Inlägg från: Anonym (#) |Visa alla inlägg
  • Anonym (#)

    Berätta om en fantasi du har men inte erkänt för någon.

    Jag fantiserar om incest. Inte där jag själv är inblandad, utan jag fantiserar om en pappa som har sex med sin dotter på ca 15 år. För mig vore det helt otänkbart att ha sex med en familjemedlem, men jag är lite nyfiken på pappa-dotter-rollspel.

  • Anonym (#)
    Anonym (Jonna) skrev 2022-04-18 08:16:53 följande:

    Hade velat knacka på hos en man som öppnar dörren utan ett ord, sedan gå rakt in hans sovrum och börja klä av mig alla käder men behålla ynderkläder på till en början. Mannen sätter sig på en stol vid sängänden utan ett ord medan jag knäpper upp min bh och börjar njuta av att leka med mina bröstvårtor. När jag känner mig riktigt våt drar jag ner trosorna, särar på benen och börjar onanera medan han tittar på. Gärna med diverse dildos och leksaker. Efter orgasmen klär jag på mig igen och lämnar utan att låtsas märka av honom. Den tanken tänder mig otroligt mycket.  


    Blir nog inga svårigheter att hitta en man som ställer upp på det :)
  • Anonym (#)
    Anonym (Aroused) skrev 2022-04-18 08:56:35 följande:
    Nej. Män tänker bara på en sak.

    Svårare att hitta kvinnor som vill göra något sådant.
    Kvinnor vill inte vara sexobjekt.
    Kvinnor är inte till för att behaga män och mäns blickar.
    Män tänker inte bara på en sak, men jag tror att män, generellt sett, är mindre selektiva när det kommer till val av sexpartner än vad kvinnor är. Så ja, det stämmer nog att det är svårare för en man att hitta en kvinna att ha tillfälligt sex med, än tvärtom. Men det är ju liksom så det är. Jag tycker inte att det ligger någon samhällelig orättvisa i det. Kvinnor är inte skyldiga att ha sex med män och män är inte skyldiga att ha sex med kvinnor.

    Det finns nog många kvinnor som vill vara sexobjekt, om man med sexobjekt menar föremålet för någon annans sexuella attraktion. Ordet sexobjekt har en sådan negativ klang, men vi vill väl alla vara sexobjekt i någon mån? Sedan verkar ju män ha mindre emot att vara sexobjekt än vad kvinnor har. De flesta kvinnor vill nog inte vara sexobjekt alltid eller för vem som helst, och jag ser inget fel med det.

    Kvinnor är inte till för någonting och män är inte till för någonting. Om en kvinna vill behaga en man genom att visa upp sig för honom, så har hon all rätt att göra det. Men det ska ju ske med hennes samtycke. Ingen har rätt att tvinga någon, vare sig kvinna eller man, att behaga någon annan sexuellt. Jonnas inlägg som jag svarade på, är ju ett exempel på en kvinna som själv tänder på att få visa upp sig för en man. Det betyder inte att hon är till för att behaga män. Samtidigt som hon behagar mannen så får hon något ut av det själv.
  • Anonym (#)
    Anonym (Aroused) skrev 2022-04-18 11:10:24 följande:
    Kvinnor säger att män bara tänker på en sak.
    Kvinnor säger att dom inte är till för att behaga mäns blickar, och dom klär sig inte sexigt för män.

    Har jag sagt att kvinnor ska tvingas till nåt, mot deras vilja?
    Jag är kvinna och jag säger inte så. Lägg inte ord i munnen på mig.

    Du sa att kvinnor inte är till för att behaga män. Då ville jag förklara att om en kvinna vill behaga män, så har hon all rätt att göra det, men blir hon tvingad, så är det självklart fel.
  • Anonym (#)
    Anonym (Pp) skrev 2022-04-18 18:00:05 följande:
    Anonym (Johnny) skrev 2022-04-18 17:20:12 följande:
    Chilla grabbar Cool Det är inte något feministinlägg ni svarat på, utan allas vår kära Kaffedraken som spammar alla trådar med sin sunkiga kvinnosyn.
    Grabbar? Jag är kvinna. Men ja, jag är väl medveten om att det är Kaffedraken. Det är för bedrövligt att han kapar alla trådar. Jag borde bara ignorera honom.
  • Anonym (#)
    Anonym (Ojsan) skrev 2022-04-18 19:33:29 följande:
    Ja, den där "draken" finns i alla trådar som rör eller bara tangerar intimitet eller sex.
    En del har väl fööör mycket fritid helt enkelt.
    Japp. Detta var en trevlig och bejakande tråd innan han kom och förstörde. Nu tycker jag vi återgår till att berätta om våra sexfantasier :)
  • Anonym (#)
    Anonym (53 åring) skrev 2022-06-12 18:10:17 följande:
    Ingen fantasi men nåt jag gör då och då, och får en kick av:

    Jag tittar i bekantas kläder/ skor/ leksaker etc när jag är hemma hos dem om jag vet att jag kan göra det utan att bli upptäckt.

    Lånar ibland med mig plagg som jag sedan tar på mig och smeker mig själv när jag bär dem, som spetstrosor, träningstights, body, , stayupstrumpor och pumps osv. 

    Njuter mycket av det, härlig känsla att veta att de bort dessa plagg. Extra upphetsande när det är mer sexiga plagg som jag hittar hos bekanta som inte utåt visar att de gillar att klä upp sig sexigt. Blir kåt bara av att berätta om min hemlighet här...

    Fler likasinnade?
    Lämnar du tillbaka kläderna sedan?
  • Anonym (#)
    Anonym (53 åring) skrev 2022-06-12 20:48:33 följande:
    Javisst det är ju självklart att man lämnar tillbaka exakt som det var.
    Du tvättar alltså kläderna innan du lämnar tillbaka dem?
  • Anonym (#)
    Anonym (Am) skrev 2022-06-14 22:00:47 följande:

    Jag vill sätta på min svärmor, hon är 60+
    Jag vill knulla henne flera gånger samma kväll, både i rumpa, mun och mus, utan kondom, första gången i munnen, vill att hon får den stora satsen där, sen slicka henne i både rumpa och mus före och efter jag har sprutat henne full med sperma. Det är en fantasi jag haft i flera år, fick den första gången hon visade brösten för mig.


    Varför visade hon brösten för dig?
Svar på tråden Berätta om en fantasi du har men inte erkänt för någon.