• Alvedon83

    För oss 35+ som försöker bli gravida

    Lojsan

    Hur har det gått?😊

  • Alvedon83
    Startingover skrev 2024-01-26 06:10:47 följande:

    Dagens graf! Fortfarande hög temp. Äl+10..

    //

    Eftersom jag är för snål för fertility friend VIP så försökte jag göra en egen jämförelse mellan denna cykeln och förra. Då sjönk tempen lite på dag 9 och 10 och sen tokdök den på dag 11, så i morgon blir spännande :) 


    Ser lovande ut😊
  • Alvedon83
    Bär skrev 2024-01-26 17:49:20 följande:

    Jag har känt mig så nere idag.. Det är 1 år sedan vi bestämde oss för en 3:a och vi står här nu med ett sent missfall i bagaget och inte ens i närheten av en bebis.
    Jag var ärligt talat inte beredd på denna väntan. Våra 2 första barn blev till direkt, jag var visserligen under 30 då, men ändå. Och jag blev faktiskt gravid på andra försöket nu sist. Men missfall i vecka 14. 
    Jag känner mig bara så ledsen.. Jag vet inte hur länge jag vill försöka för jag tycker redan det blir för stor åldersskillnad på barnen..

    Och min cykel är sååå konstig denna månad. Först sen ÄL och nu är jag på ÄL+7 och det har börjat komma blodstrimmor som det alltid gör för mig ett par dagar innan mens.. 


    Åh känner igen mig så i det du skriver, ett års försök och två missfall. Jag har fyllt 40 så det här blir sista året av försök tror jag. Jag har nu tagit bort alla fertilitetsappar och sålt min Tempdrop. Nu kör vi på mottot "blir det så blir det" och blir det inget så får det vara så🥲
  • Alvedon83
    Lojsan DN skrev 2024-01-26 17:19:12 följande:
    I dag kom mensen på morgonen. Så jag har bara legat raklång och accepterat kroppens val helt enkelt haha. 
    Nej va tråkigt😥
  • Alvedon83
    Bär skrev 2024-01-26 20:21:17 följande:
    Tycker det är så tråkigt att du känner igen dig i det jag skriver, men samtidigt känns det skönt att veta att andra går igenom samma sak och vet hur det känns, om du förstår vad jag menar.

    Det låter faktiskt ganska skönt måste jag säga. Ta bort appar, sluta tempa och sluta använda ältest. Känner mig så stressad av att veta! Funderar på att göra samma. 
    Jag hoppas verkligen att det här året året blir bra för oss alla! ❤️
    Ja 2024 kanske blir vårt årHjärta
  • Alvedon83
    Startingover skrev 2024-01-27 07:58:36 följande:

    Negativt test och tempen är påväg neråt så verkar inte som att det tog sig denna månaden heller :( så himla frustrerande! 


    Åh nej va tråkigt😓 
  • Alvedon83
    pandarinen skrev 2024-01-27 21:15:36 följande:

    Här är en till som kämpar... vi har kämpat i 3 år!!! Vi har en fantastisk kille sedan tidigare som jag är så tacksam över och glad över. Men längtan har varit så stor efter en liten bebis till, ett syskon till honom. 


    Det är inte ens kul längre att ha sex, känns nästan omotiverat, som att vi ställer oss frågan varför gör vi det här! Vill vi verkligen det här? 


    Men det vill vi, det är bara så påtvingat, jaha nu fick jag den där glada gubben så nu måste vi ligga typ. Jag har bestämt mig nu att jag kör ältesten ut sen får det nog vara, och skulle det bli nått sen så vore det fantastiskt men från min makes sida så tror jag han tom skulle vilja ha sex paus!
    Känslorna går så upp och ner, ena sekunden tänker jag att allt känns så bra som det är nu, men ett barn, fantastiskt fint barn. Och att jag borde vara nöjd. Sen kommer sorgen, att jag kanske inte kommer få uppleva en graviditet till, att min son kommer inte ha ett syskon. 


    Det jobbigaste nu är att alla mina vänner nu har två barn, en mindre knodd också och de har meddelat det glada beskeden under vårt kämpande. 


    Har ni barn sedan tidigare? 


    Vi har tre barn sedan tidigare
  • Alvedon83
    Bär skrev 2024-01-28 09:47:18 följande:

    Imorse sjönk tempen och nu har mensen verkligen kommit. På ÄL+9. Konstigaste månaden hittills. Förstår verkligen ingenting, hur äl först var sen i flera dagar och sedan kommer mensen för tidigt utifrån ÄL.
    Bara att ta nya tag då.. :(

    //


    Va tråkigt😥 verkar som vi är flera med konstiga cykler den här månaden
  • Alvedon83
    Jossolo skrev 2024-01-29 08:14:44 följande:

    BIM i morgon och tog ett test? 
    Jag stirrar och stirrar och tror mig se ett svagt test. Men är nog inbillning. Ju mer jag stirrar desto mer ser jag ett streck som finns ej. Man vill ju så gärna att det skall vara ett streck dä! 


    Kan inte mensen bara komma nu så man kan starta om
    på nytt 😅


    Ser inget streck, men det kanske syns mer i verkligheten?😊
Svar på tråden För oss 35+ som försöker bli gravida