• Alvedon83

    För oss 35+ som försöker bli gravida

    Idaho1989 skrev 2024-08-13 12:29:45 följande:

    Var på UL idag, ingen hjärtaktivitet. Såg ut att ha stannat i ca v6+3 så för en vecka sen. Orkar typ inte ens vara ledsen, känner mig mest tom och vill bara att det ska vara över.


    Beklagar😓
  • Alvedon83

    Här fortsätter det nedåt, mensen kommer nog idag eller i morgon. Brösten har slutat ömma också. 

    Lojsan hur går det för dig? ☺️

  • Alvedon83
    Lojsan DN skrev 2024-08-14 06:45:56 följande:

    Det är inte våran tur denna gången heller 🥺 Mina bröst börjar också ge med sig, så dippen kommer nog imorgon tror jag, neg test i dag med. 


     


    Men alltså din graf är ju perfekt! Hur kan testet vara negativt? 😓
  • Alvedon83
    Anonym (Hm) skrev 2024-08-14 08:44:16 följande:
    Det är det som är tråkigt med att tempa, det kan se hur bra ut som helst utan att betyda något. Jag har slutat ta tempen efter konstaterad ägglossning för att slippa den terrorn som det är att analysera tempen fram till bim. 
    Jag tänkter alltid att jag ska göra så men sen så har jag svårt att låta bli😅 nästa cykel ska jag inte tempa alls det är skönt att ta paus då och då.
  • Alvedon83
    Lojsan DN skrev 2024-08-15 05:06:15 följande:

    Nu bara inväntar jag mensen här i dagarna. 


    Samma här😓
  • Alvedon83
    pandarinen skrev 2024-08-15 10:33:41 följande:

    Ingen bebis den här månaden heller, snyft. Mensen kom exakt som vanlig 2 dagar efter glad gubbe, trots att äl känningarna var ytterligare två dagar senare.
    nu ger jag nog upp (sagt det förut å när äl närmar sig så vill jag igen) men i går tänkte jag mycket på det hela. Jag har haft ett slutdatum, januari ut. Men jag kände starkt igår att blir det ingen bebis nu, så ger jag upp. Då avslutar jag den här resab. Jag har redan det finaste jag kan få, min älskade son. Jag har lärt mig att känna tacksamhet genom den här resan, (4 år kämpande att få ett syskon)  att jag har min son, Han är det finaste som finns och ger mig så mycket glädje varje dag.
    Det känns skönt på någotvis att nu avsluta den här resan och fokusera 150 procent på min son istället. Slippa fundera över om det är farligt att studsa på studsmattan med honom när bim närmar sig, sluta fundera över om jag kan bära honom på min rygg flera kilometer, slippa fundera över att äta olämplig mat som gravida ska undvika eller undvika starka dofter från målarfärg som kan skada ev foster i magen. Nu ska jag bara leva livet å glädjas över min älskade son som jag har. Han är det bästa som hänt i mitt liv Och lägga all fokus på honom. 


    Fint du tänker❤️ jag ger nog också upp nu tror jag. Är nöjd med mina barn som jag fått, blir det en till blir vi glad men orkar inte försöka aktivt något mer.
  • Alvedon83
    Lojsan DN skrev 2024-08-17 12:12:26 följande:

    Jag fick ett svagt plus, sen kom mensen på dagen. Så ytterligare ett kemiskt mf, så jag kommer ärligt talat ge upp nu. Jag har fått så många att jag tappat räkningen. 

    Jag vill önska alla här inne lycka till hoppas på det bästa, skickar lite baby dust med 🥰 


    Nej vad tråkigt med plus som inte blev nåt😓 Men skönt med en paus för oss som försökt länge. Jag har tagit bort FF och kommer inte skriva in symptom eller ta några tester den här cykeln, känns befriande👍☺️
  • Alvedon83

    Jag hade ju tänkt att vi skulle ge upp men maken sa nyss att han vill fortsätta försöka aktivt, så vi kör väl på ett tag till. Den här månaden blir det ingen temp eller test utan kommer gå mer på känsla och fertilt sekret. Har tagit bort fertilitetsappar och ska försöka vara lite mer chill, lättare sagt än gjort😅

  • Alvedon83
    Anonym (Längtan efter barn nr 2) skrev 2024-08-24 16:04:43 följande:
    Jag har aldrig fått plus före 10 DPO. Så håll ut ett tag till :) 
    jag är själv på 9 DPO nu. Känner noll och ingenting. Ska försöka hålla mig från att testa men det blir nog lika svårt som vanligt? 
    Var sjuk med feber innan ÄL så därför har jag två uteslutna tempar. Och det talar väl för att det kanske inte kan ha tagit sig den här cykeln ändå. 
    Tror inte en förkylning påverkar chansen, håller tummarna för plus. Klokt att vänta med att testa men det är verkligen svårt att låta bli.
  • Alvedon83
    Anonym (Vill ha ett eget) skrev 2024-08-25 10:19:28 följande:

    Hej! 

    Jag är helt ny här på familjeliv och när jag hittade den här tråden kände jag att jag hittat hem! Jag och min man har försökt få ett barn sedan vi gifte oss sommaren 2020 och jag börjar minst sagt tappa hoppet. Jag har använt clearblues fertilitetsmonitor, gått på slidsekret, äter hyfsat varierat, mm men det fungerar inte! Gravid har jag varit en gång på dessa fyra år men det slutade i missfall vecka 8. Jag har försökt få hjälp av regionen men för att få det måste jag gå ner i vikt då min region kräver ett bmi under 30 för fertilitetsutredning och IVF. Mitt bmi är inte långt över 30 men det måste alltså vara under 30 för att det ska tillåtas. Försöker gå ner i vikt såklart men det är inte det lättaste. 

    Har ni några tips eller bara några upplyftande ord så tar jag gärna emot dem!


    Åh vad ni har kämpat länge, går det inte att söka hjälp privat? Men det kanske är jättedyrt😐 det behöver ju inte vara så att det är hos dig problemet ligger kanske kan vara hos mannen? 
Svar på tråden För oss 35+ som försöker bli gravida