Inlägg från: Anonym (ee) |Visa alla inlägg
  • Anonym (ee)

    Nylonstrumpor idag

    Inte intresserad. Bär bara tjocka mörka strumpbyxor som har noll appeal på det sättet. Tänker praktiskt och vad som känns mest bekvämt att bära. 

  • Anonym (ee)
    kjolkille skrev 2023-12-13 02:56:29 följande:

    Har också börjat använda stay ups mer. Då jag nästan alltid klär mig i klänning eller kjol, blir det alltid nylonstrumpor till. Visserligen övervägande strumpbyxor (20den) men allt oftare stay ups. De senaste, jättesnygga och sköna från Calzedonia.


    20 den är ju fruktansvärt tunt och opraktiskt. Blir hål och maskor efter första användningen Rynkar på näsan Bara dyrt och onödigt.

    Mina strumpbyxor med en tjocklek på 300 den däremot. 70 kr och de håller bra, plus fodrade vilket passar ännu bättre nu i vintertider.
  • Anonym (ee)
    Lazzi skrev 2023-12-13 18:16:35 följande:
    Oj de va snyggt och stilfullt 
    Vita strumpbyxor är ju sjuksystermode. 
  • Anonym (ee)
    Sam Ståhl skrev 2023-12-13 22:53:03 följande:
    Tror det är ovanligt att sjuksystrar använder vita stayupstrumpor i jobbet som Jana...
    Anonym (ee) skrev 2023-12-13 21:59:23 följande:
    Vita strumpbyxor är ju sjuksystermode. 
    Vad konstigt då att sjuksystrar var det allra första som dök upp i huvudet när någon nämnde vita strumpbyxor. Tycker personligen att det är fult, oavsett vem som bär det. Gör benen bleka och färglösa. 
  • Anonym (ee)
    Anonym (Jana) skrev 2024-03-01 12:59:12 följande:
    Som tur är tycker vi olika och behöver inte använda nåt vi inte gillar Glad
    Har jag aldrig påstått heller. Det är dock ett faktum att vita strumpbyxor ger ett blekt och ohälsosammare intryck. Sen kanske vissa gillar att se bleka och färglösa ut. En minoritet förmodligen. 
  • Anonym (ee)
    Anonym (Anders) skrev 2024-03-01 19:07:26 följande:
    Sååå snyggt med stayups !! Tungan ute
    Du är medveten om att det är en man i strumpor på alla tre bilder här ovan?
  • Anonym (ee)
    Lazzi skrev 2024-03-02 07:27:17 följande:

    Man kan tycka de är snyggt ändå fast de sitter på en man 


    Jaja. Nice räddning där. För du trodde visst att det var en kvinna först. Och de vita strumporna gav ett anemiskt intryck även på den bilden.

    Svarta eller hudfärgade strumpor passar bäst. Och så ska det vara minst 100 denier. Alla tjocklekar under detta är alltför sköra och inte värda att betala för.
  • Anonym (ee)
    Lazzi skrev 2024-03-02 07:41:14 följande:

    Har dålig koll på denier hur de funkar 


    100 är bra om man inte vill att benens färg ska skina igenom alltför mycket. 300  och fodrade är perfekt att bära i vinterklimat. 
  • Anonym (ee)
    Sam Ståhl skrev 2024-03-02 08:05:19 följande:
    Så bra att du har hittat det du gillar bäst. 

    Andra hittar andra alternativ som blir deras favoriter. Tur att vi lever i ett land som tillåter varandra att välja fritt precis vad vi känner för, oavsett vad det är för situation, denier, könstillhörighet, klimat, kulör, politisk ståndpunkt, livsstil, social status osv osv osv....Flört

    Ha det bra!
    / Sam
    Ja, men det är inte skadligt att ge välmenande moderåd heller. Vita strumpbyxor ger ett sjukligt intryck och får benen att se likbleka ut. Men visst, om man gillar att se blek och färglös ut så spelar det väl ingen roll att andra tycker det är fult. 
  • Anonym (ee)
    Anonym (Jaså) skrev 2024-03-04 07:40:20 följande:
    Okej nu vet vi att du tycker det. Finns oavsett andra som tycker det är snyggt. Man behöver ju inte trycka ner någons åsikt för att man själv inte håller med.
    Handlar inte om att trycka ner utan om klassiska fashion do's och don'ts. 

    Att påpeka att kritvita strumpbyxor är en allmänt betraktad modemiss är inte märkligare än att tipsa folk att inte skaffa en anskrämlig mullet eller "hockeyfrilla" som det kallas i detta land. 
  • Anonym (ee)
    Anonym (Jaså) skrev 2024-03-05 20:03:47 följande:
    Alla håller inte med ändå. Dessutom är hockeyfrilla rätt inne igen så du vet haha, det har blivit väldigt populärt.
    Trams. Du ser inte en enda människa med mullet ute idag. Sånt anskrämligt mode hör till 80-talets smaklösa modeera. Precis som likbleka ben i vita sjuksysterstrumpor.

