• Alvedon83

    För oss 35+ som försöker bli gravida

    DidoAeneis skrev 2024-04-06 04:57:18 följande:

    Usch är så skadad från min kemiska att jag med dålig magkänsla tog ett test nu när jag vaknade. Mycket svagare än igår. Så jag antar att jag går den vägen igen. Tråkigt, men ändå rätt skönt att veta det snabbt så att man inte går och drömmer sig bort.


    Beklagar😓
  • Alvedon83
    Anonym (Längtan efter barn nr 2) skrev 2024-04-06 11:39:18 följande:

    Beklagar  Cocachins Och DidoAeneis. Så tråkigt 😔 

    själv är jag nedstämd. jag och mannen hade bestämt att vi skulle gå in för det till 100% den här månaden. Men i förrgår när jag fick glad smiley så orkade han inte. Och inte igår heller. Han gillar inte när det måste liggas enligt kalender... så det blev inget alls. Jag är ärligt talat besviken som f*n. Jag har inte rätt att vara det eller pressa honom och jag säger ingenting, accepterar att han känner så men blir ändå ledsen i hemlighet. Jävla skit. Ingen bebis 2024 då. 😔 


    Behöver inte vara kört, ni har ju fått till det två dagar före tempökningen😊👍
  • Alvedon83
    Cocachins skrev 2024-04-06 10:37:53 följande:

    Ja det blir en jävla käftsmäll, min helg kmr också bestå i att bearbeta och sörja detta tyvärr, känns så onödigt alltihop. Och hopplöst. Nu har jag börjat blöda också.


    MalinJ tack <3 Det var en fin snabb tempökning det där efter äl! 


     


    Åh va tungt för er❤️ beklagar så😓
  • Alvedon83
    pandarinen skrev 2024-04-06 18:22:40 följande:

    Mensen kom, dagen efter jag hade skrivit här. Den var en vecka sen, det är ovanligt för mig, men det var väntat. Vi hade inte haft sex förra månaden så det kändes overkligt om jag skulle varit gravid. 
    Nu börjar min man verkar längta tillbaka igen till lite umgänge, planera bebis. Vi har haft en liten paus. Jag vill gärna ta ältester men funderar på att strunta i det och bara köra på runt äl. Lite stressande så klart samtidigt, men ältest är också stressande. 


    En känslig fråga hur tänker ni kring julbebis? Alltså bebisar födda mellan 23- 25 december typ. Om vi får till det den här månaden så skulle det verkligen kunna bli en julafonbebis. Det låter ju väldigt mysigt och man kan ju ordna det fint, samtidigt tänker jag så mycket på barnen.


    För barn nr 1 blir plötsligt julafton mycket fokus på sin lillasyster/lillebror istället för kanske magin runt
    För julaftonbarnet: Är yngst i klassen, sist med att få köra moped, körkort osv. Svårt att få till kalas i mellandagarna, Får julklappar och födelsedagspresenter på samma dag -  osv.

    För min del har det absolut ingen betydelse, det vore fantastiskt att bara få bli gravid och få ett barn till. Men jag tänker på mitt nuvarande barn och på barnet som skulle fylla år kanske på julafton. 


    Jag har en kollega som är född 28 dec hon avskydde det som barn :(, sen hade jag en klasskamrat som fyllde år på julafton, hon firade med kalas i augusti på sin namnsdag. 


    Sen har jag en vän som har en liten född 27 dec. Men så länge de är riktigt små tror jag inte det har så stor betydelse, förutom hur syskonen då kanske reagerar. Födelsebarnet får massa paket hela dagen på julafton de andra får vänta ja vad tänker ni? 


     


    Vi har försökt över ett år och vi är över fyrtio. Finns ingen tid att förlora så vi kör på oavsett om det skulle bli en julaftonsbäbis.
  • Alvedon83

    Godmorgon😊 grafen fortsätter att se nästan likadan ut som förra månaden. Tror tyvärr inte det blivit något men ska testa ändå om mensen inte kommer, den brukar dyka upp på äl +12.

  • Alvedon83
    Alvedon83 skrev 2024-04-07 05:33:52 följande:

    Godmorgon😊 grafen fortsätter att se nästan likadan ut som förra månaden. Tror tyvärr inte det blivit något men ska testa ändå om mensen inte kommer, den brukar dyka upp på äl +12. //


    Tog ett test nu på morgonen, negativt. 
  • Alvedon83
    fancyr skrev 2024-04-07 07:44:44 följande:
    Va tråkigt 😔 hoppas det bara var för tidigt . Hört att om man har kortare lutealfas så kanske man inte får något plus förrens efter bim men du känner säkert din cykel ❤️
    Anonym (Längtan efter barn nr 2) skrev 2024-04-07 07:46:23 följande:
    Hoppas att du kan få ett plus om ett par dagar ❤️

    Ja, det känns både i kroppen och på humöret att mensen kommer om några dagar. Men lite hopp finns ju förstås, hade varit roligt att få bli positivt överraskad😊👍
  • Alvedon83
    Sand13 skrev 2024-04-07 08:30:18 följande:
    Så trist :( Har ni försökt länge?
    Ja, sedan februari -23
  • Alvedon83
    Sand13 skrev 2024-04-07 09:19:43 följande:
    Det var länge :( Har ni gjort nån utredning?
    Nix, vi har tre gemensamma barn redan som kom utan problem så är åldern som är vårt problem nu😊
  • Alvedon83
    fancyr skrev 2024-04-07 08:04:34 följande:

    Min graf är inte så rolig och ser typ likadan ut som de andra månaderna. 


     


    Ser bra ut, hur känns det i kroppen?
Svar på tråden För oss 35+ som försöker bli gravida