• Alvedon83

    För oss 35+ som försöker bli gravida

    Startingover skrev 2024-02-18 17:28:33 följande:

    Känns lite konstigt denna månaden att inte tempa och ha koll på cykeln, trots att jag bara har tempat i typ två månader 😆 har inre så höga förhoppningar för vi orkade inte försöka så mycket denna månaden..

    I mina senaste menscykler har jag fått en liten blödning på dag  äl+11, som en hint om att mensen är påväg. Och sen har mensen kommit på riktigt på äl+13. Om det blir samma denna månaden så borde den lilla blödningen kommer på torsdag. Under förutsättning att ägglossningen var den dagen jag tror att det var, men det vet jag ju inte eftersom jag inte tempade eller testade 🤣

    Tror att jag är på äl+7 idag


    Hoppas lilla blödningen håller sig borta. Jag slutade tempa men det var tråkigt så nu har jag börjat om😅
  • Alvedon83
    Startingover skrev 2024-02-20 05:42:36 följande:

    Det kanske faktiskt var en impl. blödning igår?! Har aldrig haft det innan, blod för mig betyder alltid dåliga besked.. men nu börjar jag ju hoppas lite... 

    Här är min graf. Har ju ändå lyckats tempa ganska många gånger med tanke på att jag "inte tempar" denna månaden 😅


    Spännande graf😊
  • Alvedon83
    Bär skrev 2024-02-20 04:38:34 följande:

    Kör en till kondtig månad med ägglossning. Är på CD 24, ingen äl enligt temp och tempen har varit lägre än vad jag brukar ha i normala fall. Får köra nya tag nästa månad.


    Ajdå, va drygt att äl inte kommer😓
  • Alvedon83
    EFW skrev 2024-02-21 06:42:10 följande:

    Så trist!  


    Ja då blir det lite trixigt med hur man ska få till det. Men att ta en dusch tillsammans är ju ett säkert kort 😊👍🏻

    Mensen kom nu på morgonen så i dag ska jag ringa kliniken och förhoppningsvis får jag börja med mina sprutor i kväll 😅😁


    Åh va spännande att börja😊
  • Alvedon83

    Väntar fortfarande på mensen här, segt. Kommer sluta tempa när mensen kommer och sen bara tempa över äl för att kunna få den bekräftad.

  • Alvedon83
    EFW skrev 2024-02-21 14:48:20 följande:
    Har du testat? 😊
    Har testat en gång, negativt, men har inte fått till det under fertila fönstret så chansen är i princip noll den här månaden.
  • Alvedon83
    Bär skrev 2024-02-22 17:14:42 följande:
    Skrev fel, dag 26 är det t.om.
    Vad ledsamt att äl inte kommer😓 hur mår du i övrigt, är det nån sjukdom som påverkar? Här har vi vart sjuka konstant sen innan jul känns det som. Trodde precis som du att jag skulle vara gravid nu sedan länge men nu är vi på försök 14 (försök 4 efter senste missfallet).
  • Alvedon83
    Anonym (Längtan efter barn nr 2) skrev 2024-02-23 17:26:19 följande:

    Hej alla. Fy vad jag mår dåligt nu 😢


    Jag plussade den 7 februari. Var så lycklig efter 8 månaders av försök utan att det blev något. 
    mått fint hela tiden sedan dess, bara ömma bröst och svullen om magen om kvällarna. Precis som graviditeten med min dotter. 


    i förrgår kväll såg jag att jag fått en brun flytning. Hade också ont på ena sidan av magen som jag inte känt tidigare. Ringde 1177 igår morse som rådde mig att söka till gynakuten. Åkte dit och de gjorde ett VUL. De kunde se en hinnsäck i livmodern. Inget utomkveds. de mätte den till 4-5 veckor och inte 6+0 som jag bör vara i. Kändes väldigt dystert redan då. Jag lämnade blod och fick precis veta att min hCg nivå igår var 615. 

    Idag har det blött till och från hela dagen, klarrött - mörkrött. Lite slem och någon enstaka liten klump (ursäkta info). Har inte särskilt ont, som en lättare mensvärk. 


    Jag ska tillbaka imorgon och lämna prov igen. jag är ganska säker på att detta är ett missfall. Och jag känner mig så arg och besviken. 😞 


    Beklagar😓
  • Alvedon83
    fancyr skrev 2024-02-24 07:51:51 följande:
    Har varit inaktiv här några dagar då vi åkt på semester med hela min familj och barnen till London. Tog såklart inte med mig ägglossningstester och har inte tempat varje dag då vi varit här och mycket händer. Igår upptäckte jag dock vattnigt sekret och i en större mängd. Imorse tempade jag och har då en temp över coverline. hoppas det är en engångsföreteelse annars är min äl väääldigt tidig denna månad. är bara på cd8 och vi har ju såklart inte kunnat få till det efter mensen 
    Säkert en engångtemp, för mig går det alltid lite upp och ned innan äl och tempen stiger ordentligt
Svar på tråden För oss 35+ som försöker bli gravida