Inlägg från: DidoAeneis |Visa alla inlägg
  • DidoAeneis

    För oss 35+ som försöker bli gravida

    Lojsan DN skrev 2024-02-09 05:37:57 följande:

    Här kommer dagens graf 😍


    wow, instämmer med de andra - när testar du?
  • DidoAeneis
    Ehlda skrev 2024-02-08 21:27:34 följande:
    Njaee aktivt sen November ungefär, men är lite stressad då jag fyller 40 i vår och tänker väl att det snart är kört.. dock var mensen regelbunden innan försöken, vet inte om jag psykiskt påverkar cykeln fast jag inte försöker tänka på ÄL osv. Nu blev mensen en hel vecka för tidig och jag fattar verkligen ingenting. Den brukar vara max 1-2 dagar tidig.. typiskt då vi denna månad lyckats ha sex tre gånger under ägglossningsveckan, innan var det mest varit ca en gång så jag hade ett litet hopp.. men nu var det ju antagligen inte ens nån ÄL alls antar jag. Brukar känna av den och nu märkte jag inget noterbart.
    Ja, tror inte det behöver vara kört bara för du närmar dig 40-strecket. Och tror inte att menscykeln ändras bara för att man tänker på den. Tror bara du hade en off cykel, helt enkelt, såna kan ju alla ha oavsett ålder. Men väldigt trist att det händer när man försöker bli gravid och dessutom har lyckats pricka in så bra. Men förhoppningsvis blir det som vanligt nu nästa omgång och ni får göra ett nytt försök. Men fattar verkligen att det känns motigt, tiden går ju så långsamt och när man dessutom får en äl-lös cykel mitt i allt. Suck!
  • DidoAeneis
    Lojsan DN skrev 2024-02-09 05:37:57 följande:

    Här kommer dagens graf 😍

    //


    Just det, tänkte fråga också - brukar du känna nånting vid äggfäst eller efteråt, före BIM?
  • DidoAeneis
    Lojsan DN skrev 2024-02-09 08:56:25 följande:

    Jag tror att jag ska börja testa i morgon bara för att jag kan 😄 Det känns lite annorlunda i kroppen, ett lugn eller vad man ska säga. Men vågar ändå inte hoppas. 


    Jag kände faktiskt ett hug eller vad jag ska säga på kvällen innan dippen. Det vet jag har hänt innan med, sen ligger det ett dovt molande hela tiden efter det. De gångerna jag känt det har jag fått plus. 😊


    Men guuuud vad spännande med känningar. Nu blir det roligt att höra om testerna. Jag är ju typ i samma fas som du, tyckte också jag kände nånting för ett par dagar sedan och igår kväll kände jag en sån där karakteristisk grav-molvärk. Har också haft rikligt med flytningar, också något som brukar ske vid grav. Men vågar inte riktigt tro på det. Också rädd för kemisk, förstås. Vill ej testa förrän alla hjärtans, men ska leva genom dina tester till dess 😂 
  • DidoAeneis
    Lojsan DN skrev 2024-02-11 06:28:08 följande:

    Go morgon gänget! 
    Vill bara slänga in grafen och säga att testen är negativa fortfarande. 


    Köpte ett gäng premom test som sägs vara känsliga, men jag vet inte. 🤷?♂️
    Iaf, en finns det hopp 🥰

    Hur går det för er andra? 


     


    Grafen ser ju onekligen väldigt fin ut, så jag hoppas också! När har du testat positivt dina tidigare gånger?

    Jag är också på äl+10. Inga symtom direkt, men igår fick jag en liten rosa flytning, nåt som tidigare har skett i gravidcykler, så jag är också hoppfull! Men testar inte förrän onsdag.
  • DidoAeneis

    Åhh vad vet ni om nidblödningar? Kom bara en pytteblödning imorse, sedan inget mer. Min mens brukar inte starta så segt, men jag har inte haft rött blod runt BIM tidigare två graviditeter, bara rosa eller brunt. Tog gravtest som var negativt (bara hållit mig 2 h).

  • DidoAeneis
    fancyr skrev 2024-02-11 16:49:57 följande:
    Nidblödningar kan komma samma tid som mensen och endast vara två dagar Max. Det ska dock bara vara lite inte liksom mensmängd 
    Okej. Då får jag väl vänta och se. När kan man testa positivt efter nidblödning?
  • DidoAeneis

    Ja, negativa besked här också. Det verkar ha varit mens ändå, en mesmens pga kort lutealfas, antar jag. Trök. Tror jag måste sluta amma.

  • DidoAeneis
    Lojsan DN skrev 2024-02-13 08:55:31 följande:

    Dagens och neg test, tog ett ÄL test i dag med som har börjat öka nu. Så tror att mitt progesteron är på väg ner och östrogenet på väg upp.


    Så jag tror ärligt att min mens kommer om någon dag. Min graf som var så fin 😫


    Så himla tråkigt! Särskilt när förhoppningarna var då höga med den kurvan.
Svar på tråden För oss 35+ som försöker bli gravida