Inlägg från: Symetrical |Visa alla inlägg
  • Symetrical

    För oss 35+ som försöker bli gravida

    Minaälsklingar skrev 2022-05-03 09:52:51 följande:
    Spännande håller tummarna.
    Önskar också jag gick och väntade in bim.
    Nyponet01 skrev 2022-05-03 11:24:35 följande:

    Fin kurva Symetrical! Cool Håller tummarna att den håller sig högt! 

    Här händer typ inget. Skrattande Dock är det dags att börja mysa, så simmarna håller sig färska. Flört



    Tack töser! {#emotions_dlg.flower} 
    Det enda som kan få mig att tro att det tagit sig är att tempen ökar ytterligare på typ äl +10-11, för det har den gjort de andra gångerna jag blivit gravid. Har för övrigt ovanligt mycket flytningar för tillfället. Brukar alltid vara ganska torr dagarna efter äl, men nu känns det som att jag typ kissar på mig lite då och då. Mycket fräsch känsla! xD

  • Symetrical
    Brallans skrev 2022-05-03 17:23:05 följande:

    Ja ovissheten är helt klart värdelös :(

    Haha ja idag fick jag äl känningar på CD7, nu börjar jag fundera på om kroppen gått helt bananas.. inte helt klockrena äl symptom som jag brukar ha men ändå känningar.. känner mig väldigt fundersam 


    Den här cykeln började mina äl-känningar och lite fertila flytningar (inte Niagarafallet direkt, men ändå märkbara) på cd 9 och jag fick äl på cd 17, så uppenbarligen kan de hålla på ett bra tag ibland. Tänker att det kanske är en kanonägglossning på g när man får känningar så tidigt.
    Helt logiskt, inte alls önsketänkande Drömmer
  • Symetrical
    H0nd3ndär skrev 2022-05-03 17:58:55 följande:

    Mina äl-fria cykler har varit längre än cyklerna med äl. 35 resp 38 dagar. I vanliga fall är cyklerna 26-29 dagar. Båda de äl-fria cyklerna har kroppen gjort 2 äl-försök och när det inte lyckats försök nr 2 har kroppen släppt fram mensen.

    Cd13 här idag så äl bör närma sig. 4 amningsfria dygn nu så får se om det hinner påverka cykeln eller om jag slutade försent för att det ska påverka denna omgång.


    Där ser man! Antar att det kan variera från person till person då. Jag har alltid fått kortare cykel när äl uteblivit. Både coolt och frustrerande att det inte finns några exakta svar när det kommer till sånt här xD
  • Symetrical
    Brallans skrev 2022-05-03 18:50:18 följande:

    Aha okej, jag brukar ju vara snustorr vid den här tiden men du har säkert rätt.. jaaa den kanske förvarnar flera dagar före för den där superägglossningen som är på G så man inte missar den.. tycker det är helt logiskt Cool


    Skulle säga närmast vetenskapligt bevisat. Så det så. Dräktighet nästa! Gravid
  • Symetrical
    Minaälsklingar skrev 2022-05-03 20:52:19 följande:
    Jag får väl vänta och se om den blir längre eller kortare. 
    Har dock för mig att det brukar vara som H0ND3NDÄR säger, oftast längre cykel tyvärr...
    Får hoppas äl kommer ändå och att den bara blivit försenad.

    Tempen sjuker bara så definitivt ingen äl i alla fall.
    Äl testet hade bra stegring innan idag men nu ikväll var den svagare igen. Förvirrande...
    När mina cykler varit förvirrade har jag ofta fått först starkare och starkare på ältest, för att sen få svagare, innan de åter igen svänger och blir positiva. Hoppas att det blir så för dig! Din kropp kanske känner att efter den monstermensen behöver den lite extra tid på sig att bygga upp en ny bra slemhinna ;)
  • Symetrical

    Här ökade tempen ytterligare idag, så pass att ff flyttade äl till söndag istället för lördag. Tror själv på äl på lördagen, alt natten till söndag, så spelar inte så stor roll. Utgår från att bim är torsdag 12/5 :)

  • Symetrical
    Nyponet01 skrev 2022-05-04 08:30:45 följande:
    Love your curve! Cool
    Tänker du börja testa dig innan bim? Skrattande
    Jag har ev äl dagen innan din bim.

    Än så länge känns det inte som att den säger så mycket, mer än att jag har bra progesteronnivå och det är ju bra! Skrattande


    Nej, jag testar nog på bim om tempen är fortsatt hög. Är ju bara äl +11 pga kort lutealfas, så känns onödigt att testa innan dess. Såvida tempen inte tar ytterligare ett skutt upp, då kanske jag får för mig att testa innan ;)

    Vad härligt att äl verkar komma tidigare den här cykeln. Beräknad om typ en vecka, eller?

  • Symetrical
    Minaälsklingar skrev 2022-05-04 19:20:38 följande:
    Plötsligt idag hade tempen gått upp rejält så nu undrar jag om äl verkligen har varit utan att jag märkt det eller om det var en tillfällig ökning pga något annat.
    Har inte haft äl symptom och jag brukar alltid känna tydligt, började få lite C flytningar igår och lite ont i ryggslutet.
    Idag har jag dock börjat få E flytningar.
    Antingen hade jag igår och att det gick så fort att kroppen inte hann med så äl flytningar kom försenat eller så borde det va på g.
    Men äl testen har blivit mycket svagare, så kanske hann inte dom heller med. 

    Nu undrar jag om det är positivt eller negativt med en sån supersnabb äl utan symptom . 
    Hoppas en liten hann slinka in i ägget så fall Skrattande

    Men wow vilken ökning!!! Förvånad


    Tror absolut inte att det är negativt med snabb äl utan massa symptom, så länge ni legat på regelbundet så! Det finns alltid mer eller mindre fertilt sekret inne i livmoderstappen, så oroa dig inte för det Flört Har du koll på tappen? Som den guldgrävare jag är har jag stenkoll på när tappen är öppen eller stängd. Typ tydligaste tecknet på äl för min del. Plus slimet.. och fällknivsstatus.. xD

  • Symetrical
    Nyponet01 skrev 2022-05-05 06:34:16 följande:
    Min temp goes bananas! Skrattande men som jag skrev igår, växlingar kanske betyder att det händer saker. :P Är ju bara på cd 8, så det hinner väl hända mycket mer. 
    Dock har jag som jag tidigare nämnt, legat ovanligt högt i temp denna cykel.
    Samma som för mig då! Brukar ligga på 36,7 innan äl, men den här cykeln var jag uppe på 36,9 flera dagar! Säkert därför ff spådde äl till en dag senare med, även om dippen vad dagen innan.. Obestämd Dock väldigt hög för din del idag! Du känner dig inte sjuk eller så? Skulle tro att tempen sjunker för dig imorgon igen :)
  • Symetrical
    Minaälsklingar skrev 2022-05-04 21:58:11 följande:

    Nej jag känner mig inte sjukare än vanligt, har iförsig pollenallergi som jag känner av lite men vi får se till imorgon vad tempen säger då.
    Vi har myst varannan dag nu eftersom jag inte visste när äl skulle inträffa.
    Har kollat tappen och den har flyttat sig väldigt långt upp men kan tyvärr inte nå hålet för det är för långt in,  kan bara precis nudda kanten, får väl skaffa längre fingrar Obestämd


    Väntar med spänning på dagens temp för din del! Mer spännande än min egen xD
    Jag har långa fingrar, men når ändå inte alltid upp. Dock förflyttar sig livmoderstappen under dagen, så oftast är det inga problem att känna den lite senare på dagen för min del :P
Svar på tråden För oss 35+ som försöker bli gravida