Inlägg från: Anonym (Madde) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Madde)

    Lukter?

    Jag kan bli upphetsad av att känna lukten från kuken eller ollonet innan jag börjar suga. Brukar smyglukta lite innan jag börjar suga. Jag skulle också vilja känna lukten av en kvinnas kön efter att hon tränat och var upphetsad inbillar mig att den blandningen skulle vara extremt upphetsande att känna doften av. 

  • Anonym (Madde)
    Anonym (Parfymören) skrev 2022-02-12 11:08:27 följande:
    Efter träning är inte att rekommendera. Det luktar surt och gammal ljumsksvett. Typ gymväska....men upphetsning luktar gott.
    Är du man eller kvinna?
  • Anonym (Madde)
    Anonym (Parfymören) skrev 2022-02-12 11:32:19 följande:
    Kvinna. Har sexuell erfarenhet med båda könen. Kvinnors och mäns ljumsksvett är nästan lila stark och identisk. Färsk svett kan vara okej men inte efter ett långt träningspass. Fast man gillar ju olika. Kroppsdofter är bara goda för mig om de är relativt rena och osvettiga.
    Förstår! Brukar lukta på mina fingrar när jag är upphetsad och har smekt mig men inbillar mig att det vore så mycket mer upphetsande att få lukta på en annan kvinnas kön särskilt om hon är lite kåt och fuktig. Har du gjort det?
  • Anonym (Madde)
    Anonym (Parfymören) skrev 2022-02-12 11:59:58 följande:
    Kan också göra så ibland håller med att det kan lukta väldigt gott, bortsett från smuts och svett.

    Jo jag har luktat och smakat på flera kvinnokön både i upphetsade tillstånd, svettiga tillstånd, nyduschade, efter en dags arbete, träning eller en natts sömn. De kan lukta och smaka väldigt gott särskilt när de är upphetsade, svullna och fuktiga. Tycker att ett kvinnokön luktar mer spännande än kukar generellt men kan också lukta riktigt illa ibland. Vi har ju också olika smak beroende på var i månaden man befinner sig. Det kan ju bli väldigt syrligt emellanåt och nästan lite salt. Du kommer nog att gilla det om du gör slag i saken:)
    Hoppas jag får chansen! Svullna och fuktiga läppar gör mig yr bara av tanken. vill pröva alla sakerna du skrev men just nyduschad kanske är det tråkigaste eftersom det inte luktar kön då?
Svar på tråden Lukter?