• Lojsan DN

    För oss 35+ som försöker bli gravida

    Symetrical skrev 2022-11-29 08:13:11 följande:
    Håller verkligen med! Innan mitt första barn kände jag bara av äl litegrann och hade betydligt mer ont vid mens! 😝
    Här är det fortfarande smärtor, massa ew och låg temp, så blir spännande att se vad ältestet visar i eftermiddag (om de behagar komma med posten idag, vill säga! 😆)
    Skall försöka brotta ner mannen ikväll i alla fall, för känner mig galet fertil! 😜

    Hur låg din temp idag då? Och någon förändring på ältestet? ✊🏼
    Men va spännande, hoppas att du får testerna i dag då. 😀
    Oj det är det humöret, då kan ju inte mannen ha så mycket att säga till om haha. Heja dig! 💪🏼

    I dag sjönk tempen, men testerna är fortfarande mitt i mellan. Sen har jag lite halv krämiga/vattniga flytningar sen några dagar tillbaka, det vill inte heller komma i gång riktigt. 

    Slänger in graf så du får se. (skit i toppen, var sjuk i feber)

  • Lojsan DN
    Symetrical skrev 2022-11-29 12:35:22 följande:
    Mår som en påse skridskor nu, så vette fasen om jag rent fysiskt lyckas förmå mig att idka kopulering i detta tillstånd 😆😵?💫

    Men du! Jag tänker att dagens dipp kanske är en sorts reboot och det är efter den kroppen kickar igång igen! 😁✊🏼
    Men nej du ska ju inte må så här nu. Kan du inte be han jobba på det medans du ligger och ta det lugnt så länge? 😆 

    Så kanske det är, det är ju bara att vänta och se nu. Det har aldrig tagit så här lång tid för kroppen att äl efter ett missfall. Kroppen kanske bara vill ha en paus från allt sånt denna cykel. 🤷?♀️
  • Lojsan DN
    Symetrical skrev 2022-11-29 19:12:24 följande:
    Självklart är han helt slut idag och inte alls på hugget. Suck! Och eftersom vi egentligen inte försöker (BARA JAG!!!) kan jag knappast propsa på pga ägglossningen. GAAAH!
    Får bara försöka gilla läget och trösta mig med att jag har letrozol att köra på nästa cykel.. 😬

    Jag har fortfarande förhoppning om att din äl kommer snart! ☺️

     


    Ja men vad är oddsen liksom? 😫 I detta läget är det ju jobbigt när bara en (du) försöker, och det är hon som läser av timingen på sin kropp. Men det är väl inte 100 % eko i äggstockarna? Har för mig att ni lyckades klämma in några stackare ändå. Hoppet är inte ute! 


    Här ska du få höra! Oj oj oj, tempen sjönk ju till botten igår, men steg som en, a jag vet inte vad i dag. Och så är testet såå mycket starkare i dag. ÄL here it comes, troligtvis i morgon och det är tack vare dina positiva vibbar. 😍🤗 Men noll känningar verkligen. 

  • Lojsan DN
    Brallans skrev 2022-11-29 20:50:06 följande:

     


    Hallå körde precis frivarv och hoppade i poolen av glädje.. nä skämta bara men skulle kunnat för jag har endast 2,8 i hcg, herregud vad glad jag blev! 


    Jag tänker dock att jag kanske ska regga missfall i FF appen dagen jag slutade blöda el ska jag tänka typ i fredags eller idag? 


    Nu ska jag ta en glass för att fira! 


     


    Men vad är det jag läser? 😃 Shit va roligt, blev så glad över vad jag läste här nu så jag skallade precis mitt nattduksbord. Ingen fara det gick bra med bordet. 


    Hade jag varit du så skulle jag firat med hela flaskan. Så nu är det snart kallt på avbytarbänken igen. Skönt att ha med dig i spelet igen. 🤗

  • Lojsan DN
    Symetrical skrev 2022-11-30 08:01:23 följande:
    Hurra!! Då hoppas jag verkligen att det blir positivt idag och äl senast imorgon! Du får hålla oss uppdaterade, helst med bildbevis 😉

    Du har helt klart för dig! Fyllde på med simmare i söndags, så var nog inte fullständigt vakuum därinne, men hör och häpna; det blev åka av det igårkväll efter nattningen så nu borde förrådet vara rejält påfyllt! 🥳
    Tempen låg idag med, men känns verkligen som att ägget släppt inatt, så den borde stiga imorgon!

     


    Ja jag hoppas verkligen att det är så nu. Annars kommer jag klämma huvudet i dörren av ren frustration haha. 


