Inlägg från: pandarinen |Visa alla inlägg
  • pandarinen

    För oss 35+ som försöker bli gravida

    Var ett tag sen jag skrev här. Det har nu gått 1.5 år sedan vi startade bebisverkstan. Det är tufft att jag aldrig blir gravid.
    Ett par dagar innan mens brukar jag få en tjock gul flytning som blir kvar i toaletten, om ni förstår...(alltså inte ner i vattnet i toaletten utan innan)
    Fick det även idag, och jag har bim om 5 dagar. Suck, är det kört även denna månad då?  Är det ett tecken på mens, eller bara slumpat sig....
    Fler som brukar ha samma syntom som jag?
    Vill så gärna bli gravid......

  • pandarinen
    Symetrical skrev 2022-07-26 06:57:35 följande:

    Nu har jag beställt hem e-vitamin och borago, vilket tydligen skall vara bra för matt förlänga lutealfasen. Tänker att det kan vara värt ett försök! Slutade ju helt med koffein i början på juni och hoppas att det också skall ge bättre äggkvalitet, även om det kanske inte syns förrän om en cykel eller två, eftersom det tar tre månader för ett ägg att mogna. 


    Nu hejar jag på er andra! Skrattande


    Jag har också slutat med koffein, vet ni hur det är med mannen, koffein och spermier?
    Köpt en multivitamintablett som jag äter också.
    Försök 18 nu så behöver verkligen pepp... 
  • pandarinen

    Ja denna väntan är fruktansvärd, och jag blir så deprimerad varje gång mensen dyker upp. Skulle haft en liten 8 månaders bebis idag om inte jag hade fått mf. 


    Så jag förstår dig precis. Hur var det, hade du barn sedan tidigare? 


     


    Minaälsklingar skrev 2022-07-30 16:07:03 följande:
    Det är så tråkigt att tänka på att min lilla flicka skulle varit 1 månad gammal nu och jag har inte ens lyckats bli gravid än, dum som jag var trodde jag att jag skulle lyckas på första försöket men det är 7 månader sedan nu.
    Inget spännande på grafen heller tyvärr...
    Tycker också jag kan se något svagt på ditt test, hoppas det blir starkare.
  • pandarinen
    Minaälsklingar skrev 2022-07-30 22:01:33 följande:
    Ja det är så tråkigt när man tänker på det. Synd man inte bara kan välja när man ska bli gravid.
    Du har ju försökt ännu längre än mig också så förstår att det är jättejobbigt för dig, hoppas verkligen ditt plus kommer inom kort.
    Hade du försökt länge innan du blev gravid förra gången när du fick mf?

    Ja jag har 4 pojkar här hemma redan men önskar ett sista barn innan det blir försent.

    Nä min första och enda son blev till på andra försöket. Och jag blev gravid igen på andra försöket denna omgång, men det slutade tyvärr i MF. 

  • pandarinen

    Är så otroligt ledsen idag. Gråter och känner mig tom och inte närvarande samtidigr. Denna cykel har varit så annorlunda, jag har inte haft oms utan mått jättebra, fram till sista veckan då jag mått lite lätt illa, haft ömma bröst, varit galet hungrig och har jag inte ätit på 2 timmar har det varit som att blodsockret sjunkit, trodde igår kväll till 90 orixent att jag var gravid. Bim+5. Inte vågat ta test då min cykel varir fördröjd tidigare men inte med dessa syntom. Sä i morse utan någon som helst förvarning fick jag mens..... 
    Vi har försökt i 19 månader.... å varje gång mensen dyker upp, speciellt när det hinner gå någon daf från BIM så är det som att bli psykiskt misshandlad, slagen ner till marken. Och det känns tyngre för varje gång att göra ett nytt försök. Men längtan är så stor.... vet bara inte hur länge till vi orkar...
    Funderar kring äl testerna.... kämde aldrig av äl denna gång, men cb gav resultat tidigt redan på dg 12, hade jag haft normal cykel brukar jag ha glad gubbe dg 14 och äl dg16. Då hade det varit mer rimligt med mens idag, men jag gick på cb testet.
    Kanske borde skita i ältester, men känns också läskigt för jag vill ju ha sex när det som högst chans. 
    Kommer kännas bättre om 2-3 dagar, bara att jag hinner planera så mycket på 5 dagar (5t dagar över bim) jag hade planerat hur och när jag skulle berätta för pappan, hur jag sk vara föräldrarledig, osv

