Inlägg från: DidoAeneis |Visa alla inlägg
  • DidoAeneis

    För oss 35+ som försöker bli gravida

    Anonym (Längtan efter barn nr 2) skrev 2024-07-01 08:20:55 följande:

    Gud vad långa dessa två veckor är VARJE gång. 


    idag åker jag utomlands för jobb och är hemma först på fredag. Hoppas att det gör att veckan rusar fram. 


    Ja, jag är en dag efter dig. Men tycker det går snabbare nu på sommaren iaf 🙏 Och nu har jag varit så upptagen med uvi och svamp att tankarna på graviditet har hamnat lite i skymundan 🙈 Har låga förhoppningar.
  • DidoAeneis
    Leah56 skrev 2024-07-01 08:00:16 följande:

    Man är ju så nojig nu att de inte ska öka men tog ett test i morse och ändå en lite ökning än så länge 🙏


    Gött!
  • DidoAeneis
    Ehlda skrev 2024-07-01 10:00:01 följande:

    Varit lite frånvarande ett tag, barnen har sommarlov och mannen är också ledig. Ägglossning idag, sex idag och i förrgår. Blir det inget nu orkar jag snart inte bry mig. 😂


    Nä, man blir lite avtrubbad. I början hade man skyhöga förhoppningar varje gång. Nu är förväntningarna lägre. Hur länge har du försökt?
  • DidoAeneis
    Anonym (Längtan efter barn nr 2) skrev 2024-07-01 14:45:34 följande:

    Det är så märkligt. 


    Förra plusset skickade jag bara en bild till min man. kände mig 50/50 glad och avtrubbad. Det känns som att man väntar sig att det ska gå dåligt nu. 


    Jamen precis. Det är inget slå in gravtest i paket och köpa en liten body för att överraska mannen direkt 🙈 Jag bara berättar det vid middagsbordet och säger "men vi får se hur det går". Man tänker: hur kommer det skita sig den här gången? Tyvärr! Man försöker väl skydda sig, antar jag.
  • DidoAeneis
    Anonym (Längtan efter barn nr 2) skrev 2024-07-02 07:18:33 följande:

    Jag tror också det handlar om det. Jag var ute och åt med mina närmaste vänner förra plusset och de väntade spänt på att se vad jag skulle beställa att dricka till maten. Och blev förstås jätteglada eftersom de känner till vår kamp. Jag kände bara ?sluta låtsas om detta, vi behöver inte fira utan bara låtsas som att allt är som vanligt och hålla tummarna?. 


    så tråkigt. Men ändå så hoppas jag så innerligt att det ska bli tredje gången gillt nu. 


    Ja, för mig har kretsen som jag valt att berätta för minskat för varje gång 😅 Inte för att det är stigmatiserat, men det är ju lite upprivande att behöva berätta att man har fått mf om och om igen.
  • DidoAeneis

    Här går det piss... Jag, som har haft uvi ungefär 100 gånger i mitt vuxna liv (har haft återkommande uvi i två omgångar) som alltid har gått över med antibiotika, har nu fått en uvi som inte har gått över med antibiotika!!! Kul!! Så jag ska tillbaka till VC imorgon, för de hade ju också bara kasserat mitt urinprov, inte skickat det på odling som de ALLTID brukar göra (och svaret har alltid varit att den antibiotika jag har fått från början var den rätta). Kan man ha så här otur? Mitt hopp är nu nere på noll, äl+6 eller nåt idag. Den enda ljusningen var att förebyggande behandling med canesten verkar ha funkat iaf, så ingen svamp 🙏 Men FML.

  • DidoAeneis

    Mitt urinprov "såg inte vackert ut", så jag fick en ny antibiotika. Även denna ska vara kompatibel med graviditet, men jag kan inte tänka mig att kroppen skulle palla med att bli gravid mitt i allt detta. Men men, det kommer fler chanser.

  • DidoAeneis
    EFW skrev 2024-07-05 10:42:29 följande:

    Hej tjejer,
    Vi fick tyvärr tråkiga nyheter i dag. Fans inget foster och hinnsäcken var lika stor som i vecka 4-5. 💔 Vi är såklart besvikna och ledsna. Jag kände dock på mig då jag blödde lite i morse och haft enstaka färgade flytningar i veckan. 


    Läkaren var dock inte beredd att ge mig några abortpiller utan ville att jag gör ett nytt ul i slutet av nästa vecka. Jag är dock skeptiskt till att det finns liv där inne. Hoppas på att kroppen ska sköta det själv och att få gör en sista FET (i denna ivf) efter semestern. 😊 


    Så orättvist och ledsamt.
  • DidoAeneis
    EFW skrev 2024-07-05 15:28:16 följande:
    Hahaha jag är också en sådan där rätt flummig personer 😂
    Och precis så är det, allt måste ske i rätt tid och jag fick ändå stillat en oro kring huruvida nått kan fästa eller inte i min livmoder. Nu vet jag att det kan det och att vi bara väntar på rätt ägg och spermie för just våran själ att komma till. ❤️❤️❤️
    Vad fint att du förmår tänka så. Jag är mindre "flummig". Och har dåligt tålamod! Så jag är inte så bra på att ta motgångar på barnalstringsfronten 😅
  • DidoAeneis
    Alvedon83 skrev 2024-07-06 13:23:12 följande:
    Nu när jag testade efter lunch kom det en glad gubbe på testet!😀 så vi kanske inte alls missade? Igå rvid lunch var det negativt.
    Gött! Ligg i nu, så är den snart överstådd ☺️
Svar på tråden För oss 35+ som försöker bli gravida