    Men jaaa va bra, nu så får kroppen göra sitt och hoppas på det bästa. Vi får uppdatera varandra om temp och tester i morgon. 

  • Lojsan DN
    Brallans skrev 2022-11-30 08:25:15 följande:

    Hahahahaha asså ursäkta mig men när jag läste din kommentar så skrattade jag så mkt att min man kom in och undrade om jag fått en psykos... 

    Yes nu hejjar jag på era stundande äl fram tills min kommer, hoppas kroppen är med i matchen bara igen! 

     


    Haha kul att du fick dig ett litet gott skratt 😂 
    Skrattade lite gott när jag skrev det med, fick upp bilder i huvudet 😄

    Vi får hoppas att du får en fin julklapp nästa månad då

  • Lojsan DN
    Hanna Gitta skrev 2022-11-30 08:36:54 följande:
    Ja, håller med att den första teorin var vääääldigt långsökt :) Så jag tog ett graviditetstest och det var negativt...och fortsatte testa några dagar med ÄL-stickorna men gav upp för det vara bara HÖG och mitt sekret inte fertilt så jag tänkte att det blev helt enkelt ingen ÄL denna månad! Jag har clearblues monitor så den läser av till mig, men jag kollar även stickorna manuellt, man brukar se när det närmar sig :) Det är första gången någonsin jag inte sett en LHstegring...och min cykel fortsätter vara annorlunda. Fick min mens idag, cd 27. Min mens som i princip alltid är mer än 28 dar, oftast närmare en vecka mer. Men idag ska jag ha ett telefonmöte med en gynekolog nere i stockholm, ska se vad han kan hjälpa oss med över internet!
    Men va tråkigt att det inte var något, fast skönt att du får börja om på ny kula nu och att monitorn kanske beter sig normalt vid nästa cykel. 
    Jag kör ju också med monitorn, och det har hänt för mig med, speciellt i början av användandet. Innan den fattar hur den ska läsa av mig. 

    Men om du kanske inte fått äl denna cykel så är det inte konstigt att du fick kortare en normalt. Är det första cykeln den är så kort? Jag har haft cyklar på 23 dagar, då antar jag att ägget/ gulkroppen inte har varit ok. 
    Jätte bra dock att du kollar upp det, hellre en gång för mycket en inte alls. 😊
  • Lojsan DN
    gladtjejhej skrev 2022-11-30 09:24:43 följande:
    Lojsan DN skrev 2022-11-30 05:30:21 följande:

     


    Ja men vad är oddsen liksom? 😫 I detta läget är det ju jobbigt när bara en (du) försöker, och det är hon som läser av timingen på sin kropp. Men det är väl inte 100 % eko i äggstockarna? Har för mig att ni lyckades klämma in några stackare ändå. Hoppet är inte ute! 


    Här ska du få höra! Oj oj oj, tempen sjönk ju till botten igår, men steg som en, a jag vet inte vad i dag. Och så är testet såå mycket starkare i dag. ÄL here it comes, troligtvis i morgon och det är tack vare dina positiva vibbar. 😍🤗 Men noll känningar verkligen. 



    Hahaha alltså att följa er två är ett rent nöje!! Nu hoppas vi på rejält starka ÄL och guldägg för er del - hela tråden håller andan! Och snart kan vi analysera era tidiga symtom och tempkurvor. We are in for a treat!!!
    Va kul att man har en liten hejarklack haha 
    Nu jävlar fick jag positivt äl test, så snart dimper ägget ner. Wooow lutealfas here i come. 
  • Lojsan DN
    Symetrical skrev 2022-11-30 15:17:00 följande:
    Här kom mina ältest nu precis så jag tog ett efter att bara ha hållit mig i knappt två timmar. Inte helt positivt, men skulle tro att det varit det om jag tagit ett imorse eller ev igår.
    Hugger så mycket nu att jag numera kan titulera mig Ringaren i Notre Dame, så är det inte på väg att släppa nu vet jag inte vad! 😆
    HAHA men va roligt! Jag tog ett test nu efter jobbet och gissa vad!!!!  Det va så positivt att jag började gråta nästan. Så i kväll kan ju mannen be en bön, för här ska det krängas. 😆

  • Lojsan DN
    Symetrical skrev 2022-11-30 20:24:04 följande:
    Yaaay! 🥳 He can rum, but he can not hide! 😈

    Nä det blev inget, så trött så jag somnade först 😄 Kanske har en chans till i dag. För jag fick positivt ÄL test k dag med och massa känningar. 

Svar på tråden För oss 35+ som försöker bli gravida