Inlägg från: Anonym (Hur klarar ni et) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Hur klarar ni et)

    Orimligt trött i början av graviditeten?

    Melii skrev 2021-10-02 11:26:38 följande:

    Hej!

    Fram till vecka 11-12 var jag trött dag in och dag ut. Jag sov i ca 10 timmar, sov på dagen också. Detta är andra barnet och denna gången känns det värre än första gången. Tiden jag var vaken, var jag yr så jag kunde inte göra mycket än att sitta/vila. Det var inga roliga veckor för min del. Jag går in i vecka 13 och det har blivit bättre, har inte haft andra symptom förutom yrsel och trötthet men det börja klarna nu och det känns bra.

    Håll ut, snart kommer du må bättre. Man behöver vila, kroppen säger åt dig att den behöver vila och sömn. Det värsta för mig var att jag inte kunde dricka kaffe de första 11 veckorna, jag hade inget som hjälpte mig att piggna till, älskar kaffe annars men inte den första perioden.


    Har också en totalt förlamande trötthet. mitt i allt är jag sjukskriven, pga annat. Men asså ni som också känner denna ofantliga trötthet, hur fan klarar ni jobbet? Jag vågar knappt sätta mig i bilen av rädsla av att somna, ögonlocken är så tunga dygnet runt. jag vandrar runt i en dimma och allt känns som en dröm. Mycket påfrestande på förhållandet och de tidigare barnen som fortfarande är små.
  • Anonym (Hur klarar ni et)
    Anonym (Tvillingmorsan) skrev 2024-05-15 20:15:30 följande:

    Jag var trött hela graviditeten. Inte konstant trött, men energin räckte inte så länge och jag hade stort sömnbehov. De första månaderna sov jag 12-13 timmar per dygn. Jag kunde sova både på natten och på dagen. Senare räckte det med runt 10 timmar. Däremellan var jag hyfsat pigg, men fick jag inte denna sömn blev jag jättetrött. I vanliga fall sover jag 7-8 timmar per natt, som jämförelse.

    Sen väntade jag ju tvillingar också. Men ja, trötthet är vanligt under graviditet.


    Hur hann du då med jobbet? Och allt annat som verkligen måste göras 
Svar på tråden Orimligt trött i början av graviditeten?