• Brallans

    För oss 35+ som försöker bli gravida

    Anonym (Hoppaspå+) skrev 2022-08-31 11:00:32 följande:

    Tack snälla <3
    Ja, känns inte som att det finns något annat alternativ än att kämpa på. Att ge upp finns inte på tapeten :) 
    Hur länge har ni försökt? 


    jag tempar och kör med ägglossningsstickor som ger utslag på LH ökning samt att tempen indikerar att ägglossning skett så det verkar fortfarande fungera med ägglossningen. Vet att jag har lite låg äggreserv som visade sig då vi genomgick en fertilitetsundersökning jag och exet, vilket så klart stressar mig. Det fertila sekretet har också minskat så jag är både rädd och känner lite hopplöshet mellan varven. Knaprar alla möjliga piller som jag hoppas ska ge en liten skjuts. Oklart om det funkar, haha. Men vad gör man inte? ;) 


    Hur gör du? Tempar, ÄL-stickor? 


    Nej precis så är det :) 

    Ah okej, japp jag tempar och tar äl stickor jag med.. lätt beroendeframkallande med tempandet :) 
  • Brallans
    Symetrical skrev 2022-08-31 12:06:36 följande:
    Röv! MEN som du själv påpekar är det bättre att kroppen tar hand om det på egen hand tidigt, istället för att man skall behöva forcera ut det senare Foten i munnen

    När jag fick mf registrerade jag det som det i ff (finns ett sånt val) den dagen jag började blöda och sen mängden blod. Sen skrev jag in negativt gravtest den dagen jag fick det Glad

    Ja så är det faktiskt, drygt bara med alla symptomen som är kvar och hånar en :( Hade jag inte tempat hade jag nog fortfarande hoppats lite ändå.. 

    ah okej, tack för tipset :) tar nog ett test imorn bitti för de borde ju visa neg nu när de hände så tidigt in tänker jag så kan jag regga minus typ idag kanske då tempen dök.. vill ju få det så rätt som möjligt i Appen ;) 

  • Brallans
    HannaSickan skrev 2022-08-31 12:37:14 följande:
    Usch så tråkigt Brallans Obestämd men du ska ha en eloge för din positiva inställning!! Man vinner ju inget på att hänga läpp Hjärta 

    Här tog det inte denna omgången så nu är det bara att ta nya tag. Känns som att blodet flödar som aldrig förr Förvånad ja har beräknad ÄL den 14/9. När borde din ÄL infalla nästa gång? 
    Tack snälla :) 

    Haha varför göra något halvdant kanske tant röd tänker ;)

    Har inte ändrat något i appen ännu men får jag äl när jag brukar få det annars så borde det vara runt 12/9, superkul om man kan följas åt ju så hoppas vi tajmar våra äl bra :) 
  • Brallans
    Symetrical skrev 2022-08-31 17:28:56 följande:
    Det jag uppskattar med tempningen, den ljuger inte! (såvida man inte har feber xD)

    Låter som en bra plan! Hoppas att vi får äl typ samtidigt igen. Var så kul att följas åt

    Haha sant, ligger dock lika högt på dagen/kvällen som innan.. men tycker morgontempen är mest korrekt så de andra gills inte ;) 

    Idag har jag varit arg, arg på att jag har symptom fortfarande, arg för att jag blöder likadant fortfarande, arg för att jag inte ens vill åka på min kurs nästa vecka som jag längtat så efter.. man vill bara stryka ett streck över detta hiva i sig lite vin och gå vidare.. till helgen ska jag göra exakt det! 


    Ja det vore ju sjukt kul igen liksom, har jag äl som jag borde och jag räknar första S dagen som mens så
    borde det vara runt 12/9 men vet inte riktigt hur kroppen kommer bete sig efter det här så får tempa och äl testa för fullt :) 

  • Brallans
    Anonym (Hoppaspå+) skrev 2022-09-01 00:14:01 följande:
    Haha ja jag vet! Verkligen beroendeframkallande! :) jag brukar dock sluta temps efter bekröftad ÄL fram till mensen bara för att inte stressa upp mig och bli allt för manisk i det här, men som sagt, räknar man med barnverkstaden med exet så är det ju en lång tid med hysteri och det orkar man tillslut inte med. :) 

    Ah okej, ja blir det för stressigt så är det nog klokt att sluta efter äl :) 

    Hejja oss och våra kommande äl :) 

  • Brallans

    Okej tjejer, ny dag nya tag!!
    minus för mig och allt ändrat i FF så nu är jag på stabila CD4 med förväntad äl 11-12/ 9, 
    köpte precis hem storpack med äl tester så jag inte missar något.. min temp är uppe på 36,8 nu så tänker att jag inte riktigt kan lita på den nu i början, kanske äl med ändras.. ska banne mig inte missa den :) m

    Vad tycker ni om att ha en BIM lista här nu när vi är lite fler?

  • Brallans
    Nyponet01 skrev 2022-09-01 12:06:46 följande:

    Brallans, jag googlade lite om inositol och då fick jag fram att ivf kliniker brukar rekommendera folsyra+ inositol, men man ska hålla upp efter äggplock eftersom det kan orsaka sammandragningar. Förvånad Så man kanske vara ska ta dom fram till äl? ......


    Hmm okej, har själv inte hittat något om det alls men skriver en ivf klinik det så kanske man bör lyssna på det rådet :) 

  • Brallans
    Symetrical skrev 2022-09-01 10:39:49 följande:
    Förstår verkligen att du är arg! Det måste du få vara. Jag är ju arg bara jag får mens! Pms för mig är inte pre utan postmenstruella besvär SkrikandesTungan ute
    Tycker du skall unna dig så mycket vin du vill! Jag festade till det i lördags. Kändes såå bra! (Tills jag mådde blä dagen därpå xD)

    Då borde vi bli någorlunda synkade. Jag borde ha äl 10-11/9 Glad

    Haha ja det är helt klart nackdelen när jag blivit äldre samt att jag sällan dricker alkohol är ju dagen efter ;) ska på kräftskiva nästa helg mitt i äl perioden men tänker skita i allt och ha kul :) 

  • Brallans
    Pörny skrev 2022-09-01 11:54:18 följande:

    Jag är så ledsen för din skull Brallans, men skönt att kroppen tog tag i det själv snabbt.  Håller alla tummar jag har för er nu Glad


    Tack {#emotions_dlg.flower}
  • Brallans

     


    BIM-lista: 

    Symetrical 20/9 (7:e försöket, fjärde barnet)
    Brallans 23/9 (7:e försöket, andra barnet) 
    Medioker 30/9 ( 2:a försöket, tredje barnet) 

Svar på tråden För oss 35+ som försöker bli gravida