• EFW

    För oss 35+ som försöker bli gravida

    Intressanta grafer tjejer 😍 
    Håller tummarna stenhårt för er!! ❤️

  • EFW
    Anonym (AO) skrev 2024-08-07 13:19:50 följande:

     


    köpte ett digitalt!! :)


    Grattis!! ❤️
  • EFW
    Anonym (Längtan efter barn nr 2) skrev 2024-08-22 08:56:15 följande:

    Under tvåveckors-väntan så går jag som vanligt och funderar på vad jag ska göra nästa cykel eller vad jag kan ändra på om det inte tar sig den här gången heller. Att bara gå runt och tro att det ska ta sig nästa gång av sig själv känns så tafatt nu för tiden. Två plus på tolv försök. Kassa odds liksom. 


     


    Är det någon som försökt sig på kinesisk medicin? 


    Är det någon som testat progesteronkräm? 


    Något annat? 


     


    Jag har börjat googla IVF utomlands där de kan göra kromosomkontroll av embryon för att öka chansen. Eftersom "vanlig" IVF hemma i sverige inte skyddar mot missfall... Är det någon som varit inne på samma spår?  Tänker då främst på Cypern eller Athen. 


    Förstår att tankarna snurrar ❤️ Jag har kikat lite på klinikerna som gör PGT-a och det finns kliniker i polen och även Finland. 


    Vi har ju ett embryo kvar, men sedan om vi ska göra en till ivf har vi funderat på att lägga de pengarna på att åka utomlands. Tror jag har läst att 1av 5 ägg för en kvinna 40-41 är ett ?guldägg?  Vi fick ut 11, 7 blev befruktade och tre utvecklades som de skulle så de kunde frysas. Av dessa tre fäste nr 2 men blev en ofrostig grav så nu hoppas vi på att nr 3 är guldägget 🤞
    Så kvalitén på äggen är så avgörande och även vid en ivf får man kämpa för att bli gravid. ❤️

  • EFW
    Alvedon83 skrev 2024-08-29 06:27:14 följande:

    Här tror jag det var äl igår, hade mycket molvärk, fick tyvärr inte till det igår men dagen innan. Har haft mycket fertilt sekret den här gången något som det varit sparsamt med senaste cykler. Hoppas på tur❤️ bim är 10/9.


    Vad roligt då kan vi följas åt. 😍 Jag tar min äl spruta i dag och FET om en vecka. Så ligger några dagar efter dig i så fall. Hoppas också på tur! ❤️
  • EFW
    Alvedon83 skrev 2024-08-29 18:16:08 följande:
    Åh så spännande med ett till försök för er, har du gjort något särskilt för att förbereda dig? Jag har tagit lite extra d-vitamin nu vid äl och en multivitamin i övrig har jag inte gjort något.
    Ja, vårat sista i denna IVF. Jag tar min vanliga cocktail av vitaminer och kosttilskott. Började med svamptillskott för någon månad sedan och slutade med koffeinet under semestern, dock mest för att min kropp mår så mycket bättre utan. Har slutat förut men fått återfall 😂 Nu provar jag koffeinfritt kaffe och mår superbra och det är lika gott så får mitt mysbehov tillfredsställt 😍

    Läst så mycket bra om svamptillskott så provar. Ska dock inte ta dem efter insättning, slutat då även med q10. 😅
    Tänker att dessa kan vara bra om det nu blir en ny IVF så har jag iallafall proppat kroppen med antioxidanter som förhoppningsvis gjort nån nytta när äggen mognar 😊

    Håller tummarna för oss!! ❤️
  • EFW
    Cocachins skrev 2024-08-30 23:43:41 följande:

    Har ni testat Rosenrot? Jag tror det kan ha hjälp på traven när jag blev gravid. Det och att jag slutade med Naproxen. Vi försökte två år (3 missfall). Sista året hade jag ingen graviditet alls, men blev sen gravid när jag tog rosenrot ( som sen blev missfall) och sen en månad imellan, tog rosenrot igen och blev gravid och är nu vecka 18. Är inte att jag tror att detta enbart spelade roll, var nog massa olika faktorer och slumpen? men kanske att jag ändå tror det kan ha hjälp lite på traven. Så kanske värt att lägga till det på listan om ni ändå tar endel andra tillskott. Tog alltså rosenrot från första mensdag till strax innan äl. Gäller att man har koll på sin äl först men hade tempat länge. Ska även finnas en tråd om rosenrot på familjeliv, där är flera väldigt pepp på detta tillskott. 


    Jag har också ätit rosenrot men jag fick ont i huvudet 😊 Min sambo har också provat och för honom går det bra. Men tror tyvärr inte det hjälper hans fertilitetsproblem. 


     

  • EFW
    Alvedon83 skrev 2024-08-31 07:24:15 följande:
    Vad är det för svamptillskott? Nyfiken☺️

    Läste denna artikel och tyckte det lät bra 😊 Finns ju inget skadligt vad jag har hittat så gav det ett försök. 


    https://www.eversiowellness.com/blogs/news/reishi-mushroom-benefits-for-fertility

    Beställde chaga och sedan en annan tablett med flera olika extrakt. Vi tar en av varje men varannan dag så det inte ska bli förryckte av det goda 😂

  • EFW
    Alvedon83 skrev 2024-09-01 11:57:17 följande:
    Låter ju spännande, hoppas det funkar😊👍

    Ja hoppet är det sista som lämnar. ❤️


    Men utöver fertiliteten så sover jag mycket bättre på nätterna under hela cykeln, så de har redan gjort nytta för mig 😊

  • EFW
    Anonym (Längtan efter barn nr 2) skrev 2024-09-02 19:14:00 följande:

    Intressant! 


    lite bättre sömn skulle jag nog må bra av. 


    jag gick in på sidan du länkade men den vill att jag ska välja usa eller Kanada. Har du köpt där eller från någon annan sida? 


    Det är bara att klicka bort om man vill läsa 😊 Jag beställer alla mina vitaminer och kosttillskott via Amazon och Apotea.
  • EFW
    Alvedon83 skrev 2024-09-05 08:46:28 följande:

    Äl + 8 idag, börjar känna mig lättirriterad och svullen om magen, menstecken för mig så tror inte det gått vägen men hoppas ju såklart att det är gravidsymptom🥲


    Blir det test i dag då? 😍 Håller tummarna att det inte är pms! ❤️
Svar på tråden För oss 35+ som försöker bli gravida