Inlägg från: Anonym (Längtan efter barn nr 2) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Längtan efter barn nr 2)

    För oss 35+ som försöker bli gravida

    Jag hoppas ni har rätt. 


    nu har jag börjat med rosenrot igen den här cykeln. Det har jag inte tagit sedan i vintras. Vi får se om det ger något. 

  • Anonym (Längtan efter barn nr 2)
    Anonym (M89) skrev 2024-09-23 07:46:59 följande:


    Fick mitt efterlängtade plus idag 🥹❤️ missfall i januari, sen en liten paus, och nu på fjärde försöket satte det dig ett litet frö. Håll tummarna!
    Stort grattis!! 
  • Anonym (Längtan efter barn nr 2)

    God morgon ❤️ 
    hur mår ni allesamman? 

  • Anonym (Längtan efter barn nr 2)
    EJT skrev 2024-09-24 07:59:39 följande:

    Jag känner mig så låg pch uppgiven. Det är som att tanken slagit mig att vi kanske faktiskt inte får ett till barn? Jag har alltid sedan 1,5 år tillbaka när vi började försöka alltid tänkt att "snart så".... Nu börjar jag tvivla och tiden tickar. Jag hade lite lägre äggreserv för min ålder än genomsnittet. Känner mig stressad och ledsen. Ändå lite handlingsförlamad och tar inte kontakt med IVF-klinil, tänker - ett försök till... Är lite rädd att jag har för hög vikt för IVF också, och så försöker jag lite halvhjärtat gå ner i vikt. Men det spåret vill jag inte heller köra för hårt, för det sabbar ju också fertiliteten tillfälligt. 

    Står liksom och stampar känns det som....


    Jag förstår hur du känner med ?snart så?. Så här jag tänkt i 13 månader nu. Men klockan tickar ocj jag försöker å ena sidan tänka att det inte blir fler barn och vänja mig vid det. eller så går tankarna över till IVF.
  • Anonym (Längtan efter barn nr 2)
    Alvedon83 skrev 2024-09-24 09:40:01 följande:

    Här kämpar vi också på, försök nr 22. Tempar inte alls den här gången och sover så mycket bättre! Jag tror jag hade äl igår eller nu i natt.


    22. Det är länge. Du är stark! 💪🏻 
  • Anonym (Längtan efter barn nr 2)
    Gravid önskan efter 40 skrev 2024-09-24 12:23:52 följande:

    Hej på er är ny här. Jag är 40 år och mamma till 3 barn, 2 stora från en tidigare relation och en 2-åring med min nuvarande partner nu önskar vi ett till syskon. Jag har regelbunden ägglossning och mens men har ändå inte blivit gravid på 9 månader:(. Någon av er som vet om det kan hjälpa med hormonbehandling för att få mer ägg vid ägglossning eller så ? Stort lycka till för er alla🙏 


    Hej och välkommen! 


    Min ägglossning är ganska regelbunden. Vi har försökt med ett syskon i över ett år nu. Gjort utredning på IVF-klinik och allt är bra med mig och min man enligt dem. 


    jag har nu kontaktat en gynekologisk mottagning och beskricit våra problem, och de Föreslog faktiskt Letrozol för att boosta min ägglossning. så det ser jag fram emot. Jag tror jag inte haft ÄL en månad av dessa 14 som gått. Ibland är den lite tidig men den kommer alltid annars. 

  • Anonym (Längtan efter barn nr 2)
    pandarinen skrev 2024-09-27 21:00:42 följande:

    Jag tror jag bara måste ge upp, acceptera. Lättare att göra det nu än för något år sedan. Då var en missad månad otroligt jobbigt. Men det fysiskt jobbigt när kroppen skriker, älsmärta och ömma bröst och maken vill inte ha någon närhet?.
    men det är väl 4 års hopp förväntan planerar sex, sorg, besvikelse som ligger bakom. Första tre åren hade vi kanon sexliv men nu, vi har inte haft sex på 2 månader?.


    Fan vad frustrerande! 


    jag tror att du behöver lägga om strategin. Kan ni istället övergå till regelbundet sex hela cykeln (eller de veckorna utom mens) typ var tredje dag eller liknande. 2-3 gånger per vecka. Han behöver inte veta om eller när det är ÄL.

  • Anonym (Längtan efter barn nr 2)
    Idaho1989 skrev 2024-09-30 19:34:15 följande:

    Blev inget testa tidigt här, mensen kom lite tidigare än beräknat istället. Lite frustrerande samtidigt som det känns skönt att kroppen verkar börja komma igång igen efter missfallet....


    Tråkigt, men som du säger är det skönt att veta att kroppen är igång igen. 
  • Anonym (Längtan efter barn nr 2)

    Väntar på bekräftad ÄL. 
    ikväll är vi båda så trötta att det inte går att få till något mer tyvärr 🤥 

    vad tror ni, placerar FF ut ÄL dag 12 Om jag får en hög temp till? 

  • Anonym (Längtan efter barn nr 2)

    Det blev CD 12 enligt FF. Då har vi kanske en liten chans ändå. 

Svar på tråden För oss 35+ som försöker bli gravida