hänt de senaste 30+ åren, så det kommer nog fortsätta att vara en fantasi.

  • Anonym (Johnny)
    Anonym (Onanym) skrev 2024-08-09 11:07:33 följande:

    Jag har aldrig berättat om någon av mina fantasier för någon annan, så då finns det ju många att välja på om jag ska välja en... Men okej, kanske lite tråkigt så fantiserar jag om att min fru suger av mig och gillar det. Det har dock inte hänt de senaste 30+ åren, så det kommer nog fortsätta att vara en fantasi.


    Erbjud henne betalning. Antingen skrattar hon, blir arg eller suger av dig.
  • Skyline86
    Mjölkstinn skrev 2024-08-05 23:05:02 följande:

    Tur för er kräsmagade att jag inte öppnade upp.om mina djupaste fantasier haha 


    Man blir bra sugen på att höra den biten med ;)
  • PunkPyret
    Folke63 skrev 2024-08-05 10:11:11 följande:

    Vi ligger på nakenbadet. Mitt kvinnliga sällskap är brun som en pepparkaka. Hon har inga vita streck på kroppen från hennes mikro bikini. Det syns verkligen att hon älskar att sola naken. Det ligger lite folk, kanske på 10 meters avstånd. Hon är lite mullig, och hennes stora tunga bruna bröst gungar sexigt när hon helt plötsligt sätter sig gränsle över mig efter vi har badat.
    Hon böjer sig fram och kysser mig ömt. Jag ser något i hennes ögon när hon sakta sänker fittan över min hårda kuk. Alla ser oss, men det skiter vi i.


    Ja, vilken härlig fantasi! Det pirrade till här kan jag säga. Jag var ju sån i yngre dagar, knullade alla jag kom åt och sket i vem som såg. Eller nej, tvärtom, älskade att någon och gärna flera såg.
    Sedan blir man gift och får barn och det går liksom inte att hålla igång på samma sätt. Men - nu är barnen utflugna sedan några år och jag och min man (+andra män) har fått en nytändning som gjort mig hetare än på många år. Jag njuter!
  • Niles

    Min fantasi ( och dröm ) är att min fru och jag träffar en man som följer oss till sängen. Han är väldigt välutrustad och fyller henne helt, njutningen är total. Mig smeker hon med en ledig hand.

    Dp vi emellanåt använder rejält stor dildo ( strap on) så vet jag att det uppskattas.
    Är själv s.k normalstor men givetvis kan variation ge en extra tändning. 

  • Meddelande borttaget
Svar på tråden Berätta om en fantasi du har men inte erkänt för någon.