• Brallans

    För oss 35+ som försöker bli gravida

    Kumquat skrev 2022-08-29 10:32:49 följande:

    Hos mig ser det inte så ljust ut, känns som att en viss oönskad tant kommer dyka upp här närsomhelst :(


    Hur lång Lutealfas brukar du ha? 
  • Brallans
    Kumquat skrev 2022-08-29 12:03:12 följande:
    Jag vet inte riktigt eftersom det är första gången jag tempar och inte heller haft så många cykler efter att jag slutade med pillren (blev ju gravid, fick MA, skrapning etc. också). Men några cykler i våras var korta (23 dagar) så kanske har jag en kort lutealfas då, vilket jag nu förstått inte är så bra.

    Hm upptäckte faktiskt nyss att jag hade fått en liten blödning. Vilket jag iof också fick den gången jag var gravid (nidblödning heter det väl) ganska precis den här tiden i cykeln. Så får väl se under dagen om det utvecklar sig till tant röd-floden eller håller sig mer begränsat. Tyvärr känns ju tempen inte direkt lovande.
    Ah okej då förstår jag, 

    Ah okej men då kanske du fick en tempdipp och nidblödning idag, håller tummarna för det och att tempen hoppat upp imorn :) 
  • Brallans
    medioker skrev 2022-08-29 12:11:38 följande:
    Den kan vara rätt oregelbunden ja sen jag födde sist + sen jag tog covid vaccinet..hmmm. Och efter jag hade covid i juni så hoppade ÄL över en månad för mensen uteblev, fick då en cykel på typ 58 dagar. innan allt det låg den på 30-32 så den borde ju komma nu om nu inte kroppen kanske inte lyckats ägglossa, fick glad gubbe iallafall så den har iallafall försökt..vill bara mensen kommer nu så vi kan ladda om här hemma Cool
    Aha okej, jag hade också strulig månad efter jag tog senaste sprutan och när jag fick min mens så var jag så glad så förstår att du vill att den kommer så man bara får börja om på ny kula. 
  • Brallans

    Äsch nu hade jag lite blod på pappret när jag torkade mig, kanske kommer tillbaka tidigare än tänkt med mina skaffa barn försök.. 

    Får vänta några dagar och se. 

  • Brallans
    medioker skrev 2022-08-29 14:13:34 följande:
    Jag blödde första veckorna med min första, så det behöver inte vara dåligt men förstår verkligen oron <3
    Jag har aldrig själv gjort det, läste på lite och är det missfall så verkar det bli ganska tydligt då det är en annan typ av blödning då.. tiden får väl utvisa som vanligt.. 
  • Brallans

    Tack alla ni, vad hade jag gjort utan alla era stöttande ord och tum hållningar.. ni är så fina allihop! 

    Nu får den där jäkla tiden osv avgöra Rynkar på näsan

  • Brallans
    Pörny skrev 2022-08-29 21:12:28 följande:

    Men brallans nej inte sånt, jag håller tummarna för sköra slemhinnor {#emotions_dlg.flower}

    jag tog ett nytt test nu på kvällen, hade ändå hållt mig 4 timmar så kunde lika gärna kissa på en pinne, asså jag ser en skugga så nu blev morgondagens test lite mer spännande :) 


    Men hallå det är ju super spännande, du måste lägga upp morgondagens test! Håller tummarna {#emotions_dlg.flower}
  • Brallans
    Pörny skrev 2022-08-30 07:55:51 följande:
    Bättre bild på bara testa tidigt :) 
    Ååååh jag ser Skrattande
  • Brallans
    Symetrical skrev 2022-08-30 06:37:42 följande:

    Hur ligger landet idag, Brallis? Inget mer blod, hoppas jag!? Och vad låg tempen på? Hjärta


    tempen på 36,7 men jag blöder fortfarande, känns typ som en mens utan klumpar (ursäkta detaljerna) säkert gått på toa 1000 gr igår för att kolla blodet.. jäkla skit rent ut sagt :( 

    Är väl bara att vänta tänker jag, verkar lite olika när hcg försvinner men kanske kan ta några test här i dagarna för att se? 

  • Brallans
    Symetrical skrev 2022-08-30 08:54:07 följande:
    Alltså detta gör mig så ledsen Gråter
    Hoppas såklart på någon form av genombrottsblödning, men förstår din nedslagenhet.. jag har precis som du alltid förknippar blod med något negativt. Har du tagit något med test? Tänker om det är starkare än tidigare..?

    Fina du Hjärta
    Nej jag pallade inte ta ett test imorse, tänker att jag gör det imorgon för då har det gått 2 dagar så då borde jag kanske se vart det bär åt men det är som att jag bara vet att det är ett missfall, kanske något klent försök att skydda sig själv så man inte blir lika ledsen men jag har bestämt att jag får vara hur ledsen jag vill sen ska vi försöka igen! 

Svar på tråden För oss 35+ som försöker bli gravida