Inlägg från: ttcjuliaa |Visa alla inlägg
  • ttcjuliaa

    Vi som försöker bli gravida 2022

    Vi är på försök 14 med första barnet. De hittade en hinnsäck på vul för en vecka sedan, har bim på onsdag så vi hoppas det är något som gror därinne!

    2022 MÅSTE bli vårat år! :D

  • ttcjuliaa
    Rosen3 skrev 2022-01-10 17:00:36 följande:

    Åh, kämpa på! Vi håller tummarna! :)


    Tack! Hoppas ni också plussar på nästa försök!
  • ttcjuliaa
    Rosen3 skrev 2022-01-11 16:34:52 följande:

    Så spännande att följa era resor!

    Nu håller vi tummarna!

    Själv har man precis haft mens som snart ska vara slut så då är det dags att vänta på ägglossningen igen. Vi testade ÄL-stickor förra månaden och det gick bra (dock blev vi ju inte gravida men). Jag har alltid haft regelbunden mens när jag hade p-piller men nu efter det så varierar det några dagar så tänker att det kan underlätta med stickor.

    Kör ni med ÄL-stickor?


    När jag inte blivit gravid efter ett år så började jag köra med äl-stickor och temp. Har aldrig missat en ägglossning sedan dess men jag fortsätter med det för att det är skönt att veta när den är på G och bekräftelsen på att den inträffat Glad
  • ttcjuliaa

    Alltså jag är så himla ledsen.. Vi är på försök 1 597, blivit godkända för IVF men måste vänta in provsvar på cellprov innan vi startar så vi ville försöka få till det på naturlig väg fram tills dess. Utredningen visade inga fel på varken mig eller min sambo. Men runt ägglossningen så fick jag uvi, en dunderkur med antobiotika som gav mig magkatarr och i slutet av kuren så kom underlivssvamp som ett brev på posten (förlåt för tmi) Gråter Vi fick till det bra innan ägglossning men jag känner bara att det inte finns en chans att något kan ta sig under dessa omständigheter. Mår fortfarande dåligt, smärtor i övre magen, illamående, jag har frossa varvat med nattsvettningar och idag kom det lite färskt blod på pappret efter toalettbesök.
    Vet egentligen inte vad jag vill med detta inlägg, gråta ut lite kanske. Jag tänker att jag vill försöka få svampen att läka ut av, sig själv, den är inte så kraftig. Men ifall den blir värre, är det någon som vet ifall t ex canesten vaginaltablett + kräm kan göra skada för barnamakandet? Är på äl +6-7 någonting. 

  • ttcjuliaa

    Tack för stöd och sympatierna jag fått här, helt ärligt så gör det faktiskt en hel del att få höra några vänliga ord av omtanke Hjärta Äntligen börjar det vända lite här, svampen verkar ge med sig och jag mår allmänt mycket bättre. Tog kontakt med min fastläkare som sa att jag skulle lämna nytt urinprov på måndag om jag fortfarande kände mig dålig men jag tror inte det behövs.

    Tycker den här cykeln har gått så fort fram tills nu, BIM på tisdag och dagarna känns evighetslånga tills test men jag ska försöka hålla mig till dagen före Tungan ute
    Jag påbörjar jobbhelg imorgon så har en miniledighet idag och passar på att ta igen städ och tvätt som jag inte klarat av under veckan.
    Önskar alla en trevlig helg på förkant! 

  • ttcjuliaa
    Rosen3 skrev 2022-02-07 19:15:53 följande:

    Goda nyheter när jag kom hem!

    Jag är gravid! 


    Åh grattis! Vad roligt! Skrattande Är också nyfiken på hur du berättade!
  • ttcjuliaa
    Rosen3 skrev 2022-02-08 00:44:59 följande:

    Tack så mycket! Får hoppas att det håller i sig nu bara  


    Jag gömde testet innan han kom hem och sen kom jag på en anledning för han att stöta på det, han blev glad och började nästan gråta. Dock är det svårt för oss att ta in, känns konstigt. Men det landar väl lite snart. :)

    Lycka till ni alla andra oxå! Jag håller tummarna! 


    Åh så mysigt! Det ska nog gå bra! Glad

    Jag hade bim igår, har inte fått till att testa mig ännu men inga tecken på mens och tempen håller sig uppe. 
  • ttcjuliaa
    Rosen3 skrev 2022-02-08 09:21:58 följande:
    Så spännande! Ska du testa dig idag? :)
    Nej jag jobbar tidigt hela veckan och är alldeles för morgontrött för att hålla på och styra med test då. Jag tror jag håller mig från att testa tills på fredag, då är jag ledig och kan ta det i lugn och ro Glad
  • ttcjuliaa
    Februaribarn4 skrev 2022-02-21 13:46:18 följande:

    Jag tog inte testet med något morgon urin men det är positivt eller? 


    Knallpositivt! Grattis! Skrattande
Svar på tråden Vi som försöker bli gravida 2022