Inlägg från: H0nd3ndär |Visa alla inlägg
  • H0nd3ndär

    För oss 35+ som försöker bli gravida

    Symetrical: jag kollar inte tappen mer än att det gjorde ont vid sex i söndags för att det kändes som att tappen vart låg. Äl-känningarna försvann helt i måndags men mest symptom och mest äl-flytningar lör.

    Har bara haft 2 äl sedan förra graviditeten. Men 14-19 sisådär. 16-17 är nog relativt vanligt.

    I lördags tempade jag 06.05 mot 06.50-07.10 normal sätt. Så visst 1 timme men sååå stor skillnad bör det inte ge.

    Denna cykeln har varit extremt hoppig och svår att tyda.

    Coverline stämmer ganska bra. Brukar ligga runt 36.4.

  • H0nd3ndär

    Mirena vart fruktansvärd gällande skengraviditet efter uttag. Tog ut min jan-18 efter drygt 5 år. Vart galet skengravid var cykel tills jag plussade i maj -18.

    Blev ingen större skillnad att justera temperna. Möjligt att det hade blivit annorlunda om jag loggat på att den gick efter vaginala tempen istället. Men den använder jag kortare tid i cykeln så känns ändå bättre qtt använda den orala och sedan tänka sig den vaginala :) Men som sagt tror med äl+2!

  • H0nd3ndär

    Visst låter januaribebis toppen <3

    Tråkigt ni som testat negativt alt där mensen kommit nu. Men januari låter som en toppenmånad för en riktig babyboom här i tråden :)

  • H0nd3ndär

    Idag ändrade både NC och FF kurvorna "rätt" efter att tempen ökat ytterligare. Nu tror jag på dem :D

    Äl+3





  • H0nd3ndär

    Brallans: annars brukar väl de cykler utan äl kunna vara lite längre? Mina cykler brukar vara 27-28 dagar i snitt. Men mina 2 senaste utan äl har varit 35 resp 38 dagar.

    Fast vore ändå bättre om du lossat så att du kan få ditt plus och att det är därför cykeln blir lång :)

  • H0nd3ndär

    Räknade idag på vart bf skulle hamna om plus vid denna cykeln. 2a jan utifrån mens och några dagar senare utifrån äl iom äl på cd 17. Men det verkliga skulle ändå hamna någonstans runt 20 dec. Nästan lite synd... men hellre det än en 5 kg bebis...

  • H0nd3ndär

    Äl+8. Nu börjar det dra ihop sig. Hoppas på att mensen dyker upp tidigast äl+10 (som förra cykeln) men med tanke på vilken sugklocka lilla varit senaste nätterna blir jag tyvärr inte förvånad om tant röd tittar fram än tidigare.

  • H0nd3ndär
    Lojsan DN skrev 2022-04-19 10:13:23 följande:
    Hej,
    Detta har absolut inget med ditt inlägg att göra, men jag måste bara fråga.
    Hur får du in den vaginala tempen i ditt diagram också utöver den vanliga bbt? Skrattande
    Tyvärr kan jag inte riktigt svara på det. Fick en guid av en fl-vän när jag försökte med min 3a. Men under Specifics ska det finnas "Add your own data". Det är där någonstans. Man måste själv lägga in vad man ska mäta och hur det ska mätas. Sedan går ju ändå algoritmen på "huvudtempen" men jag tycker den vaginala är tryggt att ha där med iom den orala alltid hoppar lite mer hos mig Glad
  • H0nd3ndär

    LOJSAN DN: Nu ser det ut sähär när jag lägger in vaginala. Så är bara en gång man behöver tala om för ff hur den ska göra.

Svar på tråden För oss 35+ som försöker bli gravida