Inlägg från: Anonym (Hmm) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Hmm)

    Ryssland har anfallit Ukraina - krig i Europa

    Kanske dags att starta en tråd som heter "Ukraina har anfallit delar av Ryssland" nu eller ? 

  • Anonym (Hmm)
    Anonym (Den 3.e sidan i kriget) skrev 2024-08-09 19:39:18 följande:

    Egentligen inte, helt enkelt eftersom det faktum att ukrainska soldater ev finns i Rysslands utkanter just nu inte är del i något anfallskrig som sådant, utan är del i ett försvarskrig inlett av "putte(fnasken) och hans regim.


    Om Ukraina hade invaderat Ryssland utan att Ryssland inlett kriget hade det varit en annan sak.


    Men med det sagt stöder jag personligen båda ländernas vapenvägrare och desertörer, de som VARKEN ställer upp på att dö & dödas för putte eller dö & dödas för Ukraina.


    Så jag stöder DEN 3:E SIDAN i kriget.


    Fast det där är ju inte ens sant. 


    att du åberopar på att du stödjer den 3:e sidan är även den flaks. Då du kräver att folk ska dö. Du är inte någonstans någon 3:e sidan. Du är snarare 0,99-2,1 sidan och inget annat. Du är ingen 3:e sida. För 3:e sidan kräver att allt våld mot djur samt natur ska avslutas då både djur och natur skadas helt åt helvete av den äckliga dumma jävla människans krigsföring! 


    Du spyr bara ur dig vad du tror är accepterat och försöker krydda det lite extra genom att åsidosätta dig inom ramarna för berättigandet av kriget. Du tar sida fast du i grunden kräver att båda ska skicka folk till att dö. Wow, du måste vara bland de värsta jag någonsin har skrivit med ärligt talat. Annars hade du legat i ett lerigt dike nu och dött för din tro. Då du kräver att alla är skyldiga till att dö så får du ju stå för det med. Att jag kräver att det ska avslutas till förmån för djur, natur och barn, berättigar inte att jag skulle ligga där med ett vapen, som ju du kräver. Men vem vet, en dag kanske jag tröttnar och börjar döda all omkring mig som gestaltas som en vuxen människa. Till förmån för djuren.


    Men om rätt ska vara rätt så ska du ge dig in i det redan för 200 dagar sen. Jävla fega stackare.

Svar på tråden Ryssland har anfallit Ukraina - krig i Europa