• Alvedon83

    För oss 35+ som försöker bli gravida



    Min graf är hittills nästan likadan som förra cykeln, ska tempa nån dag till och sen ska jag försöka låta bli och försöka tänka på annat. Tänkte vänta tills äl+ 10 innan jag testar.
  • Alvedon83
    EFW skrev 2024-04-03 09:45:35 följande:
    Oj, ja verkligen likt 😊 Gör det som känns bäst! Du skulle ju kunna köra varannan dag eller vänta tills den dagen tempen brukar dippa innan mens.
    Jag får fundera, just nu så stör tempningen inte så mycket då jag ändå blir väckt tidigt varje dag. 
  • Alvedon83
    Malu84 skrev 2024-04-03 20:55:03 följande:

    Jag är väl också kvar .. sista dagen på mens typ . Uppgiven och trött på skiten om man får säga så . 


    Ja man får säga så, jag är också less men kör på ändå, för nåt litet hopp finns ju😊
  • Alvedon83
    MalinJ skrev 2024-04-04 20:54:30 följande:

    Undrar om jag ska hoppa in i tråden igen, inte varit här inne och skrivit mycket sen min senaste ?misslyckade? graviditet.

    Men än försöker vi, gör även en missfallsutredning där allt hittills sett bra ut. Vi väntar på sista provet som är kromosomavvikelser på oss. Borde få svar om 1-2v nu. Det testet har 6 veckor. 


    För övrigt så är jag på äl+3 så precis kommit över äl och nu bara väntan.
    Denna gången har jag fått ömma bröst precis innan ägglossningen och nu börjar dom avta, detta har hänt mig vid två tidigare gånger och båda dom ggr har jag blivit gravid.

    Så hur kul vore det inte om det tog sig igen? Hoppas kan man kanske få göra iaf. Haha

    För övrigt; min graf är väl inget roligt än men den är ganska identisk med min senaste gravida graf, aldrig haft en så lik graf innan bara att dom följt snarlika mönster. 


    Så jag känner lite extra spändhet och nyfikenhet denna omgången. Haha! 


    Hoppas på tur för er😊
  • Alvedon83

    Här fortsätter kurvan att se likandan ut som förra cykeln. Har även samma symptom som förra så tror tyvärr inte det tagit sig den här gången heller, men ska väl försöka att inte ge upp än.


  • Alvedon83
    DidoAeneis skrev 2024-04-05 06:37:00 följande:

    Jag skulle ju inte testa förrän imorgon. Men idag ville jag bara riva av plåstret på äl+11. Positivt. Herregud. Det nya jobbet exploderar i min skalle. Kemiskt missfall hägrar i bakgrunden. Överväldigad. Men glad, förstås! Men ändå lite reserverad tills efter BIM, som är på tisdag. Men turnånaden fortsätter!


    Grattis!
  • Alvedon83
    EFW skrev 2024-04-05 06:30:11 följande:
    Nej inte ska du ge upp, dag Sju är ju progesteronet som högst och om ägget fäster i dagarna så är det egentligen först då det blir spännande. 😍 
    Så våra kurvor borde vara hyfsat lika första veckan för att sedan avslöja sig närmare mensen 🤞 Vi håller tummarna. 
    Ja det är väl egentligen nu som det börjar bli lite spännande😊👍
  • Alvedon83
    Cocachins skrev 2024-04-05 13:46:51 följande:

    Först och främst tack för all kärlek i förrgår när jag plussade. ❤️  Idag känns det dock riktigt riktigt tungt, jag tog inget test igår utan lät det gå två dagar och tog idag för att jag ville det skulle se starkare ut. Tyvärr ser det svagare ut. Tog ytterligare ett test idag även det svagare än i förrgår. Jag får streck på testen men ännu svagare. Gaaah jag vill bara gråta. Det enda jag kan tänka på är att jag kmr få missfall och att det kmr börja blöda när som helst. Är bara deppig ledsen och negativ. 


    Åh va tråkigt att höra😓 jag fick pos i december på äl + 8-9, testen ökade inte styrka och på äl +14 kom mensen😓
  • Alvedon83
    Cocachins skrev 2024-04-05 16:17:47 följande:

    Tack ❤️ Ja och det är äl+ 18 idag så det borde inte bara vara en skugga nu och särkilt inte svagare än i förrgår. Men ska försöka hålla mig två dagar till och sen testa igen. Men fy hatar ovisshet.. BIM passerade jag i mån/tis och idag fredag. 


    Har du tempat nåt mer? För mig skvallrade tempen om missfall två dagar innan blödningen kom. Håller tummarna att det går vägen❤️
Svar på tråden För oss 35+ som försöker bli gravida