• Brallans

    För oss 35+ som försöker bli gravida

    Symetrical skrev 2022-08-16 09:32:03 följande:
    Äh, det där med tempdipp spelar säkert ingen roll! Dippen kanske kom under dagen och det var därför du inte märkte den..? Låg tempen högre idag? Skulle säga att äl på cd13 eller cd14 spelar mindre roll. För tidigt eller för sent känns dock inte optimalt, kanske mest för att kroppen inte känns som att den är i så bra hormonell balans då.

    Här steg tempen till över (förmodad) coverline idag, så ägget verkar äntligen ha lämnat byggnaden. Blev ju gravid på äl-3 sist, men äl-4 känns sådär troligt Obestämd 
    Aja, får se det som en paus från allt analyserande den här månaden.

    Ja en grad bara dock, så vi får se imorn men äl testen va väldigt svaga igår men ska ta ett idag för att kolla läget.. kroppen känns som efter äl iaf.. vi fick till det igår iaf så får väl vänta och se.. skönt att inte boostat denna cykel iaf :) 

    Simmarna kan ju leva rätt länge i kroppen och har du haft äl sekret så tänker jag att de simmar runt i en bra miljö, den cykeln vi fick till det en gång kände jag likadant som du men inget är omöjligt, något som slog mig nu är att vi borde ju ligga exakt lika denna månad om jag nu haft min äl.. 

  • Brallans
    Symetrical skrev 2022-08-16 12:15:53 följande:
    Det förstår jag verkligen! Hoppas på fortsatt tempökning imorgon för din del. Man vill ju gärna inte känna det som att kroppen spelar en ett spratt! Jag började nästan bli orolig för en älfri cykel nu, även om kroppen skrek äl! xD

    Sant, men då skall ju simmarna vara av god kvalitet med, så mycket som skall klaffa. Kan ju konstatera att oddsen minst sagt är emot mig den här månaden i alla fall. Det positiva är att jag får följas åt med min partner in crime ;P <3
    Håller tummarna för hög temp imorn för oss båda :) 

    Haha japp bara det är ju värt att firas Cool
  • Brallans
    Pörny skrev 2022-08-16 14:54:50 följande:

    Känner att jag är dålig på att hänga här när jag jobbar, hinner inte med :) 

    jag håller tummarna för att simmarna är uthålliga och att ägget var snabbt ut på rätt ställe symetrical :) 

    brallans, skönt att ni hann med lite brottning :) 

    jag har precis börjat närma mig äl, började testa igår och idag och oj vad negativt men det gör inte så mycket, är så trött av värmen så orkar inte ligga nu ändå :/ 


    Fullt förståeligt :) 

    testen kan ju vända snabbt men hoppas det gör det för dig när det är lite svalare ute, Haha ja när det är såhär varmt så orkar man ju inget sånt helt ärligt, fattar inte själv hur vi pallade igår.. 
  • Brallans
    Pörny skrev 2022-08-16 16:38:57 följande:

    ja jag är imponerad över att ni orkade :) vi tänkte åka och bada ikväll så man kanske blir tillräckligt sval för en dans i sänghalmen. 


    jag råkade beställa en massa billiga tidiga graviditetstest från amazon imorse så jag ska testa som en galning den här månaden, många stickor att kissa på och hoppas på ett plus :D 


    Hoppas badet var iskallt så ni svalkade er ordentligt :) 

    Härligt, ska bli kul att följa ditt testande.. har nog en del test kvar jag med så kanske kör en liknande drive ;) 

  • Brallans
    Lojsan DN skrev 2022-08-16 17:40:59 följande:

    Hallå kikar in här och ska bara säga att jag är nog på väg tillbaka in i tempandet igen. 
    Var på ultraljud i dag och skulle vara i v.6+4 men det verkar ha avstannat i v 5+2 :(

    Lämnat blodprov i dag och ett till sen på torsdag för att kolla om min HCG ökar eller minskar. Tror tyvärr det sistnämnd, så väntar bara på att kroppen ska börja tömma nu. 


    Usch det är alltid lika jobbigt, men jag har brutit ihop och ska göra det en liten stund till. Sen får jag rycka upp mig och kämpa på igen. 


    Vad tråkigt att höra Hjärta 

    Har inte varit med om det själv men kanske nog inte ens föreställa mig vad tungt det såklart känns, bra att du tillåter dig att bryta ihop och sen komma igen! 


     

  • Brallans
    Symetrical skrev 2022-08-17 06:13:44 följande:

    Hundra procent! Solig
    Ytterligare lite högre temp här idag, så hoppas på utsatt äl imorgon. Hur ligger landet hos dig? 


    Vette katten, musslan stängd och kroppen säger efter äl men ligger fortfarande på 36,6 idag med, har ju haft perioder där tempen segar sig upp så vi får se. 


    Skönt att din temp fortsätter klättra uppåt :) 

  • Brallans
    Lojsan DN skrev 2022-08-16 22:15:08 följande:
    Ja det är ju bara att blicka framåt, sörja en stund och försöka igen. Någon gång kommer det ju gå vägen igen. {#emotions_dlg.flower} Jag är inte den som ger upp detta i första taget :) 
    Helt rätt inställning {#emotions_dlg.flower}
  • Brallans
    Symetrical skrev 2022-08-17 12:54:59 följande:
    Aaahahahahaha. Kan inte låta bli att visualisera den stängda musslan xD

    Jag har för mig att jag läst nånstans att slow rise i temp brukar vara något positivt. Var vet jag dock inte. Kanske något jag drömt helt enkelt! Eller så utgår jag från mig själv, för de gånger jag blivit gravid har tempen segat sig upp istället för att skjuta i höjden direkt Tungan ute

    Hittade förresten de här bilderna när jag googlade på odds att bli gravid på ett ligg flera dagar innan äl. Intressant att det enligt dessa är större chans att bli preggers på äl +4 än äl +3 Cool (är dessutom seriösa studier som ligger bakom!)
    Hahahaha nu visualiserar jag dig visualisera min stänga mussla... nu håller jag på att spåra ur helt känner jag..

    Men hallå det där var ju superintressant statistik.. något som dock förvirrade mig var 0% dagen efter äl.. tänker att lever ägget ett tag efter det släppt så borde det ju vara någon % där iaf.. kanske jag som tänker fel? 
  • Brallans
    Symetrical skrev 2022-08-17 19:54:00 följande:

    Älskar spårningar!!! Tomte


    Absolut inte, jag tänkte precis likadant så jag googlade vidare och hittade denna med. Skumt ändå med så olika bud i Mellerud! Obestämd


     


    Hahaha

    hmm kanske ska djupdyka på FF för att se om det finns något där med, mer statistik åt folket Skrattande

  • Brallans
    Symetrical skrev 2022-08-18 08:42:48 följande:

    Hell yeah! Cool


    Fortfarande 37,1 här, men nu sattes iaf äl ut! Hur ligger landet för dig idag? Graf tack! Drömmer


    Fick med utsatt äl idag, sjukt ju att vi är exakt lika? vad är oddsen. 

    Första grafen för mig utan tempdipp vid äl, fick ett ryck igår och beställde mer gravtest så jag har hemma ifall jag vill gå lite bananas med testandet Glad

Svar på tråden För oss 35+ som försöker bli gravida