Inlägg från: pandarinen |Visa alla inlägg
  • pandarinen

    För oss 35+ som försöker bli gravida

    nomina skrev 2021-11-03 06:46:40 följande:

    Åh så jobbigt, bim +9 då hade jag nog trott att det borde vara positivt!

    Får jag fråga hur gammal du är nu?

    Ju mer jag läser och pratar med vänner så känns det mer hoppfullt för att få barn nu, i min ensamhet har det känts som det varit försent för längesen.

    Vi hoppas på iallafall en bebis i vår familj, men jag är säker på att vi kommer att försöka få fler om allt går väl.


    Hej! Jag är precis 41 år fyllda. Det är galet vad jag längtar efter att bli gravid igen. Så frustrerande att det inte tar sig bara.
  • pandarinen

    Vet någon här hur ältest påverkas av sex tex umder natten? Om man inte kissat efter sex. Utan ett par timmar efter sex tar urintest för att kolla äl?

  • pandarinen

    Glad gubbe idag kl 13. Var beräknat att jag skulle få glad gubbe idag men känner inte av någon ägglossning alls den här gången. Senaste gångerna har jag haft tydliga känningar.

  • pandarinen

    Men känns som jag snart ger upp. Det är 8:onde försöket. Just nu och under natten har jag haft molnande värk. Vi har försökt ha sex flera gånger men det här med produktionssex ( och att vi försökr i snart 1 år på bestämda dagar) är inget för min man. Det låser sig för honom så han kan inte ha sex, han kan inte slappna av njuta utan tänker bara på att han måste leverera och då går det inte alls istället.

    Så blir vi båda frustrerade, besvikna, irreterade ja så är det en ond cirkel. Och försök på försök slutar på samma sätt. Han blir slak eller kn inte gå. Samtidigt som vi har en 2 åring som vi måste anpassa oss till, som i natt vaknade 2 gånger mitt i allt och slutade med att vi fick avbryta allt.

    Det positiva är att jag fortfarande på morgonen har glad gubbe. Så får hoppas på en chans till under dagen.

  • pandarinen
    Anonym (34) skrev 2021-11-16 07:00:33 följande:

    Jag har upptäckt att min äl sker 2 dagar efter min glada gubbe


    Så trodde jag också ett tag att det var. Brukade få känningar 2 dagar efter första glada gubben. Men det har varierat senaste gångerna. Sist hade jag jätte mycket kännimgar bara några timmar eftrr glad gubbe plus en kiten blödning och dagen efter ingen mer glad gubbe. Så där måste lh stegringen gått snabbt.

    Vi fick till det i fredags men det är nog för många dagar bort. Och jag hoppas att vi kan få till det på lillens middagstupplur idag...
  • pandarinen

    Nä inte än. Funderar på att söka hjälö.. Första barnet blev till på andra försöket så lite frustrerande. Missfall på andra försöket fick jag så hade det gått vägen hade jag fått bebis i oktober....

    Nu fick vi till det idag. Glad gubbe idag och igär. Molnande värken har passerat. Den var som mest under natten å fram på förmiddagen. Hoppas hoppas hoppas nu på ett plus om två veckor.

  • pandarinen

    Nej, fy vad jobbigt. Kram


    Hoppas 2012 skrev 2021-11-17 16:40:48 följande:

    Hej,

    Skulle göra NIPT igår i vecka 11 och de gjorde ett runtinmässigt VUL innan för att igen kontrollera rätt vecka.

    Då sker mardrömmen - inga hjärtslag 

    Förra veckan hörde vi bebisens hjärtljud på UL.

    Helt knäckta och väntar nu på tabletter eventuellt skrapning.

    Vet knappt vart jag ska bli av. Orkar inte gå igenom detta igen (haft förr)

    Tack för ni läste


  • pandarinen
    Anonym (Babymakeing) skrev 2021-11-17 09:03:13 följande:

    Jag kunde inte säga något om äl till min sambo för då fick han samma problem som din. Så jag fick helt enkelt ta initiativ att det skulle ske ungefär rätt tid. För hade vi för ofta typ varje dag blev det samma sak att han inte kunde komma. Så hade vi tur fick vi till det bra med nån dag innan äl och nån dag efter äl iaf. Tog sig tillslut! Första tog oss nästan ett år att få till,


    Jag tänkte lite den strategin den här gången. Fredagena sex 3 dagar innan äl var kanon. Ingen press eller stress. Sen viftade jag glatt med stickan glada gubben på måndag em å då blev det stress och press och tid att planera in osv.

    Hoppas verkligen att det tagit sig nu. 3-4 dagar innan och på äldagen tror jag vi fick till (dag 2 av glad gubbe)
  • pandarinen

    Jag tycker der kan vara svårt att veta när jag exakt har äl. Kör på clearblue test och litar på glad gubben. Men ibland kan jag ha molnande värk innan glad gubbe å ibland efter i flera dagar.

  • pandarinen
    Anonym (Badankan_75) skrev 2021-11-19 10:00:35 följande:
    Får ej positiva test
    Vad använder du för test? 
Svar på tråden För oss 35+ som försöker bli gravida