• Dalarna91

    Försöka bli gravid i höst, följas åt?

    Lövsångerska1991 skrev 2021-11-05 18:27:29 följande:

    Är mer rädd att det inte ska vara svamp utan något annat med precis samma symtom. Men jag tror det borde vara svamp. Hade sex igår och när jag sen skulle tvätta med sån där intim-wipes så fanns bara en kvar och jag fick inte bort all gegga, tror det blev fel ph. Vad för trött för att duscha. Försöker verkligen att inte tänka ?tänk om?. Men får panik bara nu när du skriver att det är farligast av allt!XD Det blir som att jag blir stressad av risken av att bli stressad och stressad av att jag vet att jag behöver ta det lugnt och inte kan det riktigt. Tanken på att inte stressa gör mig alltså stressad i sig för vet att jag har mycket stress i livet jag inte kan göra åt plus min oroliga läggning. Försöker nu lura mig själv att det inte gör så mycket om de tar tid eller om vi inte kan få barn, det går så där?


    Nu när jag försöker tänka på barn och sånt så börjar jag tänka på på annat exempel hus.
  • Dalarna91
    Ollebollen skrev 2021-11-06 16:09:50 följande:

    Kan någon hjälpa mig!!!! Har ni när ni varit gravida fått genombrottsblödning kring där mensen skulle kommit? Hur mycket var det och hur länge???


    För mig startade det tisdag kväll, slutade onsdag ca kl 12. De va bara mörk brunt och nästan svart på onsdag morgonen.
  • Dalarna91
    Ollebollen skrev 2021-11-06 16:58:51 följande:

    Var det aldrig klar-rött?


    Nej de va det inte för mig. Bara mörk brun. Behövde inte använda något skydd egentligen. Va bara när jag torkade mig.
  • Dalarna91

    Då börjar kan närma sig ägglossning som händer denna vecka, verkar vara imorgon. Har inte fått positivt på ägglossningstesten än. Men ser en stregring. Men denna månad har jag så svårt att ha sex. Är så trött att kl 13 på jobbet vill jag sova men vi fick till det igår. Hur går det för er andra denna månad?

  • Dalarna91

    Skulle ni säga att dom två sista är positiv? Tycker de är inte lika stark som kontroll men tror inte det blir starkare.

  • Dalarna91
    Värphönan skrev 2021-11-12 07:40:45 följande:

    Det sista är ju mer positivt än det näst sista :) så antingen har du peaken idag eller så va den under natten :)


    Dum fråga så om jag hade peak idag så kan jag räkna jag har ägglossning om 24-36 timmar? Är lite trög när det kommer till detta xD
  • Dalarna91
    Jenek18 skrev 2021-11-12 17:32:26 följande:

    Jag håller med, tycker också att det är förvirrande med peak och när ÄL inträffar. Under min senaste cykel hade jag peak på kvällen CD20, på morgonen CD21 var ÄL-test neg och även neg på kvällen. På CD22 hade jag en temphöjning. Så i mitt fall tänker jag att ÄL inträffade på CD21 när testerna visade neg, så någon gång inom 24 h efter peakens slut. Dock vet jag inte hur länge peaken höll i sig då jag började testa sent. Jag kan ju ha haft peak från dagen innan.


    Jag får helt enkelt ligga på hela helgen. Jag har totalt missuppfattat ägglossning. Läste förut att man alltid har ägglossning 14 dagar innan mens. Detta är andra gången jag gör ägglossningstest. Så jag misstänker jag har en lutealfas på 12-13 dagar. Så jag har inte ägglossning i cyklus dag 14 men på dag 15-16. Så jag har alltid haft sex mycket innan dag 14 och sen är vi helt slut på dag 14. Så har då inte haft sex dagen innan eller på själva ägglossning dagen. Blev gravid september men fick tidigt mf. Och den ägglossningen så hade vi sex efter cyklus dag 14. Lång text men hoppas ni förstår.
  • Dalarna91
    Lövsångerska1991 skrev 2021-11-12 21:12:47 följande:

    Okej. :) ja jag får väl göra mitt bästa bara. Känner mig rätt nere just nu dock. Rädd att inte kunna ha sex pga svampen och den skörhet som medlet nog bidragit till. Har googlat runt en massa igen. Rädd att det ska göra så att jag får ont vid varje samlag under lång tid, verkar kunna bli så av någon anledning. Känner mig så missnöjd med mitt liv just nu, eller framför allt med jobbet och en del psykiskt, och en graviditet hade kunnat göra mig lycklig, jag känner det. Men känns som allt bara gå fel hela tiden.


    Vill bara ge dig en kram känner jag. Jag blev bra i underlivet ganska fort efter behandling. Sen innan vi hade sex så fick min kille runka på innan och när han närmade sig så hade vi sex för att inte ha så ont länge. När har du ägglossning? Har ni haft sex nu under tiden du behandlar svampen?
  • Dalarna91
    Lövsångerska1991 skrev 2021-11-13 11:29:53 följande:

    Skickar en kram tillbaka. <3 Jag känner mig äntligen bättre nu. Det är framför allt torrt, men jag har slutat med medlet och använder en kräm som heter vagisan som känns bra. Min sambo kommer väldigt snabbt oftast, så jag tror att det viktigaste är att jag är våt och att vi använder parfymfritt glidmedel. Vi har inte haft sex än, troligtvis får jag positivt ägglossningstest på måndag. Enligt mina appar är mina mest fertila dagar lördag, söndag och måndag. Har blinkande smiley, men svaga streck på stickorna. Ska ta test lite senare idag.Ush vad fruktansvärt det låter! Jag vill bara inte missa chansen till att bli gravid. Men verkligen inte ha mer obehag där nere heller! Det känns som att svampen har läkt ut nu och att jag framför allt är torr och skör, men har hittat en kräm som verkar fungera bra så just nu känns det nästan normalt igen. Kan inte ta mer svampmedel nu för blir för torr. Jag avvaktar tills jag får helt positivt ägglossningstest iaf, men skulle det göra ont när mig sambo ska in i mig så slutar vi ju direkt. Jag förde in en sån där införingsgrej i underlivet när jag sprutade in vagisan och det gjorde inte alls ont. Inte samma sak som en penis så klart, men det hårda plastmaterialet borde gjort ont om det var riktigt illa ställt tänker jag.


    Skönt att det är bättre och du kanske klarar av och ha sex snart :)
  • Dalarna91
    Pinkfloweer skrev 2021-11-13 22:32:19 följande:

    En till som fått svamp här! Suger verkligen...måste köpa behandlingskräm imorgon, minns inte vad som funkar bäst, pevaryl eller canesten, vad hade du nu ? Jag läste faktiskt att sperma kan störa balansen / pH värdet i underlivet så antagligen därför jag fått det nu med efter frekventa försök under ägglossning som kom nu suuuupersent 1,5 vecka för sent.


    Jag använde pevaryl. Körde både med kräm och slidpiller, kollegorna sa att pevarylen är bäst. Jobbar inom vården.
Svar på tråden Försöka bli gravid i höst, följas åt?