• EFW

    För oss 35+ som försöker bli gravida

    Symetrical skrev 2024-06-10 19:16:59 följande:
    Åh, stort stort grattis!! Så glad jag blev för din skull nu!! 🥲🙏🏼❤️
    Tror absolut att veckorna ökat på söndag! 😀
    Tack snälla!! ❤️ Ja hoppas på det, köpte 4 vanliga test från kronans i dag så jag fortsätta testa fram till helgen 😅 
    Hoppas hoppas det blir en fin ökning till helgen 🤞🥰
  • EFW
    DidoAeneis skrev 2024-06-11 07:29:31 följande:

    Jag testade negativt på äl+11 nu. Tråkigt.


    Nej så tråkigt ❤️ När är Bim?
  • EFW
    Idaho1989 skrev 2024-06-11 18:28:41 följande:

    Grattis EFW! Har inte hängt här inne så mycket på sista tiden.

    Verkar definitivt vara Ägglossning på G här (enligt Flo appen imorgon),  mycket och tydliga äggviteflytningar testade nyss och det var starkare än igår (har inte lyckats pricka helt positivt förut). Fick till det igår och hoppas på att få ligga ikväll 😅


    Tack!! 🤩 

    Håller tummarna för dig ❤️
  • EFW
    Cocachins skrev 2024-06-11 23:15:44 följande:
    Skönt att höra att det slog till mer ordentligt för dig i vecka7. Jag är i vecka 5+4 idag så då har jag lite tid på mig än. Jag blir nästan lite sur på mig själv att jag inte noterat när jag fick symptom i tidigare graviditeter, särkilt den gången när jag var gravid för 1 år sedan och gick till vecka 12 hade varit intressant att jämföra med nu. Men den gången var jag mindre orolig och trodde lixom att DET var sista gången jag skulle vara gravid så var ingen info att spara ner för framtiden. 
    Det är så sjukt men jag känner mig mentalt så emellan två världar, en där jag fortfarande ser mig själv som försökande för att bli gravid/få barn.. och en som inte kan låta bli att hoppas och tro på detta att jag ska få fortsätta vara gravid. Är kanske att jämföra med att vara nykär, man är så jävla rädd för att bygga upp luftslott för sig själv, planera och tänka för framtiden, för man är så rädd för att bli sårad. Samtidigt som man kmr bli sårad nu oavsett hur jag än tänker? Den inre rösten i huvudet är både kritisk när jag tänker för positivt och för negativt. Har varit mer optimistisk i mitt tänk de andra ggr jag varit gravid, så denna otroliga skeptiker i mig är på en ny nivå så vet inte riktigt hur jag ska hantera tankarna. 

    Var inte orolig,
    för mig var det olika alla tre gånger, 😅

    Första barnet, lagom normalt morgon illamående började runt vecka 5-6 satt i över 20 veckor. 


    Andra barnet, illamående kom senare runt v 7-8 och var satan det värsta jag varit med om illamående dygnet runt Med kräkningar ofta. Satt i till v 18.

    Tredje barnet, illamående började runt vecka 6-7 och var som värst på em och kväll, nästan kräk varje kväll och enstaka morgon efter v 12. Satt också i till vecka 18.

  • EFW
    Anonym (Längtan efter barn nr 2) skrev 2024-06-12 16:41:36 följande:
    //

    Suck! 


    nu har FF flyttat min ägglossning från CS 17 till 19. och Bim väldigt långt fram. NC tycker att ägglossningen ska ligga kvar (CD17) ? fick en ganska hög temp imorse. 


    Orkar inte med detta! Blir så förvirrad


    Om du kan korrigera temp tiden cd 17 så kanske den hoppar tillbaka.
    Brukar använda denna 😁
    https://www.omnicalculator.com/health/bbt
  • EFW
    Pez skrev 2024-06-12 20:36:07 följande:
    Åh med gud tack för tipset! 🙏Jag har tempat lite olika tider och stressat under natten för att inte missa tiden när jag brukar temps, framförallt på helger och när jag börjar jobba lite senare. Jag satt precis och justerade tiderna och detta är nu min kurva. Vet inte om det går att utläsa nått direkt, första gången jag testar men spännande är det! ☺️
    Ja den är super bra, skönt att slippa stressa. 😊 Tycker din graf ser spännande ut. Hur har den varit senaste dagarna? 
  • EFW
    DidoAeneis skrev 2024-06-14 09:23:57 följande:

    Äl+14 idag och fortfarande ingen mens i sikte. Genast får man ju nåt slags hopp igen trots neg på äl+11!!! Dumt. Men jag tycker jag känner lite värk idag, så den kommer väl igång snart. Drygt att den ska komma så "sent" (med mina mått mätt).


    Klart det kan vara ett pluss även om man får negativt Äl+11 😊
    Så hur många dagar ska du invänta mensen? 
  • EFW
    Pez skrev 2024-06-14 15:52:53 följande:
    Jasså, intressant! Tempen har varit densamma de två senaste dagarna så den ligger jämt på 36,98. Det trots att jag har varit så otroligt frusen senaste dagarna framförallt på kvällarna 
    Låter ju lovande 😊 jag är också frusen när tempen är hög vilket den ju är nu. När har du bim?
  • EFW


    DidoAeneis skrev 2024-06-14 18:28:40 följande:

    Min syster fyller år idag och begärde som present att jag tog ett test, så jag köpte ett. Såg länge negativt ut, men efter ett tag kom det upp en antydan till streck. Vad tror ni? //


    Grattis! Jag ser ett svagt streck.😍  Jag får också bara svaga streck på sådana där stickor. 
    Min första Äl +13 och sedan dagens Äl+16 jämfört med ett CB äl+16. Snacka om att det är tydligare med CB 😅

  • EFW
    Pez skrev 2024-06-14 16:40:46 följande:
    Intressant, jag har inte reflekterat över det. Det är väl som med feber typ 😅 BIM 17-19/6. Jag är lite osäker på min cykel den har varit lite längre än vanligt efter p-pillerstopp. Hittills har jag haft typ 38, 30 och 30 dagars cykel men eftersom jag fick ÄL dag 14 eller 15 så kanske cykeln är 28-29 nu. Bara spekulerar.

    Vi tänkte testa imorgon bitti på morgonurin och se. Jag har en del typ ägglossningssmärta till höger i magen som kommer och går och så känner jag att jag har ett par bröst, även om de inte gör ont när jag tar på dem men det lixom sticker. 
    Spännande!! Håller tummarna 😍🤞
Svar på tråden För oss 35+ som försöker bli gravida