• Alvedon83

    För oss 35+ som försöker bli gravida

    EFW skrev 2024-04-19 06:04:39 följande:

    Min mens kom nu, två dagar sent 😊 Så om allt flyter på blir det förhoppningsvis insättning av ett Pyre från frysen i maj 😍🥰


    Åh va roligt att ha det att se fram emot😊 
  • Alvedon83
    EFW skrev 2024-04-19 09:21:10 följande:

    Ja verkligen 😊 Så har jag börjat tempa igen så jag kan ha lite extra koll på äl och veta när man har bim. 


    Jag börjat tempa vaginalt, så har lagt tempen i badrummet och går då upp. Läste att en liten promenad till toan inte spelar någon roll så länge man alltid gör på samma sätt och tid 😊
    Hahaha tycker det är enklare för att få en exakt temp i fiffin. Kunde diffa så mycket när jag tog i munnen förut. 


    Jag har sålt min tempdrop så tar tempen vaginalt nu istället. Fast har inte bestämt mig om jag ska tempa den här cykeln också eller ta en paus🤔
  • Alvedon83
    fancyr skrev 2024-04-19 13:58:17 följande:
    jag har skaffat en apple watch och sover sååå mycket bättre nu. Tänker inte heller på tempen på samma sätt, om man tempat fel eller så.. däremot så säger mina grafer mig ingenting om det blir en grav eller ej.. bara äl. 
    Jag ska prova skippa tempen den här månaden och bara köra på äl-test och sekret. Har ju regelbunden cykel och det märks ju tydligt när äl är över. 
  • Alvedon83
    fancyr skrev 2024-04-21 07:51:02 följande:

    Jag har precis avslutat mensen sen två dagar tillbaka och igår och idag har jag haft vad som verkar vara fertilt sekret. Igår var det lite blod i säkerligen från mensen..  Känns väldigt tidigt .. någon som erfarit det?


    Jag brukar ha fertilt sekret i rätt många dagar, har börjat få nu på cd 10 mensen tog slut cd 8.
  • Alvedon83
    Ehlda skrev 2024-04-21 10:27:30 följande:

    Ska ha mens idag, enligt appen jag använder jämt. Testade ladda ner andra och dom sa att jag ska ha mens om 9 dagar. 😅 Men det stämmer inte. Jag har kort cykel tyvärr... Ingen mens än men jätteont i ENA bröstet.. märkligt. Men tänker att det är bra om mensen kommer om nån dag helst i sådana fall, så kanske cykeln blir längre. Är bara på ÄL+10.. så äggen hinner säkert inte fästa.. har testat idag och neg. Så får bara vänta och hoppas på mens om nån dag istället så kanske cykeln förlängs till nästa månad också. Man kan alltid hoppas... 


    Har också haft problem med kort lutealfas den blev dock en dag längre förra månaden som jag tror beror på att jag dragit ned på amningen. Trist med negativt test, hoppas mensen dröjer några dagar till 👍😊
  • Alvedon83
    Ehlda skrev 2024-04-22 05:55:04 följande:

    Testade mig nyss igen för ja.. konstig känsla bara. Bla varför görs ena bröstet ont? Har aldrig ont annars. Inte dålig i magen eller som alltid före mens. Det är som en klocka. 

    Precis efter tiden gått ut för giltigt test ser jag ett svagt streck. Alltså så svagt att det inte går att fota men jag ser det "utanför kameran". Nu kan det ju absolut vara ett spökstreck, det har hänt förr! Men då har strecket varit mer grått iofs, detta var ljusrosa men så extremt ljust. Så, jag får vänta lite och se hur det slutar. Har inget hopp men lite spännande att inte se ett helt kritvitt test. 😅


    Det är säkert positivt, grattis😊👍
  • Alvedon83
    Malu84 skrev 2024-04-21 21:08:28 följande:

    Åh fyyy vilken vidrig månad ! Jag har ganska många cyklar tänkt att fiffi mår nog inte helt 100 ibland lukt ibland massor av flytningar och ja massa problem med klåda och klumflytningar sen blir det lite bättre och sen vidrigt och sen mens  och hållt på så gansk så länge . Men tillslut tänkte jag att jag måste kolla upp det ? Jojomen både en kraftig svamp infektion och bakterier så här blev det svamp tablett och vaginal antibaktriel salva att spruta upp i fiffi ? 
    Haft sex en gång denna månaden , visade sig bli dagen innan positivt äl test så chansen kanske finns men den är nog liten . Men jag mår så mycket bättre och siktar på nästa månad är på dag 23av30. ? 


    Usch så besvärligt du haft det, bra att du fått behandling och mår bättre😊
  • Alvedon83
    fancyr skrev 2024-04-22 20:06:30 följande:

    Haft en så konstig mens denna cykel. Haft blodblandad äggvitesekret dagen efter avslutad mens på cd5. Cd3-4 har varit lätt blödning. Idag på cd7 fick jag en rosaaktig blödning. har mensvärk i ena låret och mått illa idag samt dålig i magen och ömma bröst. 


    om jag hade fortsatt tempa med min orala temp hade mina tempar sett ut såhär: 

    Inte tagit gravtest sedan äl+12 som var negativt. Känns bara annorlunda i hela kroppen. Undrar om det annars beror på q10 som jag tar .. 


    Kanske nån obalans i hormonerna?
  • Alvedon83
    DidoAeneis skrev 2024-04-23 10:30:52 följande:
    Dåligt. Det kom inget mer under natten, men imorse började det mola i magen, och på förmiddagen kom en rejäl skjuts blod. Verkar fortsätta. Fy. Bryter ihop just nu.
    Tråkigt att höra😓 hoppas det bara var nåt tillfälligt
  • Alvedon83

    Fick glad gubbe på äl-test idag, har inte så mycket fertilt sekret ännu så känns som om den kom tidigt cd 12 idag. 

Svar på tråden För oss 35+ som försöker bli gravida