Inlägg från: Anonym (Nyfiken) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Nyfiken)

    Berätta om en fantasi du har men inte erkänt för någon.

    Anonym (Kinkygirl) skrev 2022-04-28 02:03:14 följande:

    Min fantasi: jag och min sambo är på ett hotell rum vi börjar sakta med lite förspel lite kyssar. jag tar fram och sätter på honom ögonbindel och öronproppa, jag låter honom står kvar där han är. Jag går när på honom och börhar dra av hans byxor. Det knacka på dörren och jag släpper in någon som hjälper mig att suga av min sambo. vi dra ner min sambo till golvet där han får står på knäna och hjälpa mig att suga av killen jag släpper in i rummet. Vi sen avsluta med att min sambo knullar mig samtidigt som han bli själv tagen av den andra killen. Det är något som jag tror min sambo hade gått 
    med på. jag använder ofta strapon Och han är väldigt undergiven av sig. 


    En liknande variant fick jag presenterad för mig för ett par år sedan när jag skrev med en tindertjej. Från ingenstans började hon fråga om den ena sexuella grejen efter den andra.
    Hon inledde med att fråga om jag var monogam, vilket jag var. "Bra" -sa hon, "men det är inte jag".

    Hon förklarade att om vi vore ett par och hon tog hem en kille från krogen så fick jag räkna med både det en och det andra. Hon gick igång mig rejält på hennes fantasier om att vara dominant och fick bestämma hur och vad och när jag skulle "ställa upp".
    Tyvärr blev det aldrig verklighet av hennes fantasier, men hos mig lever de kvar.
  • Anonym (Nyfiken)

    Jag fantiserar ofta om att min lesbiska och mycket vältränade kompis ska ta med mig till sina lesbiska kompisar där de binder mig,  sätter på mig kukbur, smiskar mig och använder sina strapons på mig. I förlängningen blir jag deras leksak som aldrig säger nej. De kanske till och med börjar klä mig i tjejkläder. 

Svar på tråden Berätta om en fantasi du har men inte erkänt för någon.