  • pandarinen

    Tack allesammans. Vet inte om tempning är min grej, jag kommer glömma dagar och svårt att få till det samma tid varje morgon. Och tror det kan vara ytterligare en stress.
    Vet inte. Så nere bara. Det är snart 2 år sedan vi började bebisverkstad.... förstår inte varför det aldrig blir vår tur. 
    Vår första barn som blev till för 3 år sedan blev till på andra försöket.
    Är som normal mens så jag tror inte på mf. Haft 1 mf i v7 och det gjorde ont å blödde mycket klumpar mm

  • pandarinen

    Vi försökte att köra varannan dag från dg 10 i cykeln och en vecka framåt en tid. Det var rätt avslappnade än att tok ligga tre dagar i rad runt äl. Vet inte om jag skuöle orka 2 veckor, alltså fram till nästa mens. 
    Det där tipset om tempning som sköter sig själv, var kan jag läsa mer om det?

  • pandarinen
    Brallans skrev 2022-08-11 18:56:15 följande:

    Har inte försökt lika länge men känner igen mig i det du skriver, man får vara ledsen, bryta ihop och komma igen! 


    Är så himla jobbigt när kroppen spelar en ett spratt! 


    stora kramar skickar jag till dig Hjärta


    Tack gulliga du, känns något bättre ikväll. Men samtidigt så tomt, som att jag fått mf. Fast jag är rätt säker på att det är bara är mens. Men jag kände mig verkligen gravid, mensen var sen och jag gick bananas och vart så glad, lycklig, samtidigt som jag hade i baktanken att jag ville vänta och ta test då min cykel har spökat 2 gånger med negativt resultat och ingen mens på BIM +10. 
    Men känns ändå så konstigt ikväll. I förrgår var jag inställd på att jag var gravid och skulle ta ett test efter helgen, idag så tomt, mens och alla syntom är som borta.....
    Någon som förstår sig på det här med att man har ÄL utslag men sen inte får mensen förrän ca 20 dagar efter. 
    Min BM säger att äl har man alltid 14 dagar innan. Visar då CB fel för mig? Borde vi sexa på flera dagar efter utslag? 
  • pandarinen

    Kan någon förklara lite hur tempning fungerar, måste det ske samma klockslag varje morgon? Jag jobbar skift och vaknar olika tider varje morgon.....skulle det funka då på mig?
    Annars kanske jag testa det ändå.... i kombination med CB ägglossningstest. 

  • pandarinen
    Bim + 3 idag, har inte våga ta något test men har haft en liten blödning ikväll. Hoppas att det inte kommer något mer, har hoppats så de senaste dagarna att jag skulle vara gravid den här gången, vi har kämpat i över två år nu. 
    Vi har en fantastiskt liten son på 3 år, men vill så gärna ha ett syskon. Det känns så otroligt tungt just nu, de sista tre dagarna har varit psykiskt jobbiga, varje gång jag varit på toaletten har jag bett till gud att jag ska vara gravid och inte få någon mens. Men nu, ikväll, hade jag i trosorna liten blödning. 

    Jag hoppas så att det inte ska komma något mer, att det bara är en blödning, och att jag är gravid, men det är så svårt att hoppas när man kämpat så länge, varje månad med att hoppas och så kommer mensen. Jag är så slut, så trött, så ledsen...Vill inget hellre än att bli gravid....
    Tårarna rinner och jag förstår ingenting....
Svar på tråden För oss 35+ som försöker bli gravida