Inlägg från: Symetrical |Visa alla inlägg
  • Symetrical

    För oss 35+ som försöker bli gravida

    Brallans skrev 2022-04-06 17:29:55 följande:

     


    kul med en till som använder FF :) tycker det är barnsligt roligt med den appen..


    Jag med!! Är typ helt besatt av den och loggar allt jag bara kan :P
  • Symetrical
    Brallans skrev 2022-04-06 17:55:36 följande:
    Haha ja jag måste bli bättre på att logga mera saker, just nu och dock jag och FF osams, el tja jag och min kropp=temp.. enligt FF inget äl denna månad och nu för en timme sen lite blod..
    börjat googla på klimakteriet för min mens är som en klocka plus minus en dag och en vecka tidigt har jag aldrig varit med om... jag är 39 år och det vore överjävligt rent ut sagt om den ska börja strula nu 
    Låter onekligen som lite väl tidigt för klimakteriet.. men är det en vecka tills du ska ha mens egentligen, eller? Kan ju vara nidblödning i en perfekt värld ;) Kan du inte posta grafen så jag får se?
  • Symetrical
    Brallans skrev 2022-04-06 20:18:38 följande:

    Ja man kan ju tycka det är för tidigt :) 
    jag brukar ha 26-27 dagar så ca en vecka iaf kvar till mens, har ju inte ens haft äl enligt FF veckan innan 20-27/4 var vi bortresta och sov dåligt och drack vin hela den veckan typ så den tempen är ju inte att räkna med haha.. 

    ja en nidis hade ju varit perfekt men då räknar jag med höjd temp imorn tänker jag.. 

    hoppas bilden kom med 


    Jag skulle tippa på att du hade äl antingen cd 13 eller natten till cd 15. Tempar du samma tid varje dag? Jag tycker att du borde discarda alla tempar när du druckit alkohol dagen innan, för personligen har jag alltid 0,3-0,5 grader högre dagen efter jag druckit mer än ett glas typ xD Och se om ff hittar äl då..?
  • Symetrical
    Minaälsklingar skrev 2022-04-06 21:03:46 följande:
    Ja jag hoppas kroppen bara behövde läka ordentligt och att den är redo nu.

    Min pojkar är 14, 12, 8 och 2,5 år

    Har fullt upp egentligen men känner att jag vill ha en sista innan  jag är färdig. Har ju oändligt med kärlek att ge så varför inte. Min man kände sig också färdig men jag är bra på att övertala :)

    Hoppas det blir både din och min månad nu då :)
    Haha. Snyggt där! Antar att jag också besitter den förmågan Oskyldig 
    Det håller vi verkligen tummarna för! <3
  • Symetrical
    Brallans skrev 2022-04-07 11:38:33 följande:
    Ja jag skulle gissa på det jag med utifrån övriga symptom, diffar max en timme men ska nog skärpa till mig och börja ställa klockan för att tempa samma tid varje dag.. Åh tack sk aprova discarda tempen så får vi se vad FF tycker efter det :) 
    Jag tempar inte exakt samma tid varje dag, men använder mig av en omräknare de dagar jag tempar annan tid. Märkt att det ger en mycket jämnare och finare kurva. Generellt sett kan man säga att en timme senare tempning ger 0,1 grad högre enligt den :)
    Vad sa ff när du discardade dem?
  • Symetrical
    Kiiwii skrev 2022-04-07 13:40:17 följande:

    Jaha, vad ska man nu tro då? Hade väldigt sparsam mens för drygt två veckor sedan, blöder idag igen??? Jag som förväntat mig ÄL snart. Suck, vad är det för fel med min cykel nu då? Ska man kolla upp det? Jösses.


    Men vad segt! Blöder du mycket, eller? Inga tecken på äl? Tänker om det kan vara en äl-blödning..?
  • Symetrical
    Kiiwii skrev 2022-04-07 17:54:12 följande:

    Näää, nu har jag bestämt att detta är mensen. Blöder ganska mkt som jag brukar och har en del mensvärk. Blödningen för två veckor sedan var något annat, var så himla lite och sparsamt :/ 


    Okej, då börjar vi om på cd 1 igen då, haha. Men nu jädrar får det till att bli en vettig menscykel den här gången, rejäl ÄL och sen gärna ett pluss ;) 


    Bra inställning! Januaribebis 2023 är det nya svarta! :P
  • Symetrical
    Brallans skrev 2022-04-07 16:38:32 följande:
    En omräknare det lät ju intressant, är det en app el hur gör du? sjukt nu när jag kollade så diffar det 0,1 grad neråt de dagarna jag tempat tidigare.. 

    När jag tempade förra vevan så hade jag ganska hoppig temp men den månaden jag blev gravid så var tempen väldigt jämn så jag visste nästan innan jag tog testet att jag var gravid... 

    FF sa ingenting när jag discarade dem, har lagt in spottings idag med då jag haft lite blod.. blir spännande och se vart tempen tar vägen imorgon, den borde dippat idag alt igår om det var mens tycker jag men jag hade 36,5 imorse

    Jag använder mig av denna! https://www.whenmybaby.com/basalbodytemperature.php


    Tempar du oralt, eller? Jag märkte att min graf blev mycket jämnare när jag började tempa vaginalt.
    Men vad störigt! Vad brukar du ligga på före respektive efter äl? Tänker att om det du ligger på nu är en typisk lutealfastemp, kan du ju faktiskt ta dina ?fylletempar? och helt enkelt justera ner dem till vad du brukar ha i basaltemp, så kanske ff är bättre med på noterna!? och varför är flera tempar trekantiga?

  • Symetrical
    Brallans skrev 2022-04-07 20:39:48 följande:

     


    tack för tipset den ska jag använda, fiffigt värre. 

    Tempar oralt men kanske borde byta till vaginalt om det är bättre. 

    haha ja sjukt störigt, hahaha jävla fylle vecka som ska ställa till det.. :) jag ska nog köra en fuling och ändra tempen som den brukar ligga på innan äl.. smart tips! 

    Jag tror att den är trekantig de dagarna jag tempar tidigare än jag brukar men jag vet faktiskt inte helt hundra. 


    Äh, men måste ju få leva lite också ;P 

    Ja, just det ja! Det är det trekanterna betyder. så länge sen jag fick såna pga omräknaren. Men då stämmer det ju med att de är lägre om de tagits tidigare! Kan du inte gå tillbaka och justera alla dem till den senare tiden du brukar tempa och se om det blir bättre? 

  • Symetrical
    Brallans skrev 2022-04-07 20:39:48 följande:

     


    tack för tipset den ska jag använda, fiffigt värre. 

    Tempar oralt men kanske borde byta till vaginalt om det är bättre. 

    haha ja sjukt störigt, hahaha jävla fylle vecka som ska ställa till det.. :) jag ska nog köra en fuling och ändra tempen som den brukar ligga på innan äl.. smart tips! 

    Jag tror att den är trekantig de dagarna jag tempar tidigare än jag brukar men jag vet faktiskt inte helt hundra. 


    Glömde ju fråga ang blödningen igår. Har det kommit mer? Och hur ligger tempen idag? Du får gärna ladda upp nya redigerade grafen
    mvh tempnörden Drömmer
Svar på tråden För oss 35+ som försöker bli gravida