    Att Zendaya bar hockeyfrilla på en gala lite flyktigt gör det inte till en trend. Även hon såg förfärlig ut i den frisyren. 
  • Anonym (ee)
    Anonym (Ettan) skrev 2024-03-19 20:54:11 följande:
    De flesta kvinnor verkar klara sig ganska bra utan nylonstrumpor. Ingenting de saknar eller längtar efter direkt. Många är t o m glada att det inte längre är på modet. Obekvämt, instängt och så har de en förmåga att kasa ner och gå sönder.

    På plussidan finns förstås att den som har slanka snygga ben, får ännu snyggare och elegantare touch. Det verkar dock inte som det väger upp allt det dåliga med plagget.

    Att män gillar det de ser är kanske högst mänskligt. Det är elegant, sensuellt och ett hårt,
    kvinnligt attribut. Som smink, smycken, urringningar och fräsiga frisyrer. 

    Jag blir också avkrokad av män i nylonstrumpor av alla slag. Har förståelse för att det är en viktig del i XD svängen, men eggande

    och tilltalande blir det aldrig.
    Fult oavsett kroppstyp.
  • Anonym (ee)
    Anonym (Ettan) skrev 2024-06-16 21:03:37 följande:

    De finns där hela tiden, även mitt i bruset och brisen under en dag i stan. Ibland bara slumpar det sig så att hon står där framför dig i kön t övergångsstället.
    Givetvis hade man gärna velat veta varför, men lika givetvis frågar man inte. Och säger inget heller.

    Det får räcka med att ögonen tåras av synintrycket.
    Det är så oändligt mycket viktigare för (de flesta) kvinnor än män att vara hela och rena och ta sig bra ut. Somliga ger sig inte förrän de hittat rätt nyans.
    Vissa tycks vara födda till ett liv i kjol, dräkt eller klänning.


    Du har väl inte tagit den där bilden själv för att sedan lägga upp den här? Sånt är inte tillåtet av integritetsskäl och det hoppas jag du förstår.

    Sen ser jag inte riktigt vad det fanns att bli så hänförd över i din bild. Det syntes ju knappt att kvinnan bar strumpor. Hennes ben var inte särskilt vältränade heller för den delen.
    Ett par vanliga kvinnoben under en skrynklig linnedräkt. Ingen minnesvärd syn precis.
  • Anonym (ee)

    Sen är det precis lika viktigt för er män att vara hela och rena. Kvinnor gillar knappast några slashasar med luffarstil direkt.

    Själv föredrar jag män som inte besvärar en med en massa skumma klädfetischer.

  • Anonym (ee)
    Sam Ståhl skrev 2024-06-23 22:27:54 följande:

    En bild på undertecknad.

    Mvh Sam


    Hoppas att det verkligen är du på bilden och att vi inte tittar på ännu en bildtjuv här, likt han som fick sina otillåtna foton (på främmande tjejer som inte gett sin tillåtelse) raderade nyligen. 
  • Anonym (ee)
    Sam Ståhl skrev 2024-06-23 23:04:27 följande:
    Hej på dig "ee".

    Självklart är det jag på bilden och ingen annan. Det är också jag själv som tagit fotot. 

    Att sedan bevisa på nåt sätt att det inte handlar om nåt "bildtjuvande" vet jag inte riktigt hur det ska gå till. Men alltså - du och alla andra som undrar kan vara lugna. Det är jag på bilden!

    Ha en fortsatt trevlig sommar kväll!
    Misstänkta bilder går att anmäla till moderator och så kollar de upp källan till bilderna antar jag. Men jag känner igen dina ben sen tidigare så tror på dina ord. 

    Vad är det för vitt på baksidan av dina strumpor? Är de pärleprydda? Tjocklek på strumporna?
  • Anonym (ee)
    Sam Ståhl skrev 2024-06-24 00:01:38 följande:
    Hej igen!

    Tack för att du tror mig 
    Det stämmer att det är små silverpärlor i ett diskret mönster baktill som en kul dekoration för att göra dem lite roligare, väcker uppmärksamhet och blir lite annorlunda än traditionella sömstrumpor. Flört

    De känns som 30 denier men har inte kvar förpackningen så kan inte kontrollera och kan därmed tyvärr inte meddela var de är inköpta. 
    Pumpsen är klassiska i skinn med 10 cm klack.Glad
    Ok, tack för svar!
Svar på tråden Nylonstrumpor idag