• EFW

    För oss 35+ som försöker bli gravida

    Ememem skrev 2023-11-08 10:36:20 följande:

    Kan ju inte låta bli att känna hopp med den här grafen men negativt test imorse. Dock vanlig sticka, oklart vilken hcg det mäter ifrån.

    FF har satt ut äl till dagen före NC. Jag tror utifrån flytningar och när det torkade upp att det skedde på natten däremellan.


     


    Ja det där ser ju lovande ut! Nu håller vi tummarna 🤞😁
  • EFW
    Ememem skrev 2023-11-09 06:29:23 följande:
    Det är svårt att argumentera mot det i skrift!
    Men grattis! Vilken månad med två pluss här inne redan 😍🎉 
  • EFW


    Cd 11 och i morses blinkande gubbe på Cb, nu på
    kvällen glad gubbe. Gissar på äl på fars dag 😍 
    PreMom tycker dock bara att vanliga testet räknas som hög och inte pea?? 
  • EFW
    Ememem skrev 2023-11-11 20:18:18 följande:
    De registrerar först peak när det går neråt igen.. då ändrar de det högsta resultatet till peak.
    Ja ha, då fattar jag Tack! 😊 Bara invänta tempohöjning nu då 🤞😍
  • EFW
    Alvedon83 skrev 2023-11-11 20:06:57 följande:
    Det var tydligt streck på sista stickan, hoppas på tur för er😊 här är det cd 10 och liite fertilt sekret dök upp idag, lite för tidigt för äl-test ännu.
    Tack fina du! ❤️ Är det någonsin förtidigt att testa? 😇😉
    Min äl kom ju fyra dagar tidigare än väntat 😂 Antar att det är rr som bidrar, sist jag åt endast det och inte bg hände samma sak 🤓
  • EFW


    Så där, då var det oral även på vanliga stickor 😍🎉 Nu är det bara tempen som ska upp! Tror jag hade äl nu på morgonen, gjorde riktigt ont i sidan och nu molar det på samma ställe. Så roligt med äl på fars dag om jag blir gravid denna månad 🤞
  • EFW
    Alvedon83 skrev 2023-11-12 09:41:31 följande:
    Hur ser grafen ut? 😊 jag tror jag ska ta ett äl-test snart för att se hur det ligger till. Har köpt vanliga stickor den här gången samt så har jag några digitala kvar. Så här ser min graf ut än så länge.
    Grafen ser bra ut, hoppas på temp höjning i morgon 😍🤞
    Ja men det låter som en bra plan. Är smidigt att testa med båda tycker jag. 😊
  • EFW
    Diselnova skrev 2023-11-12 11:15:39 följande:

    Tror denna graviditet jag blev överlycklig över nu är över:(
    hade en liten blödning knappt märkbar för över en vecka sedan sen inget mer.
    har tid för vul imon men en kompis sa de e lugnt de e nog ingen fara när du knappt ens såg de.
    men tog ett test idag kunde inte va mer tvär negativt o går ändå in i v8 på tisdag💔 om ändå symptomen kunde försvinna oxå när de e så blankt som d kan bli😔


    Förstår din oro, men om allt såg bra ut för en vecka sedan så borde du vara lugn. Hormonet borde inte försvinna på en vecka bara. Finns säkert en förklaring för resultatet. Hook effekt tillexempel. Späd ut urinet med vatten och testa igen ❤️
  • EFW
    pandarinen skrev 2023-11-12 21:29:09 följande:

    Jo jag tror nästan att det är bättre, bara jag som är så stressad och vill få till det på rätt dagar, vet inte hur jag ska få honom att vilja igen, han är verkligen anti sex nu efter de här tre åren. 


    men han verkar otroligt lättnad över sitt beslut men så fort jaf tar upp det hela på tal blir han irrererad. Kanske jag bara ska låta han vara k celebat 1-2 månader å hoppas att han längtar tillbaka. oavsett kommer jag bara ha oskyddat sex, fortsätta äta folayra och testa i tystnad ägglossningen. 


    vet bara inte hur jag ska bete mig nästa månad för att inte döda situationen, för säger jag att nu är det dags, då tror jag han istället spjärnar emot, vi behöver nog hitta tillbaka till varann intimt och närhet innan det blir spontansex igen.
    jag Har ställt in mig på att vara enbarnsförälder och det är till en fantastiskt frisk intelligent charmig kille. Den bästa av alla, men förstår inte varför jag ändå har längtan att kunna få ett till barn när jag har det perfekta barnet, men förutom att jag vill älska ett barn till så  vill jag ge  min son ett syskon, så orolig att han ska känna sig ensam. 


    inget han visar tecken på nu eller som vi pratar om, men tänk om.


    Låter som en bra plan, prata inte om det med honom just nu utan lägger all göra barn energi på dig själv igen. Gör roliga saker och njut av livet. kanske du har nån hobby du glömt bort som du kan ta upp igen. Så kommer han snart att se på dig och ert sexliv på samma sätt som innan pressen tog över 😊❤️
Svar på tråden För oss 35+ som försöker bli gravida