• Brallans

    För oss 35+ som försöker bli gravida

    Symetrical skrev 2022-08-02 09:45:37 följande:
    Men vad spännande! Förvånad Tog du inget test? Cool
    Nej inget test, kroppen skrek hånfullt *mensen kommer* men tur var väl det för nu var det lite blod på pappret när jag torkade mig, fördelen är ju att jag inte hade S äl+12 denna cykel, kan lutealfasen skjutas fram så är väl det bra.. får se om jag kanske får mer mens denna vända med..
    det som gör mig sur är att jag inte alls haft den dippande kvällstempen som jag brukar få efter äl+10 så den har ju gjort att jag haft hoppet uppe lite, speciellt igår när den låg 4 grader högre än tidigare månader på samma dag...

    Jaja vad är väl en bal på slottet ;)  
  • Brallans
    Symetrical skrev 2022-08-02 18:19:50 följande:
    Bajsmögelrövblodochlurigtemp. Punkt.

    Nästa månad, då jävlar Brallis!!! {#emotions_dlg.djavulsk}
    Hahaha japp så är det Skrikandes

    Ja då jävlar i min låda ska vi ha plus. 
  • Brallans
    Minaälsklingar skrev 2022-08-02 21:41:42 följande:

    Så tråkigt Brallans 

    Hoppas du mår bättre snart Symetrical 

    Jag har gått och väntat på tanten hela dagen, känns som det är på gång och kom på att jag fick ju det en dag tidigare förra cykeln så då finns ju även risken denna gången. 
    Så tråkigt att avsluta sommarledigheten med mens skit hade varit betydligt roligare med ett plus.


    Förstår det, jag fick börja mina dagar exakt så.. :( men jag hoppas att i ditt fall så är det falsk alarm och att mensen håller sig lååångt borta från dig :) 
  • Brallans
    skaviblifyra skrev 2022-08-03 20:56:30 följande:

    Jag kommer säkert in i gruppen igen. Är 8+0och har rosa flytningar och lite molvärk. Ska göra vul i övermorgon så då får vi se. Såg ett hjärta förra veckan i 6+4 men men vi får se. Har ju två ma och ett missfall med mig. Förra hade jag en rosa flytning v sex sen inget mer men i vecka 10+2 visade att fostret stannat då när det kom blödning


    Vad jobbigt, förstår oron. Håller så tummarna att allt ser bra ut på vul {#emotions_dlg.flower}
  • Brallans
    Pörny skrev 2022-08-04 07:29:21 följande:

    Äl+13 idag, kan vara 11 om jag fick ägglossning enligt appen vilket jag inte tror. Men negativa tester säger att mensen kommer som beräknat på måndag. nytt försök nästa månad, å har aldrig försökt blir gravid så här länge, tidigare är gjorda på första försöket. 


    Hoppas mensen håller sig borta för dig och du får ett fint plus, nej jag börjar bli sjukt otålig nu, har aldrig haft speciellt bra tålamod och det blir väldigt tydligt just nu!
  • Brallans
    Pörny skrev 2022-08-04 10:26:19 följande:
    Ja än lever jag på hoppet, tanten är ju faktiskt inte här än men känner mig inte gravid alls och sjukt sugen på choklad vilket brukar vara fallet innan mens :/ men asså ändå maj är ju en väldigt bra månad att föda barn på och hela sommaren ledigt är ju nice :) så jag hoppas nästa månad är vår månad allihop som inte plussat än :) 
    Ja sålänge inte tant röd kommer så finns ju hoppet helt klart, ja ellerhur maj månad vore inte så tokigt alls :) 
  • Brallans
    skaviblifyra skrev 2022-08-05 12:00:24 följande:

    Tjihoo får hänga i bakgrunden ett tag till. Vul visade foster v8+3 med hjärtaktivitet. Jag är heeelt chockad. Första ma slutade växa 9+2 så vågar inte tro fullt ut än. Kämpa på ni andra!


    Åh vad härligt att höra att allt såg bra ut {#emotions_dlg.flower}
  • Brallans

    Måste bara flika in med att jag haft mens nu i FYRA dagar nu, nytt rekord för mig då det knappt varit tre dagar tidigare, varit så sjukt bitter i veckan men nu känner jag för att fira mensen så det tänker jag göra ikväll Skål och ska absolut fortsätta med tabletterna för nu vågar jag inte sluta med dem haha 

  • Brallans
    Pörny skrev 2022-08-05 13:11:57 följande:
    Whey, snyggt jobbat :) fira på nu och ha en trevlig helg :)
    Detsamma till dig :) 
  • Brallans
    Symetrical skrev 2022-08-05 15:23:41 följande:
    Låter ju fantastiskt att de verkar funka! Måste inhandlas inför nästa cykel! Cool
    Har ju blivit bättre successivt men just denna cykel blev det väldigt tydligt, btw vi borde väl vara rätt synkade denna cykel? Jag ska ligga från onsdag nästa vecka i några dagar.. haha 
Svar på tråden För oss 35+ som försöker bli gravida