Inlägg från: Anonym (Längtan efter barn nr 2) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Längtan efter barn nr 2)

    För oss 35+ som försöker bli gravida

    @Idaho1989 kan inte citera dig. 


    åh nej :( vilken vecka var du i? 

  • Anonym (Längtan efter barn nr 2)

    @Idaho1989 kan inte citera dig. Det blir en tumme ner när jag trycker på Citatknappen? 

    Jag håller alla tummar för att det bara var en obetydlig blödning. 


    har det fortsatt Sedan igår? 

  • Anonym (Längtan efter barn nr 2)
    Idaho1989 skrev 2024-08-13 12:29:45 följande:

    Var på UL idag, ingen hjärtaktivitet. Såg ut att ha stannat i ca v6+3 så för en vecka sen. Orkar typ inte ens vara ledsen, känner mig mest tom och vill bara att det ska vara över.


    Vad tråkigt ???? beklagar!! 
  • Anonym (Längtan efter barn nr 2)

    Suck! 


    igår vaknade jag med lätt feber och hosta. Samma sak idag. Feber hela natten. Fick glad gubbe på ÄL-testet precis. 


    Har fått utesluta dagens och gårdagens temp då de ligger så högt  


    Hur påverkar feber själva ägglossningen? Det blir svårt att se om det verkligen blivit ägglossning om inte febern försvinner idag. 

  • Anonym (Längtan efter barn nr 2)
    CarolintheQ skrev 2024-08-15 00:29:11 följande:

    Ingen graviditet den här gången heller.. mensen kom nyss.Får väl försöka nästa månad igen 😞  Känns bara så tråkigt när man lyckats blivit gravid på ägglossnings dagen båda gångerna (en abort och ett missfall) för 3 år sedan. Nu efter 35 så funkar ingenting. Ledsamt.. kör hårt tjejer! Snart är de våran tur ❤️


    Känner precis som du. Det känns som att man kämpar förjäves ibland. 


     

  • Anonym (Längtan efter barn nr 2)
    pandarinen skrev 2024-08-15 10:33:41 följande:

    Ingen bebis den här månaden heller, snyft. Mensen kom exakt som vanlig 2 dagar efter glad gubbe, trots att äl känningarna var ytterligare två dagar senare.
    nu ger jag nog upp (sagt det förut å när äl närmar sig så vill jag igen) men i går tänkte jag mycket på det hela. Jag har haft ett slutdatum, januari ut. Men jag kände starkt igår att blir det ingen bebis nu, så ger jag upp. Då avslutar jag den här resab. Jag har redan det finaste jag kan få, min älskade son. Jag har lärt mig att känna tacksamhet genom den här resan, (4 år kämpande att få ett syskon)  att jag har min son, Han är det finaste som finns och ger mig så mycket glädje varje dag.
    Det känns skönt på någotvis att nu avsluta den här resan och fokusera 150 procent på min son istället. Slippa fundera över om det är farligt att studsa på studsmattan med honom när bim närmar sig, sluta fundera över om jag kan bära honom på min rygg flera kilometer, slippa fundera över att äta olämplig mat som gravida ska undvika eller undvika starka dofter från målarfärg som kan skada ev foster i magen. Nu ska jag bara leva livet å glädjas över min älskade son som jag har. Han är det bästa som hänt i mitt liv Och lägga all fokus på honom. 


    Jag känner SÅ mycket med dig. Jag delar samma känsla av tacksamhet efter detta året. Och du har försökt i fyra, det är lång tid ????🏻.  Vi får försöka glädjas åt allt vi fått istället för att sörja det som inte blev. 


    Följ ditt hjärta ♥️ 

  • Anonym (Längtan efter barn nr 2)
    Anonym (M89) skrev 2024-08-15 09:05:03 följande:
    Fick inte in bilderna i förra tråden, sorry!

    Här är nuvarande kurva och ÄL-tester. Det översta från igår morgon, mitten från igårkväll och det längst ner från imorse. Loggade positivt igår och idag pga så starka streck. Brukar inte ha det vanligtvis. Men ändå så svårt att tyda när ÄL är eller har varit ?


    Hej!


    Nu är jag långt ifrån en expert. Tempat själv i ca 9-10 månader. 


    Men eftersom du fått positivt ÄL-test nu samt ÄL-sekret så kanske FF placerar ut ägglossningen på gårdagen om det är så att du får ytterligare en eller två högre  temperaturer. :) 


    Konstigt med så den ägglossning men kanske att kroppen försökt tidigare men inte lyckas och gör ett nytt försök. 

  • Anonym (Längtan efter barn nr 2)
    Anonym (M89) skrev 2024-08-15 19:49:25 följande:

    Ja men precis, min ägglossning är vanligtvis dag 17-18 så skulle den komma dag 19-20 är det egentligen ingen skräll kanske.. men lite ovant 😅

    frågan är bara om det är försent att ligg eller om jag ska försöka igen ikväll? Första positiva testet igår morse och igår kunde vi inte ligga. Den stegringen känns inte heller så pass tydlig att ÄL är över. Antar vi kör på ikväll och sen får vi hålla tummarna. 


    tack för svar ❤️


    Ja du vet ju inte att ägglossningen har skett förrän du sett temperaturökningen på riktigt :) 
  • Anonym (Längtan efter barn nr 2)
    Anonym (SkaffaSladdis) skrev 2024-08-16 07:36:40 följande:

    Samma här! Mensen kom som ett brev på posten.
    Körde igång med RR & Apiforce igår, värt att testa iallafall. Kör någon det?
    Insåg att vi nog myst på ?fel? dagar med tanke på grafen nedan. Tror Äl skedde annat datum än jag trodde och vad appen sa. Blir spännande med en hel graf iallafall och en CL.


    Hej! 


    Jag tog Rosenrot och Apiforce under hösten/vintern men blev inte gravid då. Däremot har jag fått två graviditeter (som tyvärr slutat i missfall) på den här sidan nyåret och då har jag tagit Munkpeppar istället. 

  • Anonym (Längtan efter barn nr 2)
    Lojsan DN skrev 2024-08-17 12:12:26 följande:

    Jag fick ett svagt plus, sen kom mensen på dagen. Så ytterligare ett kemiskt mf, så jag kommer ärligt talat ge upp nu. Jag har fått så många att jag tappat räkningen. 

    Jag vill önska alla här inne lycka till hoppas på det bästa, skickar lite baby dust med 🥰 




    Fy vad trist med en kemisk ☹️ 
    förstår att det är tufft! ❤️ 


    jag har själv funderat på ett uppehåll med alla appar och tester etc men vi får se om mitt kontrollbehov kan släppa det. 

Svar på tråden För oss 35+ som försöker bli